ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
`Οντως οι ψωλάδες δε φαντάζονται τι τους περιμένει.Είναι απύθμενη η βυθοσκόπηση του μίσους.
Νόμιζαν οτι τα έφτιαξαν όλα ονειρικά,οι άλλοι να πληρώνουν για αυτούς.Λάθος.
Η έκθεση των ψωλάδων ανοιχτά ως ψωλάδων ήταν το κόλπο grosso.Είσαι ο ΓΑΠ,ο Τσι κτλ?Ετσι θα βγεις προς τα έξω σαν Τσι,ΓΑΠ κτλ.Δεν υπάρχουν διορθωτικοί παράγοντες.
Ζω για εκείνο το καλοκαίρι που θα κατεβω να γαμήσω τα μοσχαναθρεμένα παιδιά τους για ένα δίευρο
στο καλό και από το πεζοδρόμιο
δεν πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα δεν έχεις περιουσία
δεν θα μας πρήζεις τα αρχίδια
στο καλό, καλή τύχη και από το πεζοδρόμιο
Χαλβά,η σχεση μου με την πατρίδα μου,δεν έχει να κανει με φόρους και επιδόματα.
Δεν είμαι παράσιτο σαν εσένα.
Επίσης αν ο ιμπεριαλιστής ισλαμοφασίστας ερντογαν κάνει ντου στην Ελλαδα,εγω επιστρατεύομαι σε μάχιμη μονάδα,δεν ειμαι γιωτομπαλο σαν εσένα και τους λοιπούς αριστερούς ανθέλληνες.
Καταλαβες νικολακη;
Και μια χαρά σπίτι έχω αφήσει κατω,το πατρικό εννοω,δεν έχω 5 σαν εσενα κομμουνιστή του κώλου.
Γιατί χρειάζεται μεγάλα αρχιδια να πας εξωτερικό ?? Ή είναι μαγκιά? Όχι φίλε. Μαγκιά και αρχιδια θες να κάτσεις εδώ να βοηθήσεις την χώρα σου και να δημιουργήσεις . Σε μια χώρα που πεθαίνει κάθε μέρα δεν είναι λύση να φύγουμε όλοι και να πάρουν την θέση μας Πακιστανοί. Ελλάδα είμαστε εμείς. Αν φύγουμε πάει .. Μόνο η ιδέα θα μείνει.
Όσοι έχετε φύγει εξωτερικό έχετε κάποιο δίκιο αλλά μην νιώθετε και περήφανοι που κοιταξατε τον εαυτό σας.
Αρχίδια θέλει,γιατί εδω και καιρο ειναι κομμενα τα επιδόματα για τους μετανάστες από χωρες της Ευρωπαικης Ένωσης,οπότε για το ψωμι μας πρέπει να ιδρωσουμε,δεν είμαστε νικολακηδες.
Νομιζεις ότι κοιτάξαμε τον εαυτό μας τύπε;
Θες να σου δωσω το τηλέφωνο ενός Ελληνα στην Κολωνία που εχει κεντρικο περίπτερο με υπηρεσίες moneygram,western union,κ.λ.π. να δεις τι ποσά στέλνουν οι Ελληνες κάτω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;
Ξέρεις ότι υπάρχουν νεομετανάστες που συντηρουν ολόκληρες οικογενειες πίσω στην Ελλάδα;Γονείς και αδέρφια;
Στην Ελλάδα πως θα τους βοηθουσαμε;
Θα πηγαιναμε να δουλευαμε στα Μικέλ;