barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
απο 5εως 15
πεστο δεν ειναι ντροπη
ο νικολιος λεει μεγαλυτερες
απο 5εως 15
πεστο δεν ειναι ντροπη
ο νικολιος λεει μεγαλυτερες
ετσι και με τα δυο χερακια
ενα απο δεξια ενα απο αριστερα
Εγώ πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανεκλεγεί πανηγυρικά. Θα το δείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας. Με παροχές στο τέλος της τετραετίας αλά Ανδρέας ο κόσμος θα τους ξαναψηφίσει
Εγώ πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανεκλεγεί πανηγυρικά. Θα το δείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας. Με παροχές στο τέλος της τετραετίας αλά Ανδρέας ο κόσμος θα τους ξαναψηφίσει
γιατί αυτό δεν είναι επίσημη γραμμή της νδ?
να βγει ο κούλης δημόσια να πεί δεν δίνουμε δεκάρα για το κοινωνικό κράτος και τα προνοιακά επιδόματα αυτή είναι η επίσημη γραμμή μας
που τις είδες τις παροχές? τα ψίχουλα?
Στο τέλος της τετραετίας είπα.που τις είδες τις παροχές? τα ψίχουλα?
Πόσες παροχές θέλεις ρε παράσιτο για να τα θεωρήσεις παντεσπάνι; Δε σου αρκεί που δουλεύεις τον κόσμο και για 8 μήνες παίρνεις λεφτά;
εργάζομαι δεν μου χαρίζεται κάτι εσύ δεν αμοίβεσε από την εργασία σου? επίσης μετά από 5 μήνες από σήμερα θα είμαι πάλι άνεργος και χωρίς ταμείο ανεργίας
μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα
Στο τέλος της τετραετίας είπα.
εργάζομαι δεν μου χαρίζεται κάτι εσύ δεν αμοίβεσε από την εργασία σου? επίσης μετά από 5 μήνες από σήμερα θα είμαι πάλι άνεργος και χωρίς ταμείο ανεργίας
μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα
τι είδους δικαιώματα δηλαδή ?
Δεν εργάζεσαι ρε βλαξ, παρασιτείς. Οι φωτοτυπίες και η τακτοποίηση εγγράφων, σου έχω νέα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.
και ποιος ακριβώς θα την κάνει? αφού δεν είναι εργασία?
Αυτός που χρειάζεται μια φωτοτυπία, πάει και εκτυπώνει.
Αυτός που παραλαμβάνει νεα έγγραφα τα αρχειοθετεί.
Φυσικά σε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ κράτος όλα αυτά είναι παρελθόν και δεν χρειάζονται χαρτιά και φάκελοι, όλα γίνονται εξ αποστάσεως και αρχειοθετούνται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Πολλά νέα σου έχω σήμερα.
εργασιακά δικαιώματα
αναβάθμιση εργατικού δικαίου
αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας,προστασία των εργατών,όχι στο ελαστικό ωράριο εργασίας και στις ελαστικές συνθήκες εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς,να με προστατέψει από την απόλυση και την ανεργία,καθιέρωση διαλείμματος 5νθήμερης εργασίας, αποζημιώσεις, θέσπιση αυστηρών κανόνων εργασίας ώστε να προστατευτούν οι εργαζόμενοι από τα εργατικά ατυχήματα