το δεύτερο κλασικό παράδειγμα της μπουρζουαζίας όλα τα απέκτησα με τον ιδρώτα μου που φυσικά είναι το ίδιο ψέμα
διότι και δεν εργαζόσουν όσο σπούδαζες και ούτε έπαιρνες ποτέ βασικό μισθό και οι γονείς σου είχαν τα χρήματα να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές σου
κάτι που δεν είχαν οι δικοί μου η τα φροντιστήρια σου
ακόμα και τα τέκνα σου αμφιβάλλω αν έχουν εργαστεί έστω κι μια μέρα το διάστημα των σπουδών τους
τα βιβλιάρια ενσήμων μου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφεις…
τα δικά μου είναι γεμάτα και στα 60 μου έχω σχεδόν 40 χρόνια ένσημα (και μάλιστα από τα ακριβά) ενώ τα δικά σου ζήτημα στα 30+ που είσαι να έχουν μέσα 1200 …
και ναι παίκτη μου ο πατέρας μου δεν άφησε τίποτε… το σπίτι που μένω μόνος μου το αγόρασα δεν το βρήκα … 14.200.000 το 1989 και ξόδεψα και 3.000.000 ανακαίνιση όλα μετρητά και
μάλιστα αφορολόγητα διότι τα έφερα από το εξωτερικό που δούλευα…
εσύ τι ακριβώς έκανες στην ζωή σου μπορείς να μας πείς ?? το σπίτι που έχεις κληρονομικό είναι (άλλος το έφτιαξε για σένα), το χωραφάκι είναι της μάνας σου…
εσύ τι κατάφερες ρε παράσιτο… ???????? το πτυχίο των ΤΕΙ ????
εγώ για ότι έχω κάνει περηφανεύομαι .. μπορεί άλλοι να έχουν κάνει παραπάνω θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ όσο αξιωθώ να είμαι σε αυτήν την ζωή..
εσύ τι προσπάθεια καταβάλεις εκτός από το να ζητάς να τα μοιραστούμε .. ????
εεε λοιπόν δεν γουστάρω να μοιραστώ τίποτε μαζί σου και δεν θέλω τίποτε από σένα… σάλτα και γαμήσου εσύ και η γαμημένη ιδεολογία σου
και οι στρακαστρούκες που αμολάς περί δήθεν αλληλεγγύης και ανθρωπισμού…
χέρι θέλεις να βάλεις στον κόπο των άλλων και τίποτε παραπάνω…
όπως όλη η αριστερά διαχρονικά
ακόμη και από τον εφευρέτη της τον μέγα τρακαδόρο Κάρολο…