το ΕΣΠΑ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί παραγωγικά κάπου άλλου και όχι στο να ταίζονται άχρηστα παρασιτικά στόματα σαν το δικό σου...Για κάθε ευρώ που κόβεται από το ΕΣΠΑ κάποια επιχείρηση, επαγγελματίας πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε επενδύσεις... συνεπώς από τα λεφτά των ελλήνων τρώς
το ΕΣΠΑ είναι για τους φτωχούς και τους μη έχοντες να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Το εσπα δεν είναι για να το εκμεταλλεύονται ιδιωτικές εταιρίες που ψάχνουν δωρεάν προσωπικό. Αν θέλουν προσωπικό να το πληρώνουν από τα υπερκέρδη τους
Στα παπάρια μου... και εγώ όταν κάνω κάπου μια δουλειά πληρώνομαι όταν τελειώσει η δουλειά και την παραδώσω και όχι πριν σύμφωνα με τις ανάγκες μου... στο τέλος του προγράμματος λοιπόν και μόνον εφόσον έχετε εκπαιδευτεί σωστά
Η συμφωνία που κάναμε όταν υπογράψαμε τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ήταν να πληρωνόμαστε με το μήνα και μετά το πέρας 1 μηνός να αποπληρωθούμε. Το κράτος αθετεί η συμφωνία του προς τους μακροχρόνια άνεργους (που όλοι όσοι εργάζονται στο πρόγραμμα είναι μακροχρόνια άνεργοι). Αντιθέτως στους διεθνείς τοκογλύφους κάθεται σούζα
κακώς θα κάνει το υπουργείο ... κάκιστα... και για τον λόγο αυτό ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ φόρους...απαιτώ οι φόροι μου να αξιοποιούνται παραγωγικά και να μειώνουν το δημόσιο χρέος
Το ότι δεν πληρώνεις τους φόρους σου σε κάνει φοροφυγά αν υπήρχε ένα σωστό σοσιαλιστικό κράτος με σωστές βάσεις αρχές και αξίες. Θα ανακάλυπτε την απατεωνιά σου και θα σε είχε σε κοινωνικά δημόσια έργα.Επίσης δεν ορίζεις το ύψος των φόρων που θα καταβάλεις από τον μεγάλο πλούτο σου ούτε ορίζεις που θα πηγαίνουν οι φόροι σου
δεν σε ρώτησα αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι νικολιέ... ο καθένας από την βρωμερή φάρα σου θα ήταν ευχαριστημένος αν είχε εξασφαλίσει αργομισθία έστω για οκτάμηνο (μετά όλο και κάποιον κώλο θα γλύψετε για να κονομήσετε το επόμενο οκτάμηνο)... σε ρώτησα τι ακριβώς δημιουργείς στην "εργασία" σου ....
Το ότι εξυπηρετώ το κοινωνικό σύνολο του δήμου με την εργασιά μου. Ο δήμος ανήκει στο λαο και προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο κοινωνικό σύνολο και στο λαό