tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δηλαδή 10 η ώρα το βράδυ πάει και παραδίδει δέματα αν κούριερ μάλιστα
καλά εσυ δεν μας είπες ότι του κολλάνε μισό ένσημο? άρα εργάζεται ημιαπασχόληση
επίσης ξέρεις πολλούς κούριερ να εργάζονται 12 ώρες τη μέρα και να αμείβονται καθαρά χώρια τις βενζίνες και τη φθορά από το μηχανάκι με 1000€ το μήνα?
επίσης υπάρχει άτομο που πληρώνει για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά του από και πρός το σχολείο? αυτό παλιά γινόταν δωρεάν
και σήμερα δεν νομίζω κάποιος να πληρώνει για να επιστρέψει το παιδί του από το σχολείο ακόμα και μια φίλη μου που έχει παιδί στο δημοτικό λόγο εργασίας το επιστρέφει μια γειτόνισά απολύτως δωρεάν μιας και το κάνει με τα πόδια όπως και το πηγαίνει δωρεάν μιας και είναι συνταξιούχος
ξέρω πάρα πολλούς κούριερ που εργάζονται και νύχτα... ξέρεις κάποιοι δεν σταματάνε να δουλεύουνε μέρα νύχτα και χρειάζονται τέτοιες υπηρεσίες καμμιά φορά και αργά πολύ αργά το βράδυ...
αλλά που να ξέρεις εσύ από τέτοια πράγματα σάμπως δούλεψες και ποτέ στην ζωή σου ?
και ναι ρε μαλάκα πληρώνουν γιατί τις τα πάνε στις 7.00 το πρωί που φεύγουν για την δουλειά τους, τα κρατάει μέχρι τις 8.00 και τα πάει στο σχολείο από όπου τα παίρνει στις 12.30-13.00 και τα κρατάει σπίτι της μέχρι τις 16.30 που πάνε οι μανάδες τους να τα πάρουν ηλίθιε... και γιαυτή την εξυπηρέτηση παίρνει 5 ευρώ το κάθε παιδί... τι δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε..??