erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Την κεφαλογιαννη θελει να την γλειψει ολος ο ανδρικος πληθυσμος της χωρα παντως
δεν ξερω μπουμπουρι την ειδα ετοιμη για ολα...
Την κεφαλογιαννη θελει να την γλειψει ολος ο ανδρικος πληθυσμος της χωρα παντως
οτι πηρε 28% ο σαμαριας ειναι δυνατον?
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΛόγω της πολιτικής αβεβαιότητας στην χώρα
S&P: Υποβάθμισε την ελληνική οικονομία
28/01/201519:3730
Ο οίκος αξιολόγησης προχώρησε στην υποβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας από σταθερές σε αρνητικές - Προειδοποίηση για υποβάθμιση της αξιολόγησης των ελληνικων ομολόγων στην κατηγορία «σκουπίδια»
Στην υποβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας, από σταθερές σε αρνητικές, προχώρησε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης, Standard and Poor's.
ε ρε τα νταουλια
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τραγικο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :o :o :o :o :o
καταστραφηκαμε τελικα,,ειχε δικιο ο μπεννυ
καλα μην δινεις κ πολυ βαση στον χατζηνικ,,παπας ειναι κι αυτος πιο διακριτικος ;)Τυπε για τον Σαμαρα τα ειπε ολα ο Χατζηνι σημερα το πρωι.
"Η φιλελευθερη δεξια φορτωθηκε την Πολιτικη Ανοιξη σε βαρυ χειμωνα. Ας προσεχε"
καντης αερα στο νιμου κι αυτηνης στην κοζανη...θα κοψει χρημα η ραχηλω
Το μόνο σίγουρο.Μην τρελλαινεσαι. Με λιγη τυχη θα μεινει αρχηγος στη νδ και με ακομα περισσοτερη τυχη το καλοκαιρι το αργοτερο θα χουμε παλι εκλογες.
Εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Ηδη αρχισαν τα βιολια εκει(ο παναγιωτοπουλος του τα χωσε live χτες και ο...........αντωναρος(ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!) καραμανλοηδονιζεται ηδη.
Θα βαλει ο τσιπουρας προεδρο δημοκρατιας καναν αβραμοπουλο και δεν θα ξερουν τι να κανουν.
[size=20pt]Ερχονται επικες στιγμες [/size]
Και όταν ο Τσίπρας θα πάρει τα αρχίδια μου θα βγει ένας Χατζηνικολάου να πει μια μαλακία φίλε ;)Τυπε για τον Σαμαρα τα ειπε ολα ο Χατζηνι σημερα το πρωι.
"Η φιλελευθερη δεξια φορτωθηκε την Πολιτικη Ανοιξη σε βαρυ χειμωνα. Ας προσεχε"
Τα φασιστόμουτρα δεν αντεχουν την αριστερη κυβερνηση με υπουργούς τους ακροδεξιούς Κουικ και Καμμενο, εχεις δικιο...πεφτει μεγαλη κλαψα εδω ε; δεν ειχα παρακολουθησει πολυ. Ζορια ασχημα. εμ ετσι ειναι πως να αντεξει το καθε φασιστομουτρο να βλεπει αριστερα κυβερνηση. δυσκολακι ..πικρα μεγαλη
Εγώ γέλιο βλέπω να πέφτει.πεφτει μεγαλη κλαψα εδω ε; δεν ειχα παρακολουθησει πολυ. Ζορια ασχημα. εμ ετσι ειναι πως να αντεξει το καθε φασιστομουτρο να βλεπει αριστερα κυβερνηση. δυσκολακι ..πικρα μεγαλη
Ορθότατα.Εγώ γέλιο βλέπω να πέφτει.
Και σοβαρά τώρα νομίζω ότι όλοι οι δεξιοί το χάρηκαν να έχουν αυτοί τώρα κάποιον να βρίζουν
Άσε που δεν ανησυχεί κανείς δεξιός μην πετύχουν οι αριστεροί, βλέπεις δεν έχει υπάρξει πετυχημένη αριστερη κυβέρνηση ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.
το γυρισε κι αλφα το παιζει συριζα τωραΤα πραγματικα ωραια αρχιζουν σε λιγο καιρο παντως με την αδεια του mega
Θεοδωρακη ποιος θα σε προβαλλει τωρα ανεξαρτητο παλικαρι μου?
πεφτει μεγαλη κλαψα εδω ε; δεν ειχα παρακολουθησει πολυ. Ζορια ασχημα. εμ ετσι ειναι πως να αντεξει το καθε φασιστομουτρο να βλεπει αριστερα κυβερνηση. δυσκολακι ..πικρα μεγαλη
Εγώ γέλιο βλέπω να πέφτει.
Και σοβαρά τώρα νομίζω ότι όλοι οι δεξιοί το χάρηκαν να έχουν αυτοί τώρα κάποιον να βρίζουν
Άσε που δεν ανησυχεί κανείς δεξιός μην πετύχουν οι αριστεροί, βλέπεις δεν έχει υπάρξει πετυχημένη αριστερη κυβέρνηση ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.
πολυ χεσιμο παιδια,,ψυχραιμια,,τοσο χαμηλα πουχε φτασει τον πηχη ο αρχιδοσιλογος σαμμυς,οπιος ναναι περναει ευκολα τωρα απο πανωΆσε που δεν ανησυχεί κανείς δεξιός μην πετύχουν οι αριστεροί, βλέπεις δεν έχει υπάρξει πετυχημένη αριστερη κυβέρνηση ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Τα φασιστόμουτρα δεν αντεχουν την αριστερη κυβερνηση με υπουργούς τους ακροδεξιούς Κουικ και Καμμενο, εχεις δικιο...