alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μπερδευεσαι. Στην ΚΝΕ εγινε η ζημια.στο τει εγινε η δουλεια δυστυχως
Μπερδευεσαι. Στην ΚΝΕ εγινε η ζημια.στο τει εγινε η δουλεια δυστυχως
Μου θυμιζεις τον αειμνηστο Πολεμαρχο τυπεδε καταλαβες... εγω ελπιζω να ερθει η στιγμη που θα επικρατησει μπαχαλο και θα απαλαγουμε απο ολα αυτα τα μιασματα δια της βιας... περιμενω εναγωνιως τις νυχτες οπου οσο περισσοτερες υπογειες διασυνδεσεις και σε οσα περισσοτερα συγγοινωνουντα δοχεια συμμετεχεις τοσο περισσοτερες σφαιρες θα φας.. φυσικα και ολοι αυτοι δε θα φυγουν απο το σβερκο μας με το καλο, μαλακες ειναι? εχουν γινει κατεστημενο 30 χρονια τωρα ισως και παραπανω... δε θα φυγουν αν τους πεις σας παρακαλω μαζευτε τα και παρτε το ρισκο για καμια επενδυση της προκοπης.. βια βια βια να καθαρισει ο κοπρος του αυγεα μονη λυση για να επελθουμε στην κανονικοτητα σε συντομο χρονικο διαστημα
Μου θυμιζεις τον αειμνηστο Πολεμαρχο τυπε![]()
Με τετοιο νικ χλωμο πολυ,απλα επιρροεςΒρε λες;
Με τετοιο νικ χλωμο πολυ,απλα επιρροες
για πες για το συμφανταρα τυπε...ειμαι πιο μεγαλος απο εσενα και....ασε τα υπολοιπα
Διεθνώς ρεζίλι: «Η Ελλάδα στηρίζει την ανάπτυξή της στα...ναρκωτικά!»
Εξαιρετικά αναξιόπιστες χαρακτηρίζουν στην Ευρώπη τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την εποχή μετά τα προγράμματα στήριξης.
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται δε στο...στήριγμα του δίδυμου Τσίπρα-Τσακαλώτου που δεν είναι άλλο από τις...επενδύσεις στην ιατρική κάνναβη!
Πιο συγκεκριμένα:
«Η απάντηση από την Αθήνα είναι αρκετά περίεργη. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός του των Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος παρουσίασαν μια αναπτυξιακή στρατηγική που ποντάρει μεταξύ άλλων στα ναρκωτικά.
Σύμφωνα με κύκλους της ΕΕ, στο 75σέλιδο κείμενο αναφέρεται ότι η νομιμοποίηση της ιατρικής κάναβης θα προσελκύσει επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ.
Στις Βρυξέλλες το κείμενο προκάλεσε μικρή εντύπωση. "Οι προτάσεις δεν αξίζουν ούτε το χαρτί πάνω στο οποίο γράφτηκαν" λέει υψηλόβαθμος υπάλληλος της ΕΕ. Πρόκειται για απλή διακήρυξη προθέσεων, που δεν μπορούν να επαληθευτούν. Η Κομισιόν έστειλε πίσω το κείμενο με πολυάριθμες διορθώσεις και περιμένει βελτιώσεις».
ασε φιλαρακι το συγκεκριμενο θεμα νομιζω ειναι προπαγανδα της ΝΔ που θα χασει την ευκαιρια να το κανει αυτη.. οχι μονο η ιατρικη κανναβη πρεπει να νομιμοποιηθει αλλα καθε χρηση της, τουλαχιστον στα προτυπα της ολλανδιας αν οχι σε αυτα του καναδα και της ΗΠΑ... και το αμστερνταμ ετσι εγινε αμστερνταμ.. πηγαιναν καποτε οι χιπιδες για να καπνισουν, μετα οι χιπιδες φεραν τα μεγαλα παρτυ, τα μεγαλα παρτυ φερναν ακομα περισσοτερο κοσμο, το πληθος κοσμου που ηταν διατεθημενο να ξοδεψει λεφτα εφερε αλλα επαγγελματα (αστυνομια, νοσηλευτικο προσωπικο, ξενοδοχους, εστιατορες, πληροφορικαριους να φτιαξουν τα websites ολων αυτων κλπ κλπ). Επισης η γερμανια εχει ιατρικη κανναβη αλλα ασε την ιατρικη, το ποσα ναρκωτικα καταναλονονται στη γερμανια ασε να στο πουν οι συναγωνιστες που ζουν εκει περα. για χορτο δε συλλαμβανεται πλεον κανεις εκει. απλα ψιλοτρεμουν οι γερμανοι οτι αν αρχισουμε να εχουμε απροσμενα εσοδα δεν θα κανει πραξη η κυβερνηση τα οσα προβλεπονται στο μνημονιο... επισης θα παρουμε κομματι της πιτας (εγω ευελπιστω σχεδον ολη την πιτα) απο κατι ολλανδιες και ισπανιες. Η απολυτη νομιμοποιηση της κανναβης (εγω προτεινω και των αλλων παρανομων ουσιων ελεγχομενα ομως) ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ απο οποια σκοπια κ αν το δεις. Εκτως βεβαια αν εχεις συμφεροντα απτην απαγορευση ( δικηγορος, ψυχιατρος, ποτοπαραγωγος κλπ)
και η κοκα και η ηρωινη και ολα τα υπολοιπα νομιμη χορηγηση επιτοπου δωρεαν (απο τα κατασχεμενα) με δικη του ευθυνη αλλα παρουσια και ιατρου σε οποιον θελει και οποιος πιαστει ακομα και για κατοχη εκτως των προκαθορισμενων χωρων κοψιμο ποπου. αυτη ειναι η αποψη μου.
ποια κατασχεμενα ρε τυπε? αμα τη μοιραζεις δωρεαν την κοκα τι θα κατασχεσεις? Γιατι να φερει ο αλλος παρανομα?