arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ου ναι. Μεσα στις λασπες στο χαρακωμα.
ο κάστρο δεν ήταν αντάρτης μαζί με τον τσε και τον σιενφουέγκος? ο λένιν δεν συμμετείχε στην οκτωβριανή επανάσταση?
ο κάστρο δεν ήταν αντάρτης μαζί με τον τσε και τον σιενφουέγκος? ο λένιν δεν συμμετείχε στην οκτωβριανή επανάσταση?
Να δουλεψεις ισως?
καθαρισμοί κτιρίων, χωράφια, ντελίβερι, να μοιράζεις διαφημιστικά...
καθαρισμοί κτιρίων, χωράφια, ντελίβερι, να μοιράζεις διαφημιστικά...
καθαρισμοί κτιρίων δεν με παίρνουν
προτιμούν αλλοδαπούς και ανασφάλιστους με μισθό κάτω του βασικού
χωράφια έχεις δεί πολλά χωράφια εδώ στην αθήνα?
ντελίβερι δεν έχω μηχανάκι και δίπλωμα
διαφημιστικά δίνουν απολαβές χαμηλότερες του βασικού
σορρυ αλλα αυτα που αναφερεις δεν ειναι δουλειες
αυτα ειναι για να βγαζεις τα προστοζην μεχρι να βρεις μια δουλεια
Εχεις και ενα πτυχιο αν δεν απατωμαι, δεν αντιλαμβανομαι γιατι δεν το αξιοποιεις προς το ζην. "Ψαχνω δουλεια" δεν σημαινει κάνω αιτησεις για το Δημοσιο και περιμενω.σου είπε κανέις ότι δεν ψάχνω γι δουλειά ήδη 3 αιτήσεις έχω κάνει στον ασεπ σε μία μάλιστα έχω πιθανότητες περιμένω τα αποτελέσματα που θα βγούν σε κανά μηνα
Αρα μεχρι να "βρεις μια δουλεια" ειναι καλυτερα να καθεσαι?σορρυ αλλα αυτα που αναφερεις δεν ειναι δουλειες
αυτα ειναι για να βγαζεις τα προστοζην μεχρι να βρεις μια δουλεια
ναι από την ζεστασιά του σαλονιού του Αντλόν..
να πας και εσύ με μισθό κάτω του βασικού
χωράφια έχει ένα κάρο στα μεσόγεια .. να πας στους αρβανίτες εκεί να σε βάλουν στα χωράφια
τα διαφημιστικά πληρώνουν με την ώρα ή με το κομμάτι.. δώσε πολλά κομμάτια να κονομήσεις..
Εχεις και ενα πτυχιο αν δεν απατωμαι, δεν αντιλαμβανομαι γιατι δεν το αξιοποιεις προς το ζην. "Ψαχνω δουλεια" δεν σημαινει κάνω αιτησεις για το Δημοσιο και περιμενω.
δεν εργάζομαι με μισθό κάτω του βασικού είναι ου είναι ο βασικός μισθός μισθός πείνας για ποιό λόγο να εργαστώ για μισθό κάτω του βασικού?
ναι γιατί ο λένιν δεν έκανε εξορία στη σιβηρία και φυλακές επί τσάρου
Αρα μεχρι να "βρεις μια δουλεια" ειναι καλυτερα να καθεσαι?
για να μην είσαι ζητιάνος ...
γιατί κανένας δεν έχει την υποχρέωση να σε ταίζει ..
αυτά δεν σου περνάνε από το μυαλό ? (ποιό μυαλό δηλαδή λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα)
και τι ακριβώς να το κάνω το πτυχίο να πάω κάπου και να με πληρώνουν? όλα τα λογιστικά γραφεία θέλουν προυπηρεσία και μου προτείνουν να εργαστώ χωρίς αμοιβή για να αποκτήσω προυπηρεσία τουλάχιστον 1 χρόνο 8ωρο χωρίς μισθό
αν εχει καποια συνταξη ή καποια βοηθεια για λιγο καιρο απο καπου μεχρι να βρει τι πραγματικα του αρεσει και με τι θελει να ασχοληθει στην ζωη του.
γιατι αν ειναι να αφιερωνει δεν ξερω γω ποσες ωρες για να καθαριζει σκαλες η να μοιραζει φυλλαδια τον πουτσο κλαιγανε.
αν δεν εχει απο καπου αλλου καμια οικονομικη βοηθεια τοτε ας επιλεξει μια τετοια "ασχολια" (γιατι δεν ειναι δουλεια) απο την οποια θα του τρωει ενα μικρο μερος του χρονου του , θα συγκαταλεγει ενα μικρο οικονομικο κερδος το οποιο θα τον βοηθαει να ζησει αλλα ταυτοχρονα θα σκεφτεται πολυ σοβαρα με τι θελει πραγματικα να ασχοληθει.
Γνωμη μου. Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη
για να μην είσαι ζητιάνος ...
γιατί κανένας δεν έχει την υποχρέωση να σε ταίζει ..
αυτά δεν σου περνάνε από το μυαλό ? (ποιό μυαλό δηλαδή λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα)