karamitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[move] [/move]ας πρόσεχες.
δε σου φταίει κανείς που δανειζόσουν για να ξαναπαίξεις στο καζίνο.
τώρα πούτσα και πούλααααααααααααααααααααα
Ψιλοβαριέμαι, άστο για άλλη ώρα
[move] [/move]ας πρόσεχες.
δε σου φταίει κανείς που δανειζόσουν για να ξαναπαίξεις στο καζίνο.
τώρα πούτσα και πούλααααααααααααααααααααα
και συ τότε ας πρόσεχες πουστάκι που δε θα πάρεις ούτε σύνταξη ούτε εφάπαξ.
[move] [/move]
μετά τη χρεοκοπία και πριν το πάσχα, ή μετά το πάσχα και πριν τη χρεοκοπία;[move] [/move]
Ψιλοβαριέμαι, άστο για άλλη ώρα
Ασε μας κι εσυ ρε μπαγλαμα με τον ολλανδο και το βέλγο συνταξιούχο...σαν τον πρασινοφρουρο....
Για τα δικά μας ταμεία που έχασαν τα φράγκα τους σε δομημένα και τοξικά δεν τρέχει μία...Για τους άλλους μας καίει.
Στ' αρχιδια μας. Ας πρόσεχαν που τα επένδυαν
εγω διααβασα σε πολλα σαιτ περι χρεωκοπιας της χωρας μας για τις 25.3. αληθεια η ψεμα ???
ενα απο αυτα ειναι κι αυτο μετα αν ειναι οντως αληθεια πως θα γαμαμε με τι ρευστο , δραχμουλες η σε ευρω ??? τι θα μας φερουν αραγε ???
οι λογαριασμοι πως θα πληρωθουν ειναι δευτερευον θεμα , σκοπος ειναι θα χει ο λαος ρευστο ???
Αληθευει οτι το ευγενες ελληνικο Κρατος ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ τα ασφαλιστικα ταμεια να καταθετουν τα γκαφρα στην Τραπεζα της Ελλαδος,να το δανειζουν ουσιαστικα ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ?
Αληθευει οτι τα ασφαλιστικα ταμεια εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ογκο απο Ελληνικα κρατικα ομολογα στα χερια τους,το ιδιο και οι υπεροχες ελληνικες Τραπεζες που εχουν ΣΚΙΣΤΕΙ να μην γινει αναδιαρθρωση χρεους?
Ποσα δις ευρω ελληνικα κρατικα ομολογα εχουν τα ασφαλιστικα ταμεια στα χερια τους?Το πρώτο ίσως ίσχυε παλιά και πολύ κακώς. Ένας λόγος που φθάσαμε εδώ είναι αυτός.
Γιατο δεύτερο ΚΑΚΩΣ εάν ισχύει. Είναι σαν να αγοράζω μετοχές της εταιρίας που δουλεύω. Άμα κλείσει τον ήπια. Πάει ο μισθός μου πάνε και οι οικονομίες μου.
γκρινιάζουν όλοι οι μαλακοκάβληδες για το χρέος κι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ κάνουν τουμπεκί!
Στην ουσία της, η "πρωτοβουλία" είναι γελοία από όλες τις απόψεις: θεσμικά, νομικά, πρακτικά..
τα ασφαλιστικα ταμεια εχουν 29 δις και οι τραπεζες 55 δις...και...Ποσα δις ευρω ελληνικα κρατικα ομολογα εχουν τα ασφαλιστικα ταμεια στα χερια τους?
Ποσα δις ευρω εχουν δεσμευτει για τις τραπεζες μεχρι στιγμης?
Ποσα δις ευρω ειναι το ολο δανειο του ΔΝΤ?
Σωστος,αν και οι ελληνικες τραπεζες ειναι και πιο μικρες σε μεγεθος και πιο εξαρτημενες απο τα ομολογα του ελληνικου δημοσιου,συγκριτικα με τις ξενες.τα ασφαλιστικα ταμεια εχουν 29 δις και οι τραπεζες 55 δις...και...
Ποσα δις ευρω εχουν δεσμευτει για τις τραπεζες μεχρι στιγμης?
Ποσα δις ευρω ειναι το ολο δανειο του ΔΝΤ?
Σωστος,αν και οι ελληνικες τραπεζες ειναι και πιο μικρες σε μεγεθος και πιο εξαρτημενες απο τα ομολογα του ελληνικου δημοσιου,συγκριτικα με τις ξενες.
Μενουν αλλες δυο ερωτησεις.
90 δις μεχρι στιγμης.80 δις Εταίροι και 30 ΔΝΤ για την τρίτη ερώτηση.
Το άλλο δεν το ξέρω
90 δις μεχρι στιγμης.
Χρειαζονται και αλλα,μονο για φετος.
90 δις μεχρι στιγμης.
Χρειαζονται και αλλα,μονο για φετος.
Οχι το Κρατος ρε παπαρα.Έχουμε ήδη πάρει τα 90 δις των 110;