Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Αληθειες λεω...
Παντως μαγγες πρεπει να τον ζηλευετε πολυ τον τραμουτανα που στα 61 τουεχει λυσει το προβλημα της ζωης του ειναι πετυχημενος εχει ενα σκασμο λεφτα και ζει σε μια απο τις πλουσιοτερες και πιο πολιτισμενες χωρες του κοσμου!
Αντιθετα με σας που θα δουλευετε ως τα 75, θα τρωτε ξυλο απο τα ματ στα 80 σας γιατι θα ζητατε τη συνταξη των...100€ και στα 85 σας οσοι ζειτε θα καταληξετε σφαγμενοι απο κανα μπαγκλαντεσιανο για...5€!
:S
αν δεν σου αρέσει εκποίησε την περιουσία σου και στο καλό μη μας σκοτίζεις τα αρχίδια
Εφόσον υπέβαλλαν χαρτιά ότι οι εργασίες έγιναν από διαπιστευμενους τεχνικούς δεν έχετε δουλειά να κάνετε κανέναν έλεγχο. Όπως δεν κάνει η πολεοδομία έλεγχο αν η κατασκευή έγινε σωστά και αρκείται στην βεβαίωση του επιβλεποντα
Όχι μαλάκα. .. να ψοφήσεις εσύ και οι όμοιοι σου... Εγώ θέλω η χωρα μου να γίνει σαν και αυτές και δεν με ενοχλεί αν θα πεθάνουν της πείνας καμμιά κατοστή χιλιάδες παράσιτα σαν και του λόγου σου
σιγά που τον ζηλεύουμε
μίζερος τσιγγούνης κακότροπος κομπλεξικός είναι
επίσης δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι ανεπτυγμένοι Ευρωπαίοι όνειρο τους είναι να έρθουν Ελλάδα για διακοπές
άμα κάνω καταγγελία επώνυμη στην πολεοδομία δεν θα σου στείλει κλιμάκιο για έλεγχο?
ξέρεις σε πόσους ελέγχους έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες?
κατάστημα θα ανοίξεις πελάτες θα έχεις και εργαζόμενους αυτοί πως θα εξασφαλιστούν?
Εφόσον υπέβαλλαν χαρτιά ότι οι εργασίες έγιναν από διαπιστευμενους τεχνικούς δεν έχετε δουλειά να κάνετε κανέναν έλεγχο. Όπως δεν κάνει η πολεοδομία έλεγχο αν η κατασκευή έγινε σωστά και αρκείται στην βεβαίωση του επιβλεποντα
Ρώτησες πολλούς Ευρωπαίους και σου είπαν ότι το όνειρο τους είναι να έρθουν να ζησουν στην Ελλάδα? Γιατί εγώ όσους έχω ρωτήσει και είναι πολλοί και ειδικά αυτοί που έχουν έρθει διακοπές λένε "ωραία η Ελλάδα αλλά όχι για να ζήσεις. .. για να κάνεις διακοπές 15 μέρες τον χρονο"
Ωραιο μερος ρε...Το ειδα στο maps..Πολύ πρασινο και λιμνες γυρω...Λεω να σου ερθω τα Χριστούγεννα!Ρώτησες πολλούς Ευρωπαίους και σου είπαν ότι το όνειρο τους είναι να έρθουν να ζησουν στην Ελλάδα? Γιατί εγώ όσους έχω ρωτήσει και είναι πολλοί και ειδικά αυτοί που έχουν έρθει διακοπές λένε "ωραία η Ελλάδα αλλά όχι για να ζήσεις. .. για να κάνεις διακοπές 15 μέρες τον χρονο"
όσοι γκρινιάζουν στο καλό και από οτ πεζοδρόμιο
ξέρεις όσοι νέοι μετανάστευσαν για να γλιτώσουν από την ανέχεια και τη φτώχεια? γιατί οι έχοντες πλούτο στην Ελλάδα ποτέ δεν θέλουν να πληρώνουν
σιγά που τον ζηλεύουμε
μίζερος τσιγγούνης κακότροπος κομπλεξικός είναι
επίσης δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι ανεπτυγμένοι Ευρωπαίοι όνειρο τους είναι να έρθουν Ελλάδα για διακοπές
άμα κάνω καταγγελία επώνυμη στην πολεοδομία δεν θα σου στείλει κλιμάκιο για έλεγχο?
ξέρεις σε πόσους ελέγχους έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες?
κατάστημα θα ανοίξεις πελάτες θα έχεις και εργαζόμενους αυτοί πως θα εξασφαλιστούν?
Ωραιο μερος ρε...Το ειδα στο maps..Πολύ πρασινο και λιμνες γυρω...Λεω να σου ερθω τα Χριστούγεννα!
μα δεν κανουν ελεγχο
το χαρτι με τη σφραγιδα θελουν (και το αναλογο λαδακι) δηθεν οτι εκαναν ελεγχο
αν αυριο γυμνωσεις τα καλωδια, πουλησεις τους πυροσβεστηρες και σερβιρεις σαλμονελλα δεν τους ενδιαφερει
(το χαρτι με την μπλε σφραγιδα κατοχυρωνει οτι δεν θα κανεις τα παραπανω)
ξερει κανεις ποσα συνεργεια ελεγχου καταστηματων υγειονομικου ενδιαφεροντος (κοινως αστιατροι που κανουν ελεγχους) υπαρχουν σε ολη την αττικη ? (hint : τα δαχτυλα του ενος χεριου περισσευουν για να τα μετρησεις)
Όλοι αυτοί οι νέοι που μεταναστευσανε αναγκάστηκαν να φύγουν γιατί σε όλα προτεραιότητα έχετε εσείς τα παράσιτα. Που ακούστηκε ρε πούστη μου σε υποτίθεται πολιτισμένη χώρα να παίρνει κάποιος μόρια για διορισμό σύμφωνα με τα χρόνια ΑΝΕΡΓΙΑΣ δηλαδή να προτιμάται ο τεμπέλης άχρηστος ανίκανος από τον εργατικό ικανό και χρήσιμο
Που θα πάει λίγες είναι οι μέρες σας
γιατί είναι άπορος και χωρίς εισόδημα τούβλο
αφού δεν υπήρχε κοινωνική πολιτική σε χρήματα τουλάχιστον ας έβρισκαν μια δουλειά