σε 20χρόνια δεν θα σου κάνουν...........χαχααχαχαχχααχαχ τα φυλαω για τις επομενες εκλογες που θα κερδισει πανηγυρικα η Ν.Δ
θα εχεις παχύνει!.........
σε 20χρόνια δεν θα σου κάνουν...........χαχααχαχαχχααχαχ τα φυλαω για τις επομενες εκλογες που θα κερδισει πανηγυρικα η Ν.Δ
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα...εσύ έχεις το αλάθητο ?
Προφανώς αυτά που λέω είναι προβλέψεις και ο καθένας μας έχει το μυαλό και την σκέψη να κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος.
Δεν έχω καμία κρυστάλλινη μπάλα να ξέρω το μέλλον απλά μερικές προβλέψεις κάνω που ΠΙΣΤΕΥΩ έχουνε μεγάλη πιθανότητα να συμβούνε και εξηγώ τον λόγο.
Αν σε ένα μήνα ο Τσίπρας επιμείνει με την θέση του ενάντια στους δανειστές η δόση των 7,2 δις δεν θα δωθεί και δεν θα πληρωθούνε μισθοί και συντάξεις.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
Αρα ή θα κάνει κωλοτουμπα και θα παει με τα νερα τους Ή θα γυρισουμε πισω στην δραχμουλα...γκεγκε ?
παμε παρακατω...δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφισω Τσιπρα ουτε 1 ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ......εληξε και αυτο....
αλλο κομμα περαν της Ν.Δ υπαρχει ενδεχομενο να ψηφισω....αλλα Τσιπρα ποτε...διαφωνω με ολες τις θεσεις του και οτι εχει πει
καλα δεν γραφουν πανω 2015 ετσι μας ελεγες
Τύπε αυτά να λες όταν πας για συνέντευξη και θα βρεις δουλειά σίγουρα..
υπαρχει ενα απειροελαχιστο ενδεχομενο ο Τσιπρας να μπει σε βαθια νερα για siemens χριστοφορακο λιστα lagarde κτλπ ....το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο αλλα οχι ανεπιτευχτο...σιγουρα θελει αρχιδια τα οποια νομιζω πως δεν εχει....βεβαια αν ζητηθει κατι τετοιο απο την μερκελ περι χριστοφορακου δεν ξερω την αντιδραση της....να καταφερει να παρει λεφτα απο εκει...δεν εχω ιδεα...παντως τα 2 πιο πιθανα να συμβουνε ειναι αυτα που εγραψα παραπανω....γιατι δεν υπαρχει χρονος δυστυχως ....ενας μηνας εμεινε
2 24ωρα ειναι και κλουβες αομακρυνε απο τα εξαρχεια και αφοπλιζει τους ματατζηδες στις πορειες και τα καγκελα ξηλωνει και ετοιμαζετ για επαναπροσληψεις οπως καταλαβαινεις την αλλη βδομαδα ψηφιζετε και η επαναφορα του κατωτατου μισθου
Δουλειά γραφείου δεν έλεγες ότι ψάχνεις τύπε; Όχι δεν ζητάς κάτι παράλογο.οταν παω για δουλεια ζηταω βασικο μισθο συν ενσημα βασικα δεν νομιζω να με θεωρεις παραλογο
δεν πιστεύω αμα θέλει να μου φυλάξει τα πρόβατα να χει τις ίδιες απαιτησειςΔουλειά γραφείου δεν έλεγες ότι ψάχνεις τύπε; Όχι δεν ζητάς κάτι παράλογο.
Δουλειά γραφείου δεν έλεγες ότι ψάχνεις τύπε; Όχι δεν ζητάς κάτι παράλογο.
δεν πιστεύω αμα θέλει να μου φυλάξει τα πρόβατα να χει τις ίδιες απαιτησεις
Το θεωρείς εύκολο να είσαι βοσκός;δεν πιστεύω αμα θέλει να μου φυλάξει τα πρόβατα να χει τις ίδιες απαιτησεις
Κλαίωαμα δουλευω 8 ωρες ναι θελω βασικο μισθο και ενσημα και τον καινουργιο που θα ψηφιστει
2 24ωρα ειναι και οι τραπεζες πανε για φουντο
Το θεωρείς εύκολο να είσαι βοσκός;
Θα σε πλήρωνε σε είδος ρε 2 κιλά τυρί 5 αυγά μισό λίτρο γάλα κλποχι δεν ειπα ποτε κατι τετοιο αλλα δεν θα το εκανα χωρις ενσημα και για λιγοτερα χρηματα απο το βασικο μισθο και φυσικα 8 ωρες εργασιας
Θα σε πλήρωνε σε είδος ρε 2 κιλά τυρί 5 αυγά μισό λίτρο γάλα κλπ
Άλλωστε επιστρέφουμε στην ανάπτυξη
εχεις τις καταθεσεις σου εδω ρε πατριωτη????
οταν παω για δουλεια ζηταω βασικο μισθο συν ενσημα βασικα δεν νομιζω να με θεωρεις παραλογο