tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Σουτ ρε.
Μην τους βάζεις ιδέες.
Το επόμενο βήμα θα είναι να τους βάλουν να κάνουν και OCR.
Το σκαναρισμα είναι σύμφωνα με τον Παππά το ψηφιακό δημόσιο
Σουτ ρε.
Μην τους βάζεις ιδέες.
Το επόμενο βήμα θα είναι να τους βάλουν να κάνουν και OCR.
Το μεθυσμένο μπουλντογκάκι ο Τραμούλης
κάνει χαρούλες !
Ο κλώνος του Μάξιμος 555, ο παχύσαρκος αγύμναστος,
γλείφει τον Τραμούλη, για να του δίνει
ψίχουλα επιβεβαίωσης, και ενώ ψήφιζε τον Τζήμερο
μετά το ξύλο που έφαγε από κουκουέδες
ψηφίζει ΝΔ σαν τον Πίκερ !
Το σκαναρισμα είναι σύμφωνα με τον Παππά το ψηφιακό δημόσιο
Καλώς τον ερευνητικό .. Λαδακη τ ' αρχίδια μου κουνιουνται
με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ εκπαιδεύεστε δεν εργάζεστε νικολιέ...
και κανονικά θα έπρεπε και σύ να ζητάς να είσαι ολημερίς σε ένα θρανίο για όλο το οκτάμηνο και να μαθαίνεις κάτι χρήσιμο και όχι να επιζητάς το αργοδούλι και το κωλοβάρεμα στον δήμο..
και ο δήμος δεν έχει ανάγκη από τους μισούς εργαζόμενους ... με το 1/3 των χρημάτων της ΕΕ που ξοδεύονται για να πληρώνεστε όλοι εσείς οι τεμπέληδες θα μπορούσε να αναθέσει τις δουλειές στον ιδιωτικό τομέα και να έχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ χαμηλότερο κόστος...
για παράδειγμα αυτό το σκανάρισμα που κάνεις τώρα εσύ (και φαντάζομαι καμμιά δεκαριά άλλα παράσιτα σαν και σένα) θα μπορούσε να το δώσει σε έναν ιδιώτη ο οποίος έχει επενδύσει σε εξοπλισμούς fast scanning & archiving και να πάρει πίσω το αρχείο έτοιμο σκαναρισμένο και αρχειοθετημένο παρέα με το λογισμικό διαχείρισης του αρχείου σε δυό βδομάδες και με τα μισά λεφτά από ότι θα πληρώσει ο δήμος ή θα ξοδέψει από πόρους της ΕΕ που μπορούν να κατευθυνθούν σε επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα...
κατάλαβες νικολιέ ?
Τραμούλη, τι βαφή χρησιμοποείς για τα κατσαρά μαλλάκια σου ;
Τραμούλη είσαι το κουνιστό, μεθυσμένο
μπουλντογκάκι μας !
ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΕ Τραμούλη, είσαι 61 στα 62 και
αντί να είσαι τώρα σε ένα ελληνικό νησί
να κάνεις διακοπές που έχει πολύ καλό καιρό
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/arheio_lipsis_49.jpg[/img[/URL]]
[img]http://hania.news/wp-content/uploads/2016/05/KALYTERANHSIA.jpg
είσαι στη μίζερη γκρίζα πόλη της Κ. Ευρώπης
και τρως την βρόχα !
ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΕ , ΜΙΖΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTAvMTgvMTg2MDkyNTkuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
Είχαμε τον σύντροφο Πάνο τώρα έχουμε και τον σύντροφο Πάκη.
Δε νομίζω να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο, σύμπεριλαμβανομένης και της Βόρειας Κορέας, που η ανώτατη πολιτειακή αρχή να τίμησε τα 100 χρόνια της μπολσεβίκικης επανάστασης.
[/quote]
Και γω την τίμησα ρε!!! Γαμώντας μια ρωσιδουλα αντί 140 στερλινών
Νικολιο δεν σε είδα να απαντάς κάτι σε αυτο
δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν θα προτιμούσα να λαμβάνω 600€ το μήνα και να εκπαιδεύομαι σε ένα θρανίο αλλά προτιμώ να λαμβάνω 600€ το μήνα σκανάρωντας χαρτιά?
Τουλάχιστον Λαδακη έχω ακόμη τα μαλλιά μου και τα δόντια μου. Σε αντίθεση με σένα που αν αφήσεις κοτσίδα θα είσαι σαν σπερματοζωαριο
Ακριβώς ρε σκουπιδι. Θα έπρεπε αντί να είσαι στους δρόμους για να επεκταθεί το πρόγραμμα να είσαι στους δρόμους και να φωνάζεις να παρέχει ουσιαστική επιμόρφωση ...
Όλοι ξέρουμε σε τι αποβλέπετε ρε παράσιτα. .. να δοθούν μια δυο επεκτάσεις και μετά να σκούζετε ότι καλύπτετε πάγιες ανάγκες και ότι πρέπει να σας κάνουν μόνιμους (αργομισθους και αργοσχολους )
δηλαδή όποιος θέλει να έχει μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι αργόσχολος?
όχι... αργόσχολος και σκουπίδι είναι όποιος ζητά μόνιμη και σταθερή αργομισθία σαν και σένα...
γιατί μου τα χαρίζουν? εργάζομαι
αργόμισθος είσαι... δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΕ... δεν παράγεις έργο δεν παράγεις προστιθέμενη αξία... σκουπίδι είσαι...
τι λες ρε τούβλο άνοιξε ενα κατάστημα να δεις πόσα θα πληρώσεις στο δήμο για την άδεια για να μην σου πω πόσες φορές θα έρθεις στο δήμο
αυτό ακριβώς λέω ρε βλάκα .... ότι θα πληρώνω έναν σκασμό λεφτά και θα χρειαστεί να είμαι μέρα παρα μέρα στον δήμο ώστε να μπορεί να πληρώνει και να δικαιολογεί την ύπαρξη παρασίτων σαν και σένα...
θα μου ζητάει έναν σκασμό χαρτιά που δεν χρειάζονται έτσι ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη σου σαν φωτοτυπά....
μέχρι γαμώ την παναγία σας δεν αρκεί η επίδειξη ταυτότητας αλλά θέλετε και φωτοτυπία της ρε σκουπίδια ...
τι λες ρε τούβλο άνοιξε ενα κατάστημα να δεις πόσα θα πληρώσεις στο δήμο για την άδεια για να μην σου πω πόσες φορές θα έρθεις στο δήμο
και πως θα πάρεις άδεια ρε τούβλο?
δηλαδή θα θες να ανοίξει ένα σουβλατζίδικο και απλά θα έρθεις με την ταυτότητα να πάρεις άδεια?
δεν θα πληρώσεις?
δεν θα δούμε που θα το ανοίξεις?
δεν θα πάρεις άδεια από την υγειονομική επιτροπή?
δεν θα βάλεις πυροπροστασία?
δεν θα πληρώνεις δημοτικά τέλη
δεν θα θες να βάλεις τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο? δεν θα πάρεις ειδική άδεια?