arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχει να πεσει πεινα οταν βγει ο κουλης
γιατί ανήκεις στη μπουρζουαζία? νομίζεις ότι εσύ θα την γλιτώσεις? η νομίζεις ότι θα μειωθεί ο ενφια και ο φόρος εισοδήματος?
το 10 νικολιο ημασταν στο παρα 1 για χρεοκοπια
και οταν ο παπανδρεου αγωνιζονταν να κρατησει ορθια την χωρα βγαινατε εσεις και το παιζατε αντιμνημονιακοι και πατριωτες
σιγουρα και εσυ θα ησουν απο τους μπαχαλακηδες αγανακτισμενους που μουντζωνες την βουλη και ηθελες και επιδομα
ουστ καφροι
Παράγει έργο το μαλακομπούκωμα
ας έκανε το δημοψήφισμα που το πήρε πίσω σαν χέστης
ας γινόταν πτώχευση (επίσημη) να γινόταν παύση πληρωμών
και σαφώς και διαδήλωνα ειρηνικά γιατί δεν μπορούσα να ζήσω
ενω αν γινοταν πτωχευση θα ζουσες
χαχα χαχα χα
μπαχαλακιας ησουν και εισαι και εισαι αιτια που ακομα ειμαστε στα μνημονια
καταλαβες νικολιο η να στο κανω νιανια;
Τον Οκτώβριο του 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να κάνει δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος.
«Αν επιχειρήσει ο πρωθυπουργός να διενεργήσει δημοψήφισμα και να θέσει στον λαό το δίλημμα ευρώ και μέτρα ή έξοδος, τότε η κατάρρευση της οικονομίας, η πτώχευση της χώρας θα έρθει πολύ πριν την κάλπη. Αυτό δεν θα είναι δημοψήφισμα, θα είναι μια επικίνδυνη ζαριά για τη χώρα μας...», έλεγε στον Νίκο Χατζηνικολάου.
αντε συνουσιασου νικολιο
το οτι δεν πτωχευσαμε και δεν γιναμε βενεζουελα οφειλεται στον γιωργο παπανδρεου
το οτι ειμαστε ακομα στα μνημονια 4ο-5ο; κανεις δεν ξερει οφειλεται στην εξουσιομανια των αριστεροδεξιων κατσαπλιαδων
ρουφα το αυγο σου
μόνη λύση να μην εργάζεσαι τους τελευταίους 6 μήνες τότε θα το δικαιούσαι
φυσικά δεν έχεις καταθέσεις στην τράπεζα μεγαλύτερες των 500€ θα έχεις ένα μοναδικό ακίνητο αξίας αντικειμενικής έως 90.000€
και κινητή περιοσία (αυτοκίνητο μηχανή) έως 1000€ φορολογικής αξίας (δηλαδή παλιό και λίγων κυβικών)
Νικολιό όταν κληρονομήσεις (κούφια η ώρα) τα τέσσερα ακίνητα της οικογένειάς σου και θα βγεις εκτός κριτιρίων ΚΕΑ τι θα κάνεις;
Φοβάμαι ότι τότε θα αναγκαστείς να δουλέψεις!
Γιατι δεν το ξεκινάς από τώρα να μην είσαι και απροπόνητος;
1ον η μητέρα ου είναι νέα ακόμα 55 ετών με έκανε σε μικρή ηλικία
2ον απλά θα νοικιάζω τα ακίνητα θα πληρώνω κανονικά τους φόρους μου και θα ζω με τα υπόλοιπα
η καταστροφολογία πλέον δεν πιάνει το είδες το καλοκαίρι του 2015 στο δημοψήφισμα
και για να μην αρχίσεις τα δικά σου τον ενφια τον εξόφλησα σήμερα μέσω webanking με τα χρήματα του ΚΕΑ 70€ συνολική εξόφληση και όχι σε δόσεις (κανονικά ήταν να πληρώσω 140€ αλλά μου έκαναν έκπτωση 50% λόγο ότι ήμουν άνεργος το 2016 η δόση ήταν 14ε το μήνα αλλά βαριόμουν να μπώ σε αυτή την διαδικασία και τον ξόφλησα)
1ον η μητέρα ου είναι νέα ακόμα 55 ετών με έκανε σε μικρή ηλικία
2ον απλά θα νοικιάζω τα ακίνητα θα πληρώνω κανονικά τους φόρους μου και θα ζω με τα υπόλοιπα
1. 55 ετών; Καλά συνταξιούχος δεν είναι;
2. Αυτό λέω ρε Νικολιό! Συμφέρει; Τώρα με 300 ΚΕΑ και 200 μαύρα από την μανούλα για να μην φαίνονται βγαίνει 500ράκι. Μια χαρά. Περισσότερα από τον μέσο εργαζόμενο. Οταν κοπεί το ΚΕΑ λόγω ακινήτων θα βγαίνουν καθαρά 500€ απο τα μισθώματα αφού αφαιρεθούν οι συντηρήσεις, ο ΕΜΦΙΑ κλπ;
συνταξιούχος 55 ετών !!!! Και αυτή στο δημόσιο ήταν??? Για αυτό έβγαλε τέτοιο τεμπελχανά γιό. Μέχρι να φύγει η μανούλα σου από τον μάταιο τούτο κόσμο, θα έχεις πάρει και εσύ σύνταξη ρε κοπρόσκυλο. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩναι συνταξιούχος 55 ετών τι δεν καταλαβαίνεις?
γιατί ένα σπίτι για πόο νομίζεις ότι νοικιάζεται για 100€? και τα συντηρώ μόνος μου με τα χέρια μου.
οι πραγματικές παροχές του κεα είναι 100€ σε μετρητό το μήνα τα υπόλοιπα ειναι 100ε για ψώνια σε σουπερμαρκετ έκπτωση σε δεη ευδαπ ενφια 50% απαλλαγή απο δημοτικά τέλη και δωρεάν μετακινήσεις με ΜΜΜ
ναι συνταξιούχος 55 ετών τι δεν καταλαβαίνεις?
γιατί ένα σπίτι για πόο νομίζεις ότι νοικιάζεται για 100€? και τα συντηρώ μόνος μου με τα χέρια μου.
οι πραγματικές παροχές του κεα είναι 100€ σε μετρητό το μήνα τα υπόλοιπα ειναι 100ε για ψώνια σε σουπερμαρκετ έκπτωση σε δεη ευδαπ ενφια 50% απαλλαγή απο δημοτικά τέλη και δωρεάν μετακινήσεις με ΜΜΜ
ok, κατάλαβα.
Αυτό ρωτάω αλλά επιμένεις να απαντάς άλλα αντι άλλων.
Τώρα κονομάς το 200άρι με την ψευδή κατάταξη στους αναξιοπαθούντες και με το τσοντάρισμα του αδήλωτου 200ριού την περνάς κοτσάνι.
Εχεις έσοδο το επίδομα και αποφεύγεις τα έξοδα που είπες παραπάνω.
Οταν αύριο μεταπηδήσεις στην τάξη των εισοδηματιών από ακίνητα θα σε συμφέρει; Αυτό ρωτάω.
Γιατί θα πρέπει να μένει τουλάχιστο καθαρό 500ρι στην τσέπη ενώ θα επιβαρύνεσαι κανονικά όπως οι υπόλοιποι πολίτες.
γιατί ανήκεις στη μπουρζουαζία? νομίζεις ότι εσύ θα την γλιτώσεις? η νομίζεις ότι θα μειωθεί ο ενφια και ο φόρος εισοδήματος?
ρε πανίβλακα το παίζεις και οικονομολόγος 4 ακίνητα θα νοικιάζω στη χειρότερη από 300€ το καθένα αν βάλεις ενφια και φόρο ενοικίου και συντήρηση και φόρο εισοδήματος δεν θα μου μένεις καθαρά ,5 ενοίκιο από τα 4 οπότε μια χαρά