sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.233
- Πόντοι
- 206
ποιος τον πολεμα;
σιγα τον πολεμο με νεροπιστολα
πες μου οτι τον σπρωχνουν κιολας,ελα βρε φιλε
ποιος τον πολεμα;
σιγα τον πολεμο με νεροπιστολα
κριση χρυσοψαρου μαλλον,,πες μου δεκα λογους που ψηφισες συριζα το φλεβαρη κ πες μου το σεπτεβρη ποιοι εξακολουθουσαν να ισχυουν...αυτο το βλεπεις ξεκαθαρε εεε;;
οτι ολα τα καναλια σαητ κλπ ειναι εναντια στο συριζα πριν ακομα γινει κυβερνηση και εχουν λησαξει 2χρονια τωρα δεν σε πονηρευει....
προφανως το συστημα ειναι το αγιο πνευμα καθαρο και αμολυντο και ο συριζα θελει να το διαφθειρει....
μνημη χρυσοψαρου εχουμε παιδια γι αυτο μας πηδανε ασιαλωτα...
μπορεις να μου απαντησεις φιλε;;οσον αφορα το συστημα για την ωρα τον πολεμα,εκτος αν ο κουρης και κανα 2 αλλοι πεθαμενοι που υποστηριζουν ειναι το συστημα
Γιατί σε αναντιστοιχία με σενα και τη ΝΔ, υπάρχει κόσμος που ψηφίζει Σύριζα χωρίς να είναι κλακαδόρος του.
Τύπε δηλαδή εσύ ΔΕΝ είσαι κλακαδόρος; Ή μήπως δεν ψήφισες υπέρ του Σύριζα εδώ;
Απλά πέντε είσαστε οι κλακαδόροι, μετρημένοι, πέντε κι οι φήφοι. ;)
Σοβαρά τώρα δεν νοιώθετε άσχημα που είσαστε δακτυλοδεικτούμενοι;
Όχι, δεν ψήφισα στο poll.
Ούτε στο συνέδριο του Σύριζα πήγα όπως πας εσύ για να βαρέσεις παλαμάκια για "το κόμμα" και για να είμαι ειλικρινής, ούτε στις εκλογες πήγα να ψηφίσω (για "τεχνικούς" λόγους).
Γενικά, δε νομίζω να βρεις πολλούς που ψήφισαν Συριζα να κάνουν τα καραγκιοζιλίκια που κάνει ο μέσος ψηφοφόρος της ΝΔ (γι αυτό και βλέπεις μόνο 5 ψήφους εδώ).
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια λοιπόν.
Τύπε εγώ είμαι πρόσφατα οργανωμένος στην ΝΔ, δεν πήγα για να χειροκροτήσω πήγα για μια επαφή με κάποια γραμματεία.
ιδεολογος και συ γιατρε
πατριδα θρησκεια οικογενεια
ιδεολογος και συ γιατρε
πατριδα θρησκεια οικογενεια
Λέει ο ΠΑΣΟΚος του Μπίστη ...
σε μεγαλο Δημο της δυτικης αττικης χθες στον επιταφιο το αδιαχωρητο, ο κοσμος χιλιαδες...
αναρωτιεμαι ολοι αυτοι οι σαπιοκοιλιαδες υπουργοι που τα βαζουν με την εκκλησια δεν υπολογιζουν τον κοσμο αυτό?
σε ποιους δινουν λογο? μονο στους αλητες των εξαρχειων?
...
Φίλε, την επόμενη φορά στις εκλογές, να ζητήσεις να ψηφίσουν μόνο όσοι πάνε στον επιτάφιο.
Αφήνουμε τους αναρχοάπλητους να ψηφίζουν και βγάζουν τους κομμουνιστές του Σύριζα.
Με τόσο κόσμο που είδες χθες εσύ στην εκκλησία, νοθεία κάνουν σίγουρα, δεν υπάρχει περίπτωση.
ρε αναρχοαπλυτε βρωμιαρη τσυριζαιε νοθεια κανουν αποδεδειγμενα τα σαπροφυτα του τσυριζα
μετα τα δεντρα του φρυδια ηρθαν τα βαφτισια του τσιρκου
το οχι που εγινε ναι στην πορεια
Κλάψε Τσωνάκη, κλάψε.
Είναι οι αναρχοάπλυτοι στη βουλή, και το ΠΑΣΟΚ είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
Μπάι δε γουέη, τώρα που "δικαιώθηκε" ο ΓΑΠ, τί ποσοστό λες να πάρει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές;