gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να το κανεις το χρήμα στο χωριό ρε συ;οχι προτιμω το χρημα
τι να το κανεις το χρήμα στο χωριό ρε συ;οχι προτιμω το χρημα
τι να το κανεις το χρήμα στο χωριό ρε συ;
Σε ευρώ η δραχμές προτιμάς;οχι προτιμω το χρημα
οταν παω για δουλεια ζηταω βασικο μισθο συν ενσημα βασικα δεν νομιζω να με θεωρεις παραλογο
Κάνα στάβλο ή καμιά ξελότζα δεν έχεις να του παραχωρήσεις ρε τύπε;τι να το κανεις το χρήμα στο χωριό ρε συ;
2 24ωρα ειναι και κλουβες αομακρυνε απο τα εξαρχεια και αφοπλιζει τους ματατζηδες στις πορειες και τα καγκελα ξηλωνει και ετοιμαζετ για επαναπροσληψεις οπως καταλαβαινεις την αλλη βδομαδα ψηφιζετε και η επαναφορα του κατωτατου μισθου
φυσικάΚάνα στάβλο ή καμιά ξελότζα δεν έχεις να του παραχωρήσεις ρε τύπε;
αυτό που θα πετύχει ο Τσίπρας με την αύξηση του βασικού μισθού είναι να αδειάσει το ΙΚΑ από μισθωτούς και να γεμίσει το ΤΕΒΕ με μπλοκάκηδες... συμφωνία με ωρομίσθιο + ΦΠΑ και καθαρίζει ο εργοδότης μια χαρά...
πάρε τέσσερα ευρώ την ώρα και τα πάντα δικά σου... σε απασχόλησα σήμερα τέσσερις ώρες πάρε 16 ευρώ και να είσαι ευχαριστημένος... σε θέλω σήμερα δώδεκα ώρες πάρε σαρανταοκτώ και να λες τι καλά..
Μη το ένα μη το άλλο,έτσι δεν πρόκειται να πιάσεις δουλειά ποτέ τύπε...εκτός και αν πιστεύεις ότι στις μέρες μας οι εργοδότες πληρώνουν όπως ορίζει ο νόμος...Σωστό. Υπάρχει και η υπηρεσία με μπλοκάκι. Αυτό το είχα ξεχάσει.
Σε όσους σας το ζητήσουν μην κάνετε καμιά μλκ και δουλέψετε με μπλοκάκι, θα το φάτε μετά εσείς το αγγούρι!!!
Μη το ένα μη το άλλο,έτσι δεν πρόκειται να πιάσεις δουλειά ποτέ τύπε...εκτός και αν πιστεύεις ότι στις μέρες μας οι εργοδότες πληρώνουν όπως ορίζει ο νόμος...
Το γνωρίζω αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς...Αδερφέ με το μπλοκάκι θεωρείσαι πλέον ελεύθερος επαγγελματίας. Αν το εισόδημα από το μπλοκάκι είναι χαμηλό δεν σε συμφέρει να δουλεύεις με μπλοκάκι. Ειδικά αν η δουλειά είναι περιστασιακή.
Παντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη.Απο κει που τα παιρνω εχει πολυ δουλεια και οπου μπορει αποφευγει να κοβει αλλα εγω παντα τη ζητουσα μεχρι προτινος και τον αναγκαζα να κοβει.Απο δω και περα πλεον οχι.Ποσα λεφτα ειναι στα 4 ευρω;Επισης πηρα ολα τα χρηματα απο την τραπεζα.Ο καθενας οτι μπορει ας κανει.δηλαδη αμεσως μετα την ψηφιση του μετρου ο κοσμος δεν θα ψωνιζει η θα προσπαθησει να βγαζει τη δουλεια με λιγοτερο προσωπικο δε νοιζω οσο για τη φοροδιαφυγη κατσε να αναλαβει και λιγο το σδοε
και χωρις αποδειξη τα 35Παντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη.Απο κει που τα παιρνω εχει πολυ δουλεια και οπου μπορει αποφευγει να κοβει αλλα εγω παντα τη ζητουσα μεχρι προτινος και τον αναγκαζα να κοβει.Απο δω και περα πλεον οχι.Ποσα λεφτα ειναι στα 4 ευρω;Επισης πηρα ολα τα χρηματα απο την τραπεζα.Ο καθενας οτι μπορει ας κανει.
Και εγώ ζητάω σχεδόν πάντα τύπεΠαντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη.Απο κει που τα παιρνω εχει πολυ δουλεια και οπου μπορει αποφευγει να κοβει αλλα εγω παντα τη ζητουσα μεχρι προτινος και τον αναγκαζα να κοβει.Απο δω και περα πλεον οχι.Ποσα λεφτα ειναι στα 4 ευρω;Επισης πηρα ολα τα χρηματα απο την τραπεζα.Ο καθενας οτι μπορει ας κανει.
πιστεύω να μην τα βαλές στον απορροφητηρα τυπεΠαντως εγω ως δεξιος αρχισα ηδη την αντισταση.Δυο πεινιρλι που πηρα 4 ευρω δε πηρα αποδειξη.Απο κει που τα παιρνω εχει πολυ δουλεια και οπου μπορει αποφευγει να κοβει αλλα εγω παντα τη ζητουσα μεχρι προτινος και τον αναγκαζα να κοβει.Απο δω και περα πλεον οχι.Ποσα λεφτα ειναι στα 4 ευρω;Επισης πηρα ολα τα χρηματα απο την τραπεζα.Ο καθενας οτι μπορει ας κανει.
πολύ κακώς τυπεΚαι εγώ ζητάω σχεδόν πάντα τύπε