alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εχω καιρο να δω φωτογραφικο υλικο απο νεες κατακτησεις τύπε, δεν φανταζομαι να μην σου σηκωνεται πλεοντο είχα προβλέψει ρε έναν χρόνο πριν
Εχω καιρο να δω φωτογραφικο υλικο απο νεες κατακτησεις τύπε, δεν φανταζομαι να μην σου σηκωνεται πλεοντο είχα προβλέψει ρε έναν χρόνο πριν
25/01/14
Εκλέχτηκε ο τσιπρας. Σωστο
Πριν τις ευρωεκλογές ήταν που ο σαμαρας ειχε ακυβέρνητη τη χωρα και συνέχισε την ακυβερνησία ο τσίπρας.
Το ιδιο ειναι
Μιλαμε οι τυποι εκθεσανε ακομα και τα πιο αξιόπιστα σαιτ πληροφορησης του σχετικού χωρου. Είναι απίστευτοι.τυπε μονο με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ εχουμε παρει ανυπαρκτες φρεγατες με διαδικασιες εξπρες δια στοματος Αναπληρωτη Υπουργου Εθνικης Αμυνας
τετετοια ρεζιλικια δεν εχει ξαναζησει η χωρα
ολοι αυτοι εργαλειακα χρησιμοποιουνται απο το νεοφιλελε κατεστημενο
απο τοτε που παγκοσμιοποιηθηκαν οι αγορες και τα κεφαλαια γιγαντωθηκε και η εγκληματικοτητα
αυτος ειναι ο "πολιτισμενος" κοσμος των γκετο,των φαβελων και των ελευθερων αγορων,των μκο και του λαθρεμποριου καθε ειδους(και λευκης σαρκας)
Ποτε μας ελειψε το ουκρανορουμανοβουλγαρικο μουνι ρε τυπε?Πέστα ρε τύπε γιατί έχουμε γεμίσει Αμερικανίδες και Ολλανδέζες πουτάνες.
Τις έχει εξαθλιώσει το νεοφιλελέ κατεστημένο και γαμιούνται για μια τυρόπιτα.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να μας δοθεί κάποτε η ευκαιρία να γαμήσουμε κανένα Ρώσικο μουνί.
Σωστος. Ο Σαμαρας ειχε την απολυτη φασιστογραμμη: Οποιος δε ψηφισει διαγραφεται αυτοματα.Βεβαια αυτοι ψηφιζανε σοβαρα θεματα οχι αρχιδιές στην κυριολεξία.Το πιο εντιμο και καθαρο αυτο που δηλωσε ο βουλευτης Καριαγιαννιδης του ΣΥΡΙΖΑ ποιυ εχει δηλωσει ακροαριστερος-αναρχικος. Οποιος δε γουσταρει γαμους ομοφυλοφιλων, να υιοθετουν παιδια, με τους λαθρομεταναστες και τα επιδοματα, ανοιχτα συνορα κτλ δρομο απο το κομμα, δε σας κραταει κανεις. Αυτο ηταν παντα το προγραμμα μας. Πολυ σωστος. Επιτελους οχι ξυλινη γλωσσα, καθαρες κουβεντες.
Ποτε μας ελειψε το ουκρανορουμανοβουλγαρικο μουνι ρε τυπε?
To ΠΑΣΟΚ στο 46% πως το βλέπεις, τρολλαρισμα ή οχι?... τότε που γεμίσαμε Αμερικάνες πουτάνες τύπε μου.
Να σε ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου:
Με τρολλάρεις που τρολλάρω;
To ΠΑΣΟΚ στο 46% πως το βλέπεις, τρολλαρισμα ή οχι?
25/01 εκλογες και 26/01 ετρεχαν με τα μπακ πακ βρυξελες για δανεικάΜετά τα αχρείαστα μνημόνια που υπέγραψαν οι αναρχοσυριζαίοι
τι καθαρο ρε τυπε?Το πιο εντιμο και καθαρο αυτο που δηλωσε ο βουλευτης Καριαγιαννιδης του ΣΥΡΙΖΑ ποιυ εχει δηλωσει ακροαριστερος-αναρχικος. Οποιος δε γουσταρει γαμους ομοφυλοφιλων, να υιοθετουν παιδια, με τους λαθρομεταναστες και τα επιδοματα, ανοιχτα συνορα κτλ δρομο απο το κομμα, δε σας κραταει κανεις. Αυτο ηταν παντα το προγραμμα μας. Πολυ σωστος. Επιτελους οχι ξυλινη γλωσσα, καθαρες κουβεντες.
Πέστα ρε τύπε γιατί έχουμε γεμίσει Αμερικανίδες και Ολλανδέζες πουτάνες.
Τις έχει εξαθλιώσει το νεοφιλελέ κατεστημένο και γαμιούνται για μια τυρόπιτα.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να μας δοθεί κάποτε η ευκαιρία να γαμήσουμε κανένα Ρώσικο μουνί.
Και η Βουλγαρία εχει χρεος 25% του ΑΕΠ αλλα δε βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα προς το καλύτερο.Δε ξέρω καν πως αλληλοτρολλαρεστε μονο που δε βγαίνει αυτή η λογική. Η Ρουμανία και η Βουλγαρία είναι πλήρη μέλη της ΕΕ και μαλιστα στις πρώτες θέσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας τους. Η Ρουμανία αν θυμάμαι καλά είναι στη πρώτη θέση πανευρωπαϊκά!
Και η Βουλγαρία εχει χρεος 25% του ΑΕΠ αλλα δε βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα προς το καλύτερο.
Δε ξέρω καν πως αλληλοτρολλαρεστε μονο που δε βγαίνει αυτή η λογική. Η Ρουμανία και η Βουλγαρία είναι πλήρη μέλη της ΕΕ και μαλιστα στις πρώτες θέσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας τους. Η Ρουμανία αν θυμάμαι καλά είναι στη πρώτη θέση πανευρωπαϊκά!