arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και πως θα ανεχτεις απο μπουρζουαζια να καταντησεις αστος εισοδηματιας;
ούτε καν τι είναι η μπουρζουαζία δεν ξέρεις
Και πως θα ανεχτεις απο μπουρζουαζια να καταντησεις αστος εισοδηματιας;
ρε πανίβλακα το παίζεις και οικονομολόγος 4 ακίνητα θα νοικιάζω στη χειρότερη από 300€ το καθένα αν βάλεις ενφια και φόρο ενοικίου και συντήρηση και φόρο εισοδήματος δεν θα μου μένεις καθαρά ,5 ενοίκιο από τα 4 οπότε μια χαρά
(Χο, χο, Νικολιό τσιτωμένο σε βλέπω. Σε ξεφτύλισε πάλι η Α και φόρτωσες;)
Αρα υπολογίζεις οτι ως εισοδηματίας θα εισπράτεις 1200€/μήνα και μετά από τα έξοδα συντήρησης και τη φορολογία θα σου μένουν στην παντελόνα τα 600€.
Συνενοηθήκαμε.
Ελπίζω οτι θα παραμείνεις αριστερός, ενώ από επιδοματούχος θα γίνεις εισοδηματίας που θα αγγίξει την κλίμακα φόρου 35% (+ εισφορά αλληλεγγύης).
Το λέω γιατί έχω παρατηρήσει οτι η ιδεολογία σου είναι λίγο ευλύγιστη και παίρνει την μορφή της τσέπης σου.
Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο. Όσο πιο βαρύ είναι το πρόστιμο, τόσο πιο μεγάλη η πιθανότητα να λαδωθεί ο υπάλληλος του ΣΕΠΕ. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα για να τα χάφτουν κάτι μοσχάρια σαν εσένα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟόποιος τολμήσει και δεν πληρώσει το πρόστιμο να κλείσει το κράτος άμεσα την επιχείρηση
[size=20pt]Πρόστιμα 277.500 ευρώ για 25 περιπτώσεις αδήλωτης υπερωριακής εργασίας
Σημαντικές παραβάσεις διαπίστωσε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας[/size]
Σημαντικές παραβάσεις που αφορούσαν τα χρονικά όρια εργασίας, εντοπίστηκαν, ύστερα από επιτόπιο έλεγχο Επιθεωρητών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την καταπολέμηση της υποδηλωμένης εργασίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έλεγχοι διεξήχθησαν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παροχής ελεγκτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθώς και στον ασφαλιστικό κλάδο. Επιβλήθηκαν κυρώσεις, συνολικού ύψους 277.500 ευρώ, για 25 περιπτώσεις αδήλωτης υπερωριακής εργασίας.
«Η διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας και η καταπολέμηση φαινομένων υποδηλώμενης, αδήλωτης και απλήρωτης εργασίας, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για μία ανάπτυξη που θα βελτιώνει ουσιαστικά τη θέση των εργαζομένων» επισημαίνει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 15512 ή στα κατά τόπους τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας.
πηγή
εγώ λαμβάνω χρήματα από το κοινωνικό κράτος και εργάζομαι και παράγω έργο στην υπηρεσία δεν μου χαρίζονται
σαφώς και έκανα ολική εξόφληση του ενφια και τα 70€ που χρωστούσα τελείωσα για φέτος με την εφορία σε έναν χρόνο πάλι
ούτε καν τι είναι η μπουρζουαζία δεν ξέρεις
1ον η μητέρα ου είναι νέα ακόμα 55 ετών με έκανε σε μικρή ηλικία
2ον απλά θα νοικιάζω τα ακίνητα θα πληρώνω κανονικά τους φόρους μου και θα ζω με τα υπόλοιπα
Πω πω ρε πούστη μου...
Τι άλλο δηλαδή από το να μας επιβεβαιώνεις ότι είσαι πραγματικός κομμουνιστής, κηφήνας και κοπρίτης...
Αρκετά ρε με εσένα...κοπρόσκυλο. Μέχρι και η κοπέλα σε κατάλαβε.
Κοίτα τη φάτσα σου στο καθρέφτη βρε γελοίε και φτύσε τον εαυτό σου. Ανίκανε κηφήνα.
ναι συνταξιούχος 55 ετών τι δεν καταλαβαίνεις?
Μην ανησυχείς.
Έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό...
55 ετών συνταξιούχος και ο γιος αντισυστημικός επιδοματίας.
Μόνο θλίψη γι'αυτή τη χώρα,καμία ελπίδα..
Πολλα λεςκάποιοι βγηκαν σύνταξη στα 50 τους
Στην Ελλάδα δεν μπορώ να γυρίσω γιατί κάποιοι βγηκαν σύνταξη στα 50 τους,πήραν εφάπαξ όσο τους κάπνισε λες και ειμαστε τα ΗΑΕ και στο πόδι τους άφησαν άχρηστους παρασιτικούς τύπους σαν εσένα.
Επειδή λοιπον στην Ελλάδα οι προαναφερθέντες έγιναν κάποια στιγμή η πλειοψηφία,κλάταρε το σύστημα,γαμήθηκε η χώρα και εγώ που δεν είμαι ανορθόγραφος αποφοιτος ΤΕΙ της πούτσας σαν εσένα,βγήκα έξω να δειξω τι αξιζω.
Πράγμα που εσύ δεν δύνασαι να κάνεις,γιατί η μόνη σου ιδιότητα είναι κομματόσκυλο=παράσιτο.
εσύ στη Γερμανια δεν ζεις και υπερηφανεύεσαι σαν τον τραμου ότι θα ζήσεις μόνιμα εξωτερικό και δεν γυρνάς στη μνανανία?
τι μας πρήζεις πάλι ????
Ευαγγελίσμοι του κενού, ηθική καταισχυνη του παρία και εθνική ανυπαρξία Νικόλαεσύ στη Γερμανια δεν ζεις και υπερηφανεύεσαι σαν τον τραμου ότι θα ζήσεις μόνιμα εξωτερικό και δεν γυρνάς στη μνανανία?
τι μας πρήζεις πάλι ????
Στην Ελλάδα δεν μπορώ να γυρίσω γιατί κάποιοι βγηκαν σύνταξη στα 50 τους,πήραν εφάπαξ όσο τους κάπνισε λες και ειμαστε τα ΗΑΕ και στο πόδι τους άφησαν άχρηστους παρασιτικούς τύπους σαν εσένα.
Επειδή λοιπον στην Ελλάδα οι προαναφερθέντες έγιναν κάποια στιγμή η πλειοψηφία,κλάταρε το σύστημα,γαμήθηκε η χώρα και εγώ που δεν είμαι ανορθόγραφος αποφοιτος ΤΕΙ της πούτσας σαν εσένα,βγήκα έξω να δειξω τι αξιζω.
Πράγμα που εσύ δεν δύνασαι να κάνεις,γιατί η μόνη σου ιδιότητα είναι κομματόσκυλο=παράσιτο.
τουλάχιστον αυτός δουλεύει αρχηγέ. Εσυ έχεις τα αρχιδια να πας εξωτερικό;;;στο καλό και από το πεζοδρόμιο
δεν πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα δεν έχεις περιουσία
δεν θα μας πρήζεις τα αρχίδια
στο καλό, καλή τύχη και από το πεζοδρόμιο
φυσικα δε θα αναρωτηθειτε στα αριστερα πηγαδακια γιατι εφυγε, γιατι φευγουν και τι θα μεινει.στο καλό και από το πεζοδρόμιο
δεν πληρώνεις φόρους στην Ελλάδα δεν έχεις περιουσία
δεν θα μας πρήζεις τα αρχίδια
στο καλό, καλή τύχη και από το πεζοδρόμιο
τουλάχιστον αυτός δουλεύει αρχηγέ. Εσυ έχεις τα αρχιδια να πας εξωτερικό;;;
φίλε μάλλον ψηφοφόρος του Συρίζα είσαι. Επειδή έχω δουλέψει 13 χρόνια στο εξωτερικό, ναι χρειάζεται αρχιδια. Τώρα είμαι Ελλάδα αλλά εργάζομαι για εταιρεία πολυεθνική ευτυχώς. Δεν είμαι υπάλληλος σε κανένα φιδεμπορα.Γιατί χρειάζεται μεγάλα αρχιδια να πας εξωτερικό ?? Ή είναι μαγκιά? Όχι φίλε. Μαγκιά και αρχιδια θες να κάτσεις εδώ να βοηθήσεις την χώρα σου και να δημιουργήσεις . Σε μια χώρα που πεθαίνει κάθε μέρα δεν είναι λύση να φύγουμε όλοι και να πάρουν την θέση μας Πακιστανοί. Ελλάδα είμαστε εμείς. Αν φύγουμε πάει .. Μόνο η ιδέα θα μείνει.
Όσοι έχετε φύγει εξωτερικό έχετε κάποιο δίκιο αλλά μην νιώθετε και περήφανοι που κοιταξατε τον εαυτό σας.