redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γιατί όχι τύπε; Αφού δεν μου κόβει απόδειξη ας μου αφαιρούσε το φπα,σκέφτομαι να το λέω και στα μπουρδέλα λες να μου αφαιρέσουν το φπα;πολύ κακώς τυπε
Γιατί όχι τύπε; Αφού δεν μου κόβει απόδειξη ας μου αφαιρούσε το φπα,σκέφτομαι να το λέω και στα μπουρδέλα λες να μου αφαιρέσουν το φπα;πολύ κακώς τυπε
τυπε ηταν και τα δυο για σενα;Παντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη
Παντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη.Απο κει που τα παιρνω εχει πολυ δουλεια και οπου μπορει αποφευγει να κοβει αλλα εγω παντα τη ζητουσα μεχρι προτινος και τον αναγκαζα να κοβει.Απο δω και περα πλεον οχι.Ποσα λεφτα ειναι στα 4 ευρω;Επισης πηρα ολα τα χρηματα απο την τραπεζα.Ο καθενας οτι μπορει ας κανει.
τυπε ηταν και τα δυο για σενα;
και αν ναι, τα χτυπησες μαζι;
σκεψου.αν αγορασεις κατι απο ενα μαγαζι αξιας 100 ευρω και τα 23 ειναι μονο το φπα,με τα υπολοιπα τι να πρωτοπληρωσει,το νοικι?το ρευμα?το νερο?το τηλεφωνο?το τεβε?τον υπαλληλο?τον φορο εισοδηματος,τον λογιστη?το...Και εγώ ζητάω σχεδόν πάντα τύπε
Παντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη.Απο κει που τα παιρνω εχει πολυ δουλεια και οπου μπορει αποφευγει να κοβει αλλα εγω παντα τη ζητουσα μεχρι προτινος και τον αναγκαζα να κοβει.Απο δω και περα πλεον οχι.Ποσα λεφτα ειναι στα 4 ευρω;Επισης πηρα ολα τα χρηματα απο την τραπεζα.Ο καθενας οτι μπορει ας κανει.
Ηταν τα απλα,ζαμπον τυρι,δεν ηταν τα χωριατικα με κιμαδες και τετοια.Ε,εχει και εργαστηριο που τα φτιαχνει επιτοπου μεσα και ηταν ζεστα και φρεσκα.τυπε ηταν και τα δυο για σενα;
και αν ναι, τα χτυπησες μαζι;
Και εγώ τι να κάνω τύπε; Πληρώνω μετρητά και δεν κάνω παζάρι ;)σκεψου.αν αγορασεις κατι απο ενα μαγαζι αξιας 100 ευρω και τα 23 ειναι μονο το φπα,με τα υπολοιπα τι να πρωτοπληρωσει,το νοικι?το ρευμα?το νερο?το τηλεφωνο?το τεβε?τον υπαλληλο?τον φορο εισοδηματος,τον λογιστη?το...??
Δεν ήπιες τίποτα τύπε; θα λυσσάξεςΗταν τα απλα,ζαμπον τυρι,δεν ηταν τα χωριατικα με κιμαδες και τετοια.Ε,εχει και εργαστηριο που τα φτιαχνει επιτοπου μεσα και ηταν ζεστα και φρεσκα.
ψηφίζεται από ποιά βουλή ?? από αυτήν που δεν έχει ακόμη συνέλθει σε σώμα, δεν έχει εκλέξει προεδρείο και φυσικά δεν έχει ψηφίσει για πρόεδρο δημοκρατίας ?? και με τι νομοσχέδιο που ακόμη δεν έχει κατατεθεί, δεν έχει περάσει από την νομική υπηρεσία της βουλής, δεν έχει συζητηθεί στην αρμόδια για τα εργατικά επιτροπή της βουλής κλπ κλπ κλπ...
σε κανένα τέρμηνο και βλέπουμε...
ή μήπως θα το περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (από αυτές που έβριζε και τις θεωρούσε φασιστικές) ?? και πάλι ποιός πρόεδρος θα την υπογράψει ??
μην ενοχλείς τα ζώα κάνουν κοινωνικό εργο!...κλέβουν το κράτος το αριστερο....πατριωτης δηλαδη μπραβο σου μετα ομως μη σκουζεις αν εχεις εισοδηματα 40.000€ το χρονο ας πουμε και σου βαλουν παραπανω φορο
μην ενοχλείς τα ζώα κάνουν κοινωνικό εργο!...κλέβουν το κράτος το αριστερο....![]()
![]()
![]()
ειναι ελληνάρες βρε......
διαλιέχτελες και λεει η αριστερα κατι εξωπραγματικο οσοι εχουν 1 ακινητο και χαμηλα εισοδηματα δεν θα πληρωνουν φορους και θα εχουν και παροχες οι ανεργοι και οι αποροι οι χαμηλομισθοι και οι χαμηλοσυνταξιουχοι
Όταν λες παροχές; θα δίνουν κάρτα στους ανέργους για τα μμμ όπως συνέβει στην Θεσσαλονίκη,τι λέει ο Σύριζα για αυτό;λες και λεει η αριστερα κατι εξωπραγματικο οσοι εχουν 1 ακινητο και χαμηλα εισοδηματα δεν θα πληρωνουν φορους και θα εχουν και παροχες οι ανεργοι και οι αποροι οι χαμηλομισθοι και οι χαμηλοσυνταξιουχοι
οι ανεργοι πρεπει να πηγαινουν κι αυτοι τις βολτες τους τυπε :-Όταν λες παροχές; θα δίνουν κάρτα στους ανέργους για τα μμμ όπως συνέβει στην Θεσσαλονίκη,τι λέει ο Σύριζα για αυτό;
Όλο βόλτα τύπε,δεν θα πρέπει να κάτσεις και κάπου; Tα παγκάκια οι επιχειρηματίες τα έχουν ξηλώσει για να κάτσεις αναγκαστικά να πιείς καφέ σε μαγαζί.οι ανεργοι πρεπει να πηγαινουν κι αυτοι τις βολτες τους τυπε :-
τοτε καθεσαι στο μαγαζι τυπεΌλο βόλτα τύπε,δεν θα πρέπει να κάτσεις και κάπου; Tα παγκάκια οι επιχειρηματίες τα έχουν ξηλώσει για να κάτσεις αναγκαστικά να πιείς καφέ σε μαγαζί.
Όταν λες παροχές; θα δίνουν κάρτα στους ανέργους για τα μμμ όπως συνέβει στην Θεσσαλονίκη,τι λέει ο Σύριζα για αυτό;