tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
αυτό που κάνεις εσύ τώρα το κάνω μία ζωή ολόκληρη... κοντά σαράντα χρόνια...
και πίστεψε με ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ...
αυτό που κάνεις εσύ τώρα το κάνω μία ζωή ολόκληρη... κοντά σαράντα χρόνια...
και πίστεψε με ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ...
Τύποι σαν εμάς ειναι φτιαγμενοι απο διαφορετική στόφα. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις σε κάποιον που γουστάρει την μικρή βόλεψη..
Οταν ανέβω θα φέρω αμαρούλα να πιούμε στον Αγιο
Ἄνδρα μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύτροπον, ὃς μάλα πολλὰ
πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν πτολίεθρον [size=30pt]ἔπερσεν:[/size]
πολλῶν δ᾿ ἀνθρώπων [size=30pt]ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω[/size].....
Eιχα μονιμη και σταθερή δουλειά στην Ελλάδα, αλλά τωρα γράφω απο Αφρική που τα φράγκα ειναι πολλαπλάσια..
Στον ελεύθερο χρονο μου μαθαινω γερμανικά γιατι μαλλον η επομενη δουλειά θα ειναι στο Αμβούργο..
Πες μου ρε φίλε ενα λογο για τον οποιο πρέπει να σε πληρώνω με τους φόρους μου..
Και μην αρχισεις τις μαλακιες γιατι οποτε ερχομαι Ελλάδα ξοδεύω ενα καρο φράγκα που φορολογούνται τουλάχιστον με ΦΠΑ
όταν η Ελλάδα μεγαλουργούσε
κάτι βολεψάκηδες σαν τον νικολιό τους πετούσαν στον Καιάδα βεβαίως...
από που και ως που με πληρώνεις?
τι δουλειά έχουν οι φόροι που πληρώνεις και εσυ και εγώ και όλοι μας με το μισθό μου
από που και ως που με πληρώνεις?
τι δουλειά έχουν οι φόροι που πληρώνεις και εσυ και εγώ και όλοι μας με το μισθό μου
Νικόλα αν αντί για φωτοτυπίες μάζευες απορίματα θα έκανες αίτηση?
Ο μισθός σου προέρχεται απο κρατικά χρήματα δηλαδή από φόρους
ναι γιατί μετά από 1 έτος με το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχω ενώ έχω γίνει μόνιμος (αορίστου χρόνο) θα έκανα μετάταξη σε δουλειά γραφείου
ναι γιατί μετά από 1 έτος με το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχω ενώ έχω γίνει μόνιμος (αορίστου χρόνο) θα έκανα μετάταξη σε δουλειά γραφείου
Δλδ Νικόλα τώρα περιμένεις να γίνεις μόνιμος?Μια ζωή φωτοτυπίες θα βγάζεις?ναι γιατί μετά από 1 έτος με το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχω ενώ έχω γίνει μόνιμος (αορίστου χρόνο) θα έκανα μετάταξη σε δουλειά γραφείου
γιατί έγω δεν πληρώνω φόρους?
από που βρίσκει τα λεφτά και πληρώνει το κράτος τον μισθουλάκο σου και τις ασφαλιστικές σου εισφορές και το ΚΕΑ σου και την δωρεάν μετακίνηση και τις δωρεάν κιλοβατώρες και τα μειωμένα δημοτικά τέλη ??
τελικά κλαψομούνη παίζει να κονομάς τον μήνα με τα επιδόματα και τις απαλλαγές κλπ περισσότερα από έναν δάσκαλο σε σχολείο ή αναπληρωτή καθηγητή...
και αν απαγορευθούνε οι μετατάξεις ?? ή αν υπάρχει κάποιος άλλος με ανώτερο πτυχίο από σένα ?
έχουμε αναπληρωτή καθηγητή με 2 ανήλικα παιδιά που εργάζεται με το πρόγραμα του οαεδ στο δημο
ο συγκεκριμένος δεν ήθελε να φύγει από αθηνα πλέον για να βρει εργασια μετα το πρόγραμμα η λυση είπε είναι επαρχία
Δλδ Νικόλα τώρα περιμένεις να γίνεις μόνιμος?Μια ζωή φωτοτυπίες θα βγάζεις?