barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
στο καλό και από το πεζοδρόμιο
'Οπως καταλαβαίνεις είστε μια μικρή μειονότητα οπότε το στο καλό και από το πεζοδρόμιο ετοιμάσου να το ζεις εσυ.
στο καλό και από το πεζοδρόμιο
Το που πάνε τα λεφτά των φόρων άσε να το ξέρω καλύτερα, από το ΓΛΚ περνούσε ο μισθός μου για πολλά χρόνια. Και ναι νικολάκι όσο και να σου φαίνεται διαστημικό παραιτήθηκα από μια θέση που με πλήρωνε το κράτος. Και ναι δεν αξίζει ούτε σεντ για φόρους στην Ελλάδα
μπράβο σου να περάσεις ταμείο ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ
έχω εργαστεί με πρόγραμμα στο γενικό λογιστήριο του κράτους για 6 μήνες το 2009
για πες μας λοιπόν που πάνε τα λεφτά?
έχω εργαστεί [size=20pt]με πρόγραμμα[/size] στο γενικό λογιστήριο του κράτους για 6 μήνες το 2009
Ρε αρχίδι, μια κανονική δουλειά στη ζωή σου δεν έχεις κάνει;
έχω εργαστεί με πρόγραμμα στο γενικό λογιστήριο του κράτους για 6 μήνες το 2009
Δεν δούλευα στο ΓΛΚ αλλά από εκεί περνούσε ο μισθός μου ως μισθοδοτούμενος από το κράτος για διψήφιο αριθμό ετών. Τα λεφτά πάνε σε ΔΥ που δεν προσφέρουν τιποτα απολύτως με την ''εργασία'' τους σε υλικοτεχνικές υποδομές που δεν χρειάζονται, σε εικονικές υπερωρίες/οδοιπορικά, σε κτίρια που δεν χρειαζονται, σε πανάκριβα συστήματα παιδείας και υγειας που προσφέρουν δυσαναλογα χαμηλές υπηρεσιες εν σχεσει με το κοστος τους, σε δυσαλογα υψηλές συντάξεις εν σχέσει με τις εισφορες, σε επιδοματα σε τεμπελχαναδες και και και
εσύ από την άλλη χρειάζεσαι δελτίο τροφίμων και ίσο μισθό με την εργατική τάξη και αν δυσαρεστηθείς σε περιμένουν τα λιγνιτωρυχεία για εργασία
Greetings from Malabo
εκεί έφτασε η χάρη σου ???
60% είναι λίγο για τόσο μεγάλα ποσά
για τέτοια καθαρά κέρδη ο φόρος έπρεπε να είναι 90%
Kαι σε ολα τα γύρω. Αν δω κανα μιγά στην Νιγηρία που θα σου μοιάζει θα του πω που θα σε βρει
Δεν δούλευα στο ΓΛΚ αλλά από εκεί περνούσε ο μισθός μου ως μισθοδοτούμενος από το κράτος για διψήφιο αριθμό ετών. Τα λεφτά πάνε σε ΔΥ που δεν προσφέρουν τιποτα απολύτως με την ''εργασία'' τους σε υλικοτεχνικές υποδομές που δεν χρειάζονται, σε εικονικές υπερωρίες/οδοιπορικά, σε κτίρια που δεν χρειαζονται, σε πανάκριβα συστήματα παιδείας και υγειας που προσφέρουν δυσαναλογα χαμηλές υπηρεσιες εν σχεσει με το κοστος τους, σε δυσαλογα υψηλές συντάξεις εν σχέσει με τις εισφορες, σε επιδοματα σε τεμπελχαναδες και και και
άρα πως ξέρεις που πάνε οι φόροι σου?
Ρε κοπρίτη Νικόλα θέλεις κανονική δουλειά? Αυτό μόνο να μας απαντούσες ρε άχρηστε... Εγώ σου την προσφέρω αλλά εσύ είσαι τεμπέλης ρε σκατοκομμουνιστικό κοπρόσκυλο...
Ακόμα περιμένω να μου πεις τα τυπικά σου προσόντα...
Τεμπελόσκυλο κοπρίτη Νικόλα. Θα δουλέψεις ποτέ βρε άχρηστε? Θέλεις και 2 γκόμενες ενώ δεν μπορείς να θρέψεις το δικό σου στομάχι αυτόνομα...
έχω τελειώσει τει πειραια μηχανογραφημένη λογιστική έχω λόουερ
έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα 5 χρόνια σε διάφορες ιδιωτικές εταιρίες σαν υπάλληλος γραφείου που είχαν αναλάβει έργα του δημοσίου κυρίως
έχω εργαστεί σαν συμβασιούχος στη δεη και σε διάφορα προγράμματα του οαεδ εκπαίδευσης σε δεκο