tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εφόσον έχεις υψηλά εισοδήματα και καλύπτεις και με το παραπάνω το βασικό επίπεδο διαβίωσης σου τόσο ώστε να έχεις υψηλό επίπεδο διαβίωσης τότε μπορείς να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο ζούμε σε κοινωνία και όχι σε ζούγκλα.Επίσης όπως σου έχω εξηγήσει άπειρες φορές και δεν λές να το καταλάβεις ξέρεις ότι οι κυβερνήσεις πασοκ και νδ που κυβερνούσαν τόσα χρόνια έχουν φέρει τα ασφαλιστικά ταμεία σε κατάρρευση μέσω της διαχείρισης που έκαναν πσι φτηνό χρήμα στις τράπεζες κλπ κλπ και λύση δεν είναι η παρανομία η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή
και ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι δουλεύω για να καλύπτω το βασικό επίπεδο διαβίωσης ??? στα παπάρια μου το έχω γραμμένο αυτό και το έχω εξασφαλίσει για τέσσερις ζωές...
τις καύλες μου θέλω να κάνω και επειδή αυτές κοστίζουν γιαυτό και δουλεύω ... και επειδή δουλεύω και δεν κλέβω σαν και σένα το επίδομα σίτισης κάποιου που πιθανόν να το έχει ανάγκη θα συνεχίσω να κάνω τις καύλες μου και δεν έχω καμμία διάθεση να χαλάσω τον τρόπο ζωής μου για να δώσω σε άλλους .. πολύ περισσότερο αν αυτοί που πρέπει να δώσω δεν ζητούν απλά αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ λες και έχω υποχρέωση...
ούτε χριστιανός είμαι ούτε μαρξιστής...