καταρχάς μιας και τα έχεις μπερδέψει πληρώνεις φόρους που πάνε στου διεθνείς τοκογλύφους και όχι στο κοινωνικό κράτος και οι συνταξιούχοι πλήρωναν εισφορές
και συντηρούν τα άνεργα τέκνα τους η πληρώνουν το γάλα των εγγονών τους πλέον έτσι κατάντησε η χώρα σαν προτεκτοράτο που είναι από το δντ και την τρόικα
η λαική ενότητα προτείνει παραγωγική ανασυγκρότηση κρατικοποίηση βασικών δομών της οικονομίας κολλεκτιβοποίηση και εγχώρια παραγωγή από συνεταιρισμούς και βιοτεχνίες
επίσης πάντα χρειάζεται το κράτος και οι δημόσιοι υπάλληλοι
επίσης η αργεντινή όταν έδιωξε τους διεθνείς τοκογλύφους και είχε εθνικό νόμισμα παρόλο που η ανεργία αυξήθηκε το πρώτο δίμηνο για λίγο μετά από ένα χρόνο η ανεργία ήταν κάτω από 4%
βλάκα… ακόμη δεν αρχίσαμε να πληρώνουμε τα δάνεια… μέχρι στιγμής συνεχίζουμε να δανειζόμαστε για να συντηρούμε ένα αντιπαραγωγικό κράτος γεμάτο από παράσιτα σαν και του λόγου
σου που περιμένουν από τους φόρους μου να ζήσουν γιατί η τεμπελιά τους δεν τους επιτρέπει να πάνε να δουλέψουνε (βέβαια την τεμπελιά την έχουν βαφτίσει αξιοπρέπεια)
από τους συνταξιούχους που σήμερα σιτίζονται από το ασφαλιστικό σύστημα ζήτημα το 30-35% να έχει πληρώσει εισφορές οι οποίες να δικαιολογούν το ύψος της σύνταξης που παίρνουν…
τα ρέστα είτε έχουν βγεί σε πρόωρη συνταξιοδότηση στα 45-55 είτε βγήκανε στα 58 με 4.500 μεροκάματα (δηλαδή με 15 χρόνια δουλειάς) και φυσικά τα υπόλοιπα μεροκάματα βάζανε
τις ασφαλιστικές εισφορές στην τσέπη…
και κόβουνε από αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληρώσανε για 35 χρόνια έναν σκασμό ασφαλιστικές εισφορές για να δώσουνε στα κοπρόσκυλα που βιάζουνε το ασφαλιστικό σύστημα έχοντας
γράψει 15 χρόνια δουλειάς και που τώρα απαιτούνε και αξιοπρεπή σύνταξη… σκατά να τους δώσει...
και φυσικά περιμένω οι φόροι μου να πηγαίνουνε πρώτα πρώτα στην πληρωμή των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας και μετά να συντηρούνε (αν φτάνουνε που ελπίζω να μην φτάνουνε)
παράσιτα σαν και του λόγου σου… έτσι ώστε να μην ντρέπομαι να λέω ότι είμαι Ελληνας, να μπορώ να ασκήσω τις δραστηριότητες μου στο εξωτερικό χωρίς να με βλέπουνε με μισό μάτι
και στο φινάλε να έχω για να μπορώ να πληρώσω φόρους… χέστηκα για το κοινωνικό κράτος και δεν με ενδιαφέρει αν θα ψοφήσουνε της πείνας καμμιά χιλιάδα παράσιτα..
και πάμε τώρα στην κολλεκτιβοποίηση… φυσικά και είσαι υπέρ της κολλεκτιβοποίησης και της “αναδιανομής” διότι ως γνωστόν σαν άχρηστο παράσιτο δεν έχεις κάτι να μοιράσεις και
περιμένεις μόνο να πάρεις από τους κόπους των άλλων…
να δουλέψεις ρε τεμπέλη να δημιουργήσεις και όχι να περιμένεις να μοιραστώ αυτά που εγώ κατάφερα να βγάλω με την δουλειά μου μαζί σου…
και η αργεντινή σήμερα που μιλάμε έχει ανεργία 8% (και όχι 4%) υψηλότερη από αυτήν που είχε πριν χρεωκοπήσει
έχει πληθωρισμό 30%
αντί για νόμισμα κωλόχαρτο
και φυσικά βασικό μισθό 370 ευρω