Είχα αναρωτηθεί σε ένα από τα πρώτα post μου,αν οι σανέλ είναι στημένοι ή απλά καθυστερημένοι.
Το ίδιο όμως πολιτικό σκηνικό επικρατεί στη Γερμανία και σε όλες τις Σκανδιναβικές χώρες.
Τις άλλες τις βίαζαν και έβγαινε η πρωθυπουργός τους και έλεγε:"Nαι,οι βιασμοί έχουν πάρει διαστάσεις rape wave,αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι οι νέοι μετανάστες να καταλάβουν πως λειτουργούμε εδώ" :S
Ο άλλος ο αφγανός βίασε,πήγαν να τον απελάσουν και ο δικηγόρος του, του πρότεινε να βαφτιστεί χριστιανός και αφού βαφτίστηκε,υπέβαλλε εκ νέου άσυλο με τον ισχυρισμό ότι πλέον σαν χριστιανός κινδυνεύει στο αφγανιστάν.
Και μαντέψτε..
Δικαιώθηκε :S
Η μέρκελ που τη μία δηλωνε ότι ο πολυπολιτισμός απέτυχε:
www.kathimerini.gr/408304/article/epikairothta/kosmos/h-polypolitismikothta-apetyxe]http://www.kathimerini.gr/408304/article/epikairothta/kosmos/h-polypolitismikothta-apetyxe[/url]
και λίγα χρόνια μετά,άνοιξε την όρεξη κάθε μπαγκλαντεσιανού και πακιστανού με τη φράση:"Θα τα καταφέρουμε" :S
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο σόιμπλε είπε ότι το όριο συνταξιοδότησης πρέπει να ανέβει στα 70 έτη,έχουν ψηφίσει να βάλουν διόδια στους αυτοκινητόδρομους και θέλουν να αυξήσουν την εισφορά "αλληλεγγύης" μας προς τους "επενδυτές".
Oι οποίοι "επενδυτές",πριν λίγο που πήγα να πιω τις μπύρες μου,μάλλον πάλι κάποιο πρόβλημα έχουν...
Δεν ασχολούμαστε 24/7 με αυτούς,δεν καθόμαστε να μας πηδήξουν,δεν ξέρω..
Να τονίσω ότι στη Γερμανία ούτε σκηνές υπάρχουν,ούτε λάσπες,ούτε κακουχίες.
Οι "επενδυτες" είναι σε καλά κτίρια σε κεντρικά σημεία των πόλεων.
Όταν λοιπόν τα ευρωπαικά κράτη εχθρεύονται τους πολίτες τους,υπέρ κάποιων που 50 χρόνια τώρα έχουν δείξει οι κοινότητές τους ότι ΔΕΝ ενσωματώνονται,το πιο απλό πράγμα για έναν 15χρονο Γερμανό είναι να γραφτεί στο ΑFD.
Και είναι όπως το έγραψες ακριβώς:
"να προβοκαρει την αριστερα και τη δημοκρατια και φερει πραγματικο ακροδεξιο εθνικιστικο φασιστοναζισμο"
Τέλος να πω,ότι μεταξύ των "επενδυτών" υπάρχει και μια μειοψηφία ανθρώπων από τον πόλεμο,που όμως έχει χάσει το χαρακτηρισμό του πρόσφυγα,από τη στιγμή που προσπέρασε τόσες ασφαλείς χώρες για να έρθει σε εκείνες με τα επιδόματα.