arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ακόμη με το ένα χέρι σε κάνω καλά παράσιτο...
πρόσεξε μη σου ανέβει η πίεση και ψάχνεις τα υπογλώσσια
ακόμη με το ένα χέρι σε κάνω καλά παράσιτο...
Τώρα θυμήθηκα το post σου που έλεγες ότι και οι Έλληνες μετανάστες το 1821 στην Αμερική έκαναν εγκληματα..
Άσε το 1929 και όσα σου λέει το κόκκινό σου βιβλίο.
Εξέτασε την πτώση του τείχους που είναι πρόσφατη και υπάρχουν χιλιάδες ανεξάρτητες πηγές να διαβάσεις.
Ήταν τόσο καλά στο ανατολικό τμήμα της πόλης,που οι άνθρωποι πηδούσαν εν μέσω πυρών στο δυτικό τμήμα..
Ήταν τόσο καλά όταν 1 στους 3 πολίτες ήταν στην Στάζι και παρακολουθουσε τους γείτονές του.
Άσε τα κόκκινα βιβλία και πήγαινε να μιλήσεις με ανθρώπους που ζουν ακόμη να σου πουν τι ωραία που ήταν στον κομμουνισμό.
Επίσης εγώ είμαι συνομίληκός σου και εν έτη 2017,περνάω γαμάτα και δεν έχω καμία διάθεση να μοιραστώ πράγματα μαζί σου.
ποσα κιλα εισαι τωρα;εγω 130τα βάζω και με δαύτους ...![]()
νικολακη πλατογιαννη μην πειραζεις τον παππουπρόσεξε μη σου ανέβει η πίεση και ψάχνεις τα υπογλώσσια
πρόσεξε μη σου ανέβει η πίεση και ψάχνεις τα υπογλώσσια
νικολακη πλατογιαννη μην πειραζεις τον παππου
δεν υπαρχουν πολλες ανθρωπινες φωκιες τυπε.ε καλα με το παιδακι τα βαλες και συ τωρα ρε τερας1956;βαλτα με κανεναν στα κιλα σου
με ειπες πουσταρα στο θρεντ του παντελου;δεν υπαρχουν πολλες ανθρωπινες φωκιες τυπε.
Πότε? Τότε που εσείς φιλοβασιλικοί σε συνεργασία με τους συνεργάτες των ναζί και βοηθούμενοι από τους αποικιοκράτες (όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις δηλαδή!) σκοτώνατε διαδηλωτές?εγώ ξέρω για κάποιον Δεκέμβρη που σας αφαλοκόψαμε ...
Ευτυχώς τουλάχιστον "ο αγών μου" πουλάει ακόμη και τα ισοφαρίζει λίγο το πραγμα!Θεωρώ έγκλημα που:
α)Βιβλία του Μαρξ ακόμη επιτρέπεται και πωλούνται.
β)Βιβλία του Λένιν ακόμη επιτρέπεται και πωλούνται.
γ)Βιβλία του Μάο ακόμη επιτρέπεται και πωλούνται.
δ)Βιβλία του Τρότσκυ επιτράπηκε, εξ αρχής, να πωληθούν και πωλούνται ακόμα.
ε)Βιβλία του στυλ "Ο Μαρξ για την Ελλάδα" γράφονται... και πωλούνται.
ς)Το "χρονικό των πέντε ημερών" θεωρείται βιβλίο, και πωλείται.
ζ)Το "άκου ανθρωπάκο" αποτελεί τη Βίβλο του φοιτητή, και εκδόθηκε κι εκδίδεται.
η)Η σημασία που ακόμη δίνεται σε Γλέζο και Μίκη.
θ)Που θεωρείται ως φιλόσοφος ο Στέλιος Ράμφος, που αντιγράφει ψυχανάλυση απ' το Φρόϋντ άμεσα, μία επιστήμη η οποία έχει αποδειχθεί ως αποκύημα ερωτομανούς, αυτό από γνωστό μου που τελείωσε την ψυχανάλυση...
και
ι)Που ακόμα πωλούνται βιβλία ψυχανάλησης... και που δεν λογοκρίθηκαν εξαρχής.
Απ' ότι βλέπετε ηλίθιοι να πιστεύουν σε ψεύδη ανίκανοι, θεωρώντας τον ψόγο ως τιμή πολλοί βρίσκονται κι έχουν δικαίωμα ψήφου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται μνημόνια ες αεί για να πληρώνει το στρατό των κόπρων.Τα μνημόνια είναι εθνική υπόθεση.
Ακολουθεί το πατροπαράδοτο μοντέλο ανάπτυξης.Διορισμοί στο δημόσιο και λαθρο.
Μιλάμε για γελοία τάξη.Δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτα άλλο απολύτως έχουν κολλήσει εκεί.40 χρόνια η ίδια δουλειά οι ίδιες τετριμμένες μαλακίες.
Πότε? Τότε που εσείς φιλοβασιλικοί σε συνεργασία με τους συνεργάτες των ναζί και βοηθούμενοι από τους αποικιοκράτες (όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις δηλαδή!) σκοτώνατε διαδηλωτές?
Και σε αυτόν τον πλανήτη μπορούμε να την ζήσουμε, δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, απλά θάρρος, εξέγερση και λίγα....... κονσερβοκούτια!!!
Θεωρώ έγκλημα που:
α)Βιβλία του Μαρξ ακόμη επιτρέπεται και πωλούνται.
β)Βιβλία του Λένιν ακόμη επιτρέπεται και πωλούνται.
γ)Βιβλία του Μάο ακόμη επιτρέπεται και πωλούνται.
δ)Βιβλία του Τρότσκυ επιτράπηκε, εξ αρχής, να πωληθούν και πωλούνται ακόμα.
΄κανένας δεν τα αγοράζει κανένας δεν τα διαβάζει εκτός ίσως από τον λέφτη και την παρέα του
ε)Βιβλία του στυλ "Ο Μαρξ για την Ελλάδα" γράφονται... και πωλούνται.
΄γιατί σάμπως τα αγοράζει και κανένας ??
ς)Το "χρονικό των πέντε ημερών" θεωρείται βιβλίο, και πωλείται.
ζ)Το "άκου ανθρωπάκο" αποτελεί τη Βίβλο του φοιτητή, και εκδόθηκε κι εκδίδεται.
η)Η σημασία που ακόμη δίνεται σε Γλέζο και Μίκη.
θ)Που θεωρείται ως φιλόσοφος ο Στέλιος Ράμφος, που αντιγράφει ψυχανάλυση απ' το Φρόϋντ άμεσα, μία επιστήμη η οποία έχει αποδειχθεί ως αποκύημα ερωτομανούς, αυτό από γνωστό μου που τελείωσε την ψυχανάλυση...
και
ι)Που ακόμα πωλούνται βιβλία ψυχανάλησης... και που δεν λογοκρίθηκαν εξαρχής.
Απ' ότι βλέπετε ηλίθιοι να πιστεύουν σε ψεύδη ανίκανοι, θεωρώντας τον ψόγο ως τιμή πολλοί βρίσκονται κι έχουν δικαίωμα ψήφου.
γιατί δε έχουμε πτωχεύσει? το 30% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας
Τότε που οι φασίστες συνέχιζαν το έργο των φίλων τους που μόλις είχαν ηττηθεί!!τότε που οι πατριωτικές δυνάμεις συνεπικουρούμενες από συμμάχους καθαρίζανε την κόπρο του αυγεία που προσπαθούσε με την βία να καταλάβει την εξουσία..
Φτώχια είναι όταν έχει φτωχηνει τόσο το μυαλό που δεν καταλαβαινει ότι ζει στη φτώχια!!!δεν εχεις ιδεα τι θα πει φτωχεια
Ευτυχώς τουλάχιστον "ο αγών μου" πουλάει ακόμη και τα ισοφαρίζει λίγο το πραγμα!