gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έγινες καθεστωτικός και αναμασάς πηγές του Μαξίμου φίλε ? :S :S :S :S
Ασε να το ζησω, ρε μαν. Πρωτη φορα ψηφισα κομμα που κερδισε
Οσο κρατησει, πριν παω ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Έγινες καθεστωτικός και αναμασάς πηγές του Μαξίμου φίλε ? :S :S :S :S
Θα πέσουν τόσες πουτσες που και ο Λεγκολας ακόμα θα έλεγε "δεν θέλω άλλο"το γραφει για να ξυπνησει την λεγκω
σήμερα αμα γίνει δημοσκόπηση,θα είναι μπροστά η ΝΔ...![]()
![]()
![]()
Θα πέσουν τόσες πουτσες που και ο Λεγκολας ακόμα θα έλεγε "δεν θέλω άλλο"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φύγε νωρίς ρε φίλε, θα πέσουν πουτσες λέμεΑσε να το ζησω, ρε μαν. Πρωτη φορα ψηφισα κομμα που κερδισε
Οσο κρατησει, πριν παω ΑΝΤΑΡΣΥΑ![]()
σήμερα αμα γίνει δημοσκόπηση,θα είναι μπροστά η ΝΔ...![]()
![]()
![]()
Ναι σιγουρα
Στο Κερατσινι και στη Δραπετσωνα σημερα ολη μερα ειχαν τον καημο του χρηματιστηριου και των ομολογων![]()
Δραγασάκης, πριν από λίγο στο Mega: "Θα απαλλάξουμε με την πολιτική μας και τους Ευρωπαίους από το να τους ζητάμε συνέχεια δανεικά, θα γλιτώσουμε κι εμείς από το να χρωστάμε συνέχεια".
Αν αυτό δεν είναι προαναγγελία ρήξης και επιστροφή στη δραχμή, τι είναι; :S :S :S
Και την λαχαναγορά. Εξάλλου κακως επένδυσαν οι επενδυτές με γνώμονα τις αποκρατικοποιήσειςΝαι σιγουρα
Στο Κερατσινι και στη Δραπετσωνα σημερα ολη μερα ειχαν τον καημο του χρηματιστηριου και των ομολογων![]()
οτι πηρε 28% ο σαμαριας ειναι δυνατον?Ισχυει οτι τα δυο γιδια βενιζελος και παπανδρεου τσακωθηκαν για τα γραφεια στην βουλη?
Δεν ειναι δυνατον....
η κεφαλογιάννη μου φάνηκε η γλείφει την νεα κυβερνηση![]()
τυπε εχεις δικιολέγαμε για μήνες,αλλά ίσως είναι θέμα ημερών να πάρουν δρόμο οι περιθωριακοί κομμουνιστές του 3%
το ζήτημα είναι να μην μας πάρουν μαζί τους στο βυθό
τυπε εχεις δικιο
μεχρι πασχα δεν τους βλεπω,,,![]()
![]()
του 2019 λεω το πασχα,,,![]()
οτι πηρε 28% ο σαμαριας ειναι δυνατον?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()