arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τότε ψοφο από πείνα
κοινωνικά επιδόματα τότε
Τότε ψοφο από πείνα
Νικολιό, για τη δουλειά που σου πρότεινα εγώ κουβέντα δεν είπες.
τι πρότεινες εσύ?
κοινωνικά επιδόματα τότε
Που πήγε, έφυγε μόλις διάβασε για δουλειά;;
τρελομαξιμε στη ροδο πηγαινα να σενιαρω καμια αγγλιδα στο φαληρακι
τρελομαξιμε στη ροδο πηγαινα να σενιαρω καμια αγγλιδα στο φαληρακι
[size=20pt]Έχω αδελφικό φίλο με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε Κω και Ρόδο, τα έχω ξαναγράψει. Τελείωσε η σαιζόν και σαν καλός επιχειρηματίας ψάχνει ήδη να εξασφαλίσει το προσωπικό της επόμενης. Ενδιαφέρεσαι για δουλειά με πολύ καλές αποδοχές και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον;[/size]
Πες το στον δικό μας τον Αλβανό στου σαιτ ρε....Να σου πω νικολιε. .. το κουνιάδο μου έχει καμμιά οκτακοσαρια λιοδεντρα και θα χρειαστεί για έναν μήνα δύο εργάτες (μάζεμα κλάδεμα κάψιμο κλαριών διάλεγα μεταφορά στο λιοτριβι κλπ κλπ κλπ κλπ) Δίνει 25 με εργοσημο και για κατοικία έχει διαμορφώσει μια αποθήκη που είχε σε σπίτι με κουζίνα μπανιο και τρία κρεβάτια. Έχει σόμπα άφθονα ξύλα κατσαρολικα και πιάτα κουβέρτες ... Δεν έχει ρεύμα αλλά έχει γκάζι και θερμοσίφωνα με ξύλα και στην αυλή έχει χτιστό φούρνο.
Πάει κανένα από τα παράσιτα της παρέας σου να δουλέψει? Ενάμιση μήνα περίπου 6-7 βδομάδες με βδομαδιάτικο 150 ευρώ και εργοσημο. 6 μέρες την βδομάδα δουλειά κανένα δεκάωρο την μέρα.
Καφέδες κλπ έχει το σπίτι μόνο φαγητό και μαγείρεμα θα κάνουν.
Αααα και που είσαι νικολιε. . Τους πληρώνει και τα εισιτηρια με το ΚΤΕΛ από την Αθθνα
Πες το στον δικό μας τον Αλβανό στου σαιτ ρε....
Συγνώμη από τους υπολοίπους, το ξαναβάζω λίγο πιο καθαρά μήπως και εξυπηρετήσω δύο φίλους μου και τον Νικόλα μας και τον ξενοδόχο.
Ρε σου είπα μην αναφέρεις τις καταραμένες λέξεις εργασία δουλειά κλπ στον Νικολιο. Είναι αλλεργικός και βγάζει σπυράκια μόνο που τις διαβάζει.
Στον Νικολιο θα του λες για επιδόματα δωρεάν κιλοβατωρες κλπ κλπ
Ψόφο από πείνα νικολι. .. τα λεφτά των άλλων τελειώσανε. .. πάει ο σοσιαλισμός απεβίωσε σειρά σας
Συγνώμη από τους υπολοίπους, το ξαναβάζω λίγο πιο καθαρά μήπως και εξυπηρετήσω δύο φίλους μου και τον Νικόλα μας και τον ξενοδόχο.
δεν θέλω να ξενιτευτώ εκτός ν δίνει καλό μισθό για 8ωρη απασχόληση πάντα με ρεπό
Νικόλα θές ένα τριαντάρακι για έξι ώρες?δεν θέλω να ξενιτευτώ εκτός ν δίνει καλό μισθό για 8ωρη απασχόληση πάντα με ρεπό
1000 Eυρώ, 10 ώρες την ημέρα, με 2 ρεπό το μήνα, 6 μήνες. Διαμονή και φαγητό εξασφαλισμένα. Τα φιλοδωρήματα τα μοιράζεσαι με τον βοηθό σου. Εμπειρικά υπολογίζω τουλάχιστον 500-600 τιπς μηνιαία, να μη σου πω και παραπάνω αναλόγως τους πελάτες.
Νομίζω οτι με το δυνατό βιογραφικό σου, έχεις καλές πιθανότητες για σερβιτόρος, ξέρεις, αυτός που μόνο παίρνει παραγγελίες και πληρώνεται από τους πελάτες. Αρκεί να ξέρεις τουλάχιστον ΑΠΤΑΙΣΤΑ Αγγλικά.
δεν θέλω να ξενιτευτώ εκτός ν δίνει καλό μισθό για 8ωρη απασχόληση πάντα με ρεπό