alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Όχι. Πρωτα θα πεις "ναι ειχες δικιο για τον Καμμενο και ειπα τις γνωστες μου μαλακιες".βρες λινκ και για τον ακροδεξιό κουίκ τραβεστί ψηφοφόρε του σημίτη![]()
![]()
Όχι. Πρωτα θα πεις "ναι ειχες δικιο για τον Καμμενο και ειπα τις γνωστες μου μαλακιες".βρες λινκ και για τον ακροδεξιό κουίκ τραβεστί ψηφοφόρε του σημίτη![]()
![]()
μια χαρα πετυχε....διευρυνε το φασμα μεταξυ φτωχων και πλουσιων....
στην ελλάδα πάντως η δεξιά απετυχε και πηρε πουλο![]()
Όχι. Πρωτα θα πεις "ναι ειχες δικιο για τον Καμμενο και ειπα τις γνωστες μου μαλακιες".![]()
Δεν περιμενα τέτοια φρίκη . Πίστευα οτι θα το πάρουν πολιτισμένα και λογικα. Απορω καταρχας που δεν το περιμεναν.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςστην ελλάδα πάντως η δεξιά απετυχε και πηρε πουλο![]()
έχουν όμως το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ ... τα οποία πληρώνουν μισθούς συντάξεις και επιδόματα ανεργίας...
μικροτερες απο το πουτσα πουτσα πουτσα ερχεται πουτσαΜεγάλες κουβέντες .....
οι νεο-δεξιοι τυπεκαλα δεν ντρεπεσε που η δεξια εκανε τους φτωχους φτωχοτερους ντροπη και θεωρεις οτι πετυχε
Α ειπα κι εγω, γιατι εμφανίστηκες σε αυτό το θρεντ, ακουσες για πουτσεςμικροτερες απο το πουτσα πουτσα πουτσα ερχεται πουτσα![]()
το ζαβο γαπ τι σχέση έχει ;τον ρεαλισμο τον ειδαμε επι μπουχεσα
την ηλιθιοτητα την βλεπουμε τωρα επι ζαβου
καλα κρασια
ετσι.. αν βαλει και φυλακα κανενα βενιζελο ο ανελ ο ακροδεξιος φιλος τους εκει θα κανω και παρτυΠλακα κανεις? Τον σαμαρα τον περνανε ηδη πριονοκορδελα και θυμηθηκαν τωρα και το παρελθον του(πολιτικη ανοιξη)
Λες και αυτοι δεν προσπαθουσαν να τρομοκρατησουν παλι ολο τον κσομο. Απο τις ιδιες τις οικογενειες του μεχρι τους συναδελφους τους στην δουλεια(καλα για επιχειρηματιες/αφεντικα δεν μιλαω-ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ θα σας γαμησει ο τσιπουρας. Μονο αυτο να κανει βασικα απο μενα αθωος οτι και να κανει μετα)
τους ειχε παιξει τα αποθεματικα ο σημιτης το 99 τα φαγανε ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ του τοτε,,τι σχεση εχουν τα ασφαλιστικα ταμεια και ο οαεδ με το χρηματιστηριο μπορεις να μας πεις
τον μπουμπου ειδα και ηθελα να πω ενα συντροφικό γειαΑ ειπα κι εγω, γιατι εμφανίστηκες σε αυτό το θρεντ, ακουσες για πουτσες![]()
ετσι.. αν βαλει και φυλακα κανενα βενιζελο ο ανελ ο ακροδεξιος φιλος τους εκει θα κανω και παρτυ![]()
τους ειχε παιξει τα αποθεματικα ο σημιτης το 99 τα φαγανε ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ του τοτε,,:S :S
ο καταληλοτερος,,,![]()
![]()
![]()
μικροτερες απο το πουτσα πουτσα πουτσα ερχεται πουτσα![]()