η επιχειρηματίας θα είσαι με παράνομες δραστηριότητες η πουτάνα θα είσαι η θα πουλάς ναρκωτικά για να βγάζεις καθαρά 600€ τη μέρα
Πόσο μα πόσο μαλάκας και σκατόψυχος ζηλιάρης μπορεί να είναι ένας κομμουνιστής???
Δείτε τον τεμπέλαρο Νικόλα που δεν θέλει να δουλεύει για να κερδίζει 600 ευρώ και πλέον την ημέρα αλλά να μην κερδίζουν άλλοι περισσότερα από τα επιδόματα που εισπράττει και που πληρώνουμε εμείς.
Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα δηλαδή και όχι να δουλέψει για να αποκτήσει και εκείνος...
Ότι νομοσχέδιο και διάταγμα όμως υπάρχει που τον βολεύει και τον κάνει να κάθεται και να μεγαλώνει τον κώλο του ξέρει που θα το βρει και μας κοτσάρει και το αντίστοιχο link.
Όσο για τη δουλειά μου βρε κοπρόσκυλο, είμαι 54, βρήκα από τον πατέρα μου ένα μικρό μαγαζάκι με υδραυλικά και είδη υγιεινής, τώρα έχω 3 από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ελλάδα, 41 άτομα πολύ καλά αμειβόμενο και ασφαλισμένο προσωπικό, δεν χρωστάω ευρώ στο γαμημένο κράτος για να παίρνεις εσύ το επίδομα σου, δεν πήρα δανεικά και αγύριστα και δεν μπεκρουλιάζω με κράσους στα Εξάρχεια αλλά προτιμώ την οικογένεια και τους φίλους μου όταν τελειώνει η μέρα.
Αλλά αυτά είναι άγνωστες λέξεις σε ένα κοπρόσκυλο σαν εσένα που περιμένει τη σύνταξη της μαμάς, το επίδομα και το τασάκι της τσιγγάνας για να δει το χρώμα του χρήματος, έστω και προσωρινά.
Και σε προκάλεσα πολλές φορές να μας πεις τα τυπικά σου προσόντα...αλλά σιγήν ιχθύος ο Νικολάκης. Θα μπορούσες να δουλεύεις σε εμένα αν άξιζες με καλή αμοιβή που δεν την έχεις δει και δεν θα την δεις ποτέ σου...
Αρχιτεμπέλη...
Πόσο δίκιο έχει ο Trammu...