jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Η ΝΔ του Προδότη & Αλήτη έκανε κάτι τέτοιο ;
ΜΕΙΩΣΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ... ΑΥΞΗΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ;;;;;;
εβαλε φορους και στους ανεργους ο ρεμπεσκες
Η ΝΔ του Προδότη & Αλήτη έκανε κάτι τέτοιο ;
ΜΕΙΩΣΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ... ΑΥΞΗΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ;;;;;;
Αν θυμασαι εχουμε πρωθυπουργο τον Χανς Κριστιαν Αντερσεν, και σε χαλαει ο Κυριακος?
Εκει στην κουμουνδουρου δεν μπορειτε να σκεφθειτε τιποτα καλυτερο?
Παραμυθαδες χορτασαμε.
Τρίχες. Εγω βλεπω τη Δεξια οποτε ειναι πανω, να συμμαζευει τα ασυμμαζευτα.
βεβαια χορτασαμε
μπουχεσας πιτσαδορος ζαβο του 15μελους
βεβαια χορτασαμε
μπουχεσας ΓΑΠ πιτσαδορος ζαβο του 15μελους
και η ανισσοροπη πετραλια καλη ειναιγιατί Τραλαλάκη Α!... σου κακόπεφτε η Μαριέττα Γιαννάκου ? η Ζαρούλια είναι καλύτερη ?
Ξέχασες έναν.
Διορθώνω.
ασε τις διορθωσεις
γιατι ο γαπ;
επειδη παρελαβε απο τον αρμαγεδωνα τον μπουχεσα του σεμνα και ταπεινα και πηγε να βαλει ταξη στα ασυμαζευτα της νουδου που ο αλλος θελει ναχει 45%;
Ειμαι λιγο δυσπιστος απεναντι σε αυτα τα "λαθη" τύπε, τελος παντων δεκτό.
Απλως μου γυρισε το ματι αναποδα, να δω γραμμενο οτι ο...Τσιπρας ασφαλισε τους απορους, ενω το εκανε ο Αδωνης.
Το οτι ΔΕΝ το ξερεις, ειναι βεβαια αρκετα ενοχλητικο.
Τωρα που το ξερεις θα ψηφισεις ΝΔ που ασφαλισε τους απορους? Κι αν οχι γιατι? Αφου θα ηταν ΑΡΚΕΤΟ για να κερδισει ο Τσιπρας. Γιατι δεν ειναι αρκετο για να κερδισει η ΝΔ?
Ρε ΤΡΟΜΠΑ ... ο μπουχέσας κυβέρνησε 5 χρόνια ...
και οι δικοί σου ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ , είχαν κυβερνήσει 11 χρόνια πριν.
και ας χαναμε την αλλη μιση κυπρο και τη ροδο μαζι;;
Ετσι αγορι μου. Αποκαλυψου. Πριν 30 χρονια το ελεγαν καλυτερα παπακι παρα τον Μητσοτακη. Και θελετε σωτηρια?
μεχρι να ψηφισουν Δεξια ...
εγγραφη εκανα αργοτερα φιλε μουΤρίχες κατσαρές.
Και που ήσουνα να ποστάρεις τα προγνωστικά και να μας διαφωτίσεις;
Ουσιαστικά η διαφορά παγιώθηκε μόνον μετά την συγκέντρωση της Παρασκευής.
εγγραφη εκανα αργοτερα φιλε μου
ε βεβαια πηγε να σου αποκρυψει την προυπηρεσιακαι πρίν μπώ στη δεη συμβασιούχος με ΑΣΕΠ είχα 36 μήνες συνεχόμενης ανεργίας με εισοδήματα κάτω των 5.000ε το χρόνο τα τελευταία 4 χρόνια τότε να τα λές όλα
τι παραπανω θες να σου πω βρε φιλε,οτι ολες οι μισθωμενες εταιρειες επεσαν τραγικα εξω τα τελευταια 2-3 χρονια δεν σου φτανει;;Ναι, βέβαια, μέχρι τότε απλώς παρακολουθούσες το site.
Και διάβαζες τις δημοσκοπήσεις "ξένης πρεσβείας" που ποτέ δεν πέφτουν έξω.
Αλήθεια, τις δημοσκοπήσεις αυτές ποιά ελληνική εταιρεία τις έκανε;
Γιατί, μη μου πεις ότι έπαιρνε κανένας FS-01 την κυρά Κατίνα για να του πει τι θα ψηφίσει.....
Με τις μαλακίες που κάνουν οι Σανέλ θα τον χειροκροτούσαν και παραπάνω από 75%..
Δεν είμαι νοσταλγός της χούντας,μάλιστα θεωρώ πολύ αδύναμη και με τραγικά λάθη εκείνη την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας.
Και είναι η ανικανότητα των επόμενων που κάνουν κάποιους να αναπωλούν τη χούντα.
Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο για να το περιορίσουμε στα στενά όρια της Ελλάδας.
Εμείς σαν γένος,χάσαμε τα τελευταία 50 χρόνια,ότι έχτισαν οι πρόγονοί μας επί εκατονταετίες και μάλιστα αλωθήκαμε εκ των έσω.
Και όταν λέω ΕΜΕΙΣ,δεν εννοώ μόνο τους Έλληνες.
Πλέον χρίζουν μόνο πανευρωπαικές και μαζικές κινητοποιήσεις.
Ελπίδα μου δίνουν ακόμη οι Σλαβόφωνοι λαοί,αλλιώς είμασταν τελειωμένοι..
τι παραπανω θες να σου πω βρε φιλε,οτι ολες οι μισθωμενες εταιρειες επεσαν τραγικα εξω τα τελευταια 2-3 χρονια δεν σου φτανει;;