ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι τσιφλικάδες και οι νέποτες.Σου λέει ο άλλος είμαι χοντρό βύσμα,παιδί του πατέρα μου έχω κληρονομικά δικαιώματα,γαμώ και δέρνω.Είναι ο μπαμπάς σου φαρμακοποιός?Και ο απόλυτος μαλάκας να είσαι,πας Ρουμανία αγοράζεις ένα πτυχίο κληρονομείς το φαρμακείο.Μετά απόλυτα δικαιώματα κατοχυρωμένα λακλικαρία φάση.Το ίδιο και σε γιατρούς,καθηγητές πανεπιστημίου,δικηγόρους παντού το παπάτο.Ηταν το Greek dream.
Οπότε όλοι αυτοί οι καθυστερημένοι κάνουν ζημιά στην οικονομία.Η τρόικα τους είπε να ανατιναχτούν πού αυτοί?Αφού αυτοί είναι η Ελλάς αυτό που ονομάζουμε ελληνικό κράτος.Τα τσιφλίκια να είναι καλά.Σου λέει ο άλλος εγώ έχω κληρονομικά δικαιώματα και κάνει το παν να κρατήσει άθικτο το τσιφλικάκι ενώ ο κόσμος καίγεται.
Τα καταφέρνει γιατί πουλάέει εδώ σανό,εκεί απειλεί και λοιπόν?Στα αρχίδια μας.Ο νέποτας τον έχει πιει.Γιατί αυτός ποιυ καθορίζει τις εξελίξεις είναι άλλος.Στα αρχίδια μας αν κρατήσεις το τσιφλικάκι αν η πίττα συνεχώς θα μειώνεται και θα γίνεται όσο θέλουμε εμείς όχι εσύ βλακάκο.
Γενικά τρώνε βία τα άτομα.Δηλαδή είναι τελείως διαφανείς,ηλίθιοι ψωλοβρώτες δεν άξιζαν και κάτι καλύτερο.Την είχαν δει και μαγκάκια μην τους γαμήσωμε όλους τους παπάρες.
Αρχηγέ,που να σου λεω για τα βούρλα με το πολύ δυνατό βύσμα.
Που τους έστελνε ο μπαμπάκας Βουλγαρία Ιατρικη και έπαιρναν μεταγγραφή το δεύτερο έτος σε ελληνικό τμήμα.
Ναι,από το βουλγάρικο στο ελληνικό.
Κατόπιν λόγω ονόματος,πατέρα,κονέ,βγάζαν κουτσά στραβά τη σχολη και έξω από το ιατρείο τους τώρα γράφει,απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Αυτοί που ούτε στο ΤΕΙ Ψαχνών με βάση 7 δεν μπορουσαν να περάσουν.
Εκλεψαν τις θέσεις από τα παιδια που αντί για 19 εγραψαν 18,9 στις πανελληνιες.
Και το σύστημα τους έβαλε στο δευτερο έτος από το παράθυρο.
Εύχομαι στα συγκεκριμένα παλιοτόμαρα κακο ψόφο και λυπάμαι τους ασθενεις που θα πέσουν στα χέρια τους.