arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΟΚ. Σου στέλνω πμ με το mail μου για να μου στείλεις ένα CV και να κανονίσουμε συνάντηση στο γραφείο μου.
μα είμαι στο πρόγραμμα του οαεδ μέχρι τέλος δεκέμβρη
ΟΚ. Σου στέλνω πμ με το mail μου για να μου στείλεις ένα CV και να κανονίσουμε συνάντηση στο γραφείο μου.
Ρε αρχίδι, μια κανονική δουλειά στη ζωή σου δεν έχεις κάνει;
Θα παραιτηθεις για να πιασεις κανονική δουλεια!
μια μερα ο νικολιος θα γινει πρωθυπουργος
οτι και λετε
και γιατί να μην ολοκληρώσω το πρόγραμμα?
και ΚΕΑ λαμβάνω και κάποια στιγμή θα πληρωθώ και ένσημα θα πάρω και παροχές έχω (δωρεάν μετακίνηση με τα μμμ,έκπτωση σε δεη,ευδαπ,ενφια)
και γιατί να μην ολοκληρώσω το πρόγραμμα?
και ΚΕΑ λαμβάνω και κάποια στιγμή θα πληρωθώ και ένσημα θα πάρω και παροχές έχω (δωρεάν μετακίνηση με τα μμμ,έκπτωση σε δεη,ευδαπ,ενφια)
OK... Σταματώ να ασχολούμαι άλλο μαζί σου... Δεν αξίζει. Ούτε θέλω να δω βιογραφικό σου...
OK... Σταματώ να ασχολούμαι άλλο μαζί σου... Δεν αξίζει. Ούτε θέλω να δω βιογραφικό σου...
Οχι τυπε, θα ειναι το μεγαλυτερο επιχειρηματικο λαθος σου, θα χασεις ενα μυαλο-κεφαλαιο που θα απογειωσει την επιχειρηση σου!
γιατί ρε παράσιτο αυτά τα λεφτά που παίρνεις είναι ιδρώτας άλλων και όχι δικός σου... σκουπίδι...
Έτσι μπράβο ρε σύντροφε.
Και μετά ανοίγεις το ρακάδικο.
Άσε που υπάρχει λύση με τα 4 ακίνητα.
Άσε τους αντιδραστικούς να βράζουν στο ζουμί τους.
από που και ως που ιδρώτας σου?
εσύ στο εξωτερικό φορολογήσε
γιατί εγώ δεν ιδρώνω στην εργασία μου?
δεν θέλω να ανοίξω ρακάδικο
αλλά πολυχώρο πολιτισμού,έκφρασης,σκέψης
ποιά εργασία σου ρε άχρηστε ? ποιά εργασία σου ρε σκουπίδι ? ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ είσαι ρε παράσιτο ...
και τα λεφτά που παίρνεις από το ΕΣΠΑ έρχονται δηλαδή από τον ιδρώτα των ευρωπαίων φορολογουμένων (μεταξύ αυτών και εγώ)
και στην Ελλάδα πληρώνω κάποιους φόρους (έστω και λίγους)...
και τσατίζομαι όταν οι φόροι αυτοί γίνονται τροφή σε παράσιτα σαν και του λόγου σου αντί να πηγαίνουν στην εξόφληση του δημοσίου χρέους ρε άχρηστο σκουπίδι...
σκασμός και πλήρωνε
το αγαπημένο σου ΔΝΤ το ορίζει
και το ΕΣΠΑ το ενέκρινε η αγαπημένη σου ΕΚΤ
άκουσες ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα?
Η ΑΝΕΡΓΙΑ το παραδέχτηκε και ο τσίπρας στο Μακρόν και οι θεσμοί και όλοι