arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν είναι τεμπέλης, ειναι αριστερός
είμαι αριστερός και είναι τιμή μου
Δεν είναι τεμπέλης, ειναι αριστερός
είμαι αριστερός και είναι τιμή μου
Αδεια απο την πολεοδομια εβγαλες?α και το σπίτι δεν το βρήκα τελείως έτοιμο αλλά σε άθλια κατάσταση τόσο που αναγκάστηκα να το γκρεμίσω τελείως να το αφήσω στις κολώνες και να το ξαναχτίσω από την αρχή (τοιχία σοβατίσματα υδραυλικά ηλεκτρικά πλακάκια αλουμίνια ντουλάπια κουζίνας) και επειδή χρήματα δεν είχα τον εργάτη τον βοηθό τον έκανα εγώ συν τις αμέτρητες δουλειές που έκανα μόνος μου
Στον Πειραια πηγες σημερα να κραξεις τον Δριτσα ή ανελαβαν αλλοι συντροφοι?είμαι αριστερός και είναι τιμή μου
Αρχιψεύταρος και αρχιτεμπέλαρος.
Τι μας έλεγε τον Ιούνιο για το κτήμα:
Τι μας λέει τώρα:
Τα συμπεράσματα δικά σας.
σιγά την ανακάλυψη σου είπα από το προηγούμενο πόστ μου το κτήμα είναι μεταξύ αγιας μαρίνας και κορωπί ο δήμος για την ακρίβεια είναι κρωπίας όπως και όλοι οι κάτοικοι της αγίας μαρίνας ανήκουν στο δήμο κρωπίας είναι ανάμεσα στις δύο περιοχές δεν είναι σε σχέδιο πόλεως παρόλο που πολλοί έχουν χτίσει παράνομα στην περιοχή και πολλά σπίτια έχουν ρεύμα
και τα τετραγωνικά είναι μεταξύ 200 και 300 στο περίπου αναφέρω
Η ασάφεια ειναι η λιχουδιά του ψεύτη.σιγά την ανακάλυψη σου είπα από το προηγούμενο πόστ μου το κτήμα είναι μεταξύ αγιας μαρίνας και κορωπί ο δήμος για την ακρίβεια είναι κρωπίας όπως και όλοι οι κάτοικοι της αγίας μαρίνας ανήκουν στο δήμο κρωπίας είναι ανάμεσα στις δύο περιοχές δεν είναι σε σχέδιο πόλεως παρόλο που πολλοί έχουν χτίσει παράνομα στην περιοχή και πολλά σπίτια έχουν ρεύμα
Η ασάφεια ειναι η λιχουδιά του ψεύτη.
Αντιπροσωπευτικοτατο παραδειγμα.πως το ελεγε ο μπαρουφ
δημιουργικη ασαφεια
Αδεια απο την πολεοδομια εβγαλες?
Καταλαβα, δεν εβγαλες.σε αφορά??? έχεις γίνει πολεοδόμος??? εδώ ο τράμου λέει ότι στο σπίτι του έκανε ανακαίνιση γιατί δεν τον ρώτησες????
Η ασάφεια ειναι η λιχουδιά του ψεύτη.
Στον Πειραια πηγες σημερα?μήπως να ζητήσω από την μητέρα μου τα χαρτιά του οικοπέδου??? η μάλλον αγροτεμαχίου
Στον Πειραια πηγες σημερα?
Στον Πειραια πηγες σημερα?
ξέρεις πολλούς να προσλαμβάνουν λογιστές με το πτυχίο τει λογιστικής γιατί όπου και αν έχω ψάξει για δουλειά μου ζητάνε προυπηρεσία παρόλο που έχω κάνει τη νόμιμη πρακτική του πανεπιστημίου η μου ζητάνε να εργάζομαι αμισθί (2 χρόνια) για να αποκτήσω προυπηρεσία
ωραία και τα τρία χρόνια που ήσουν άνεργος γιατί δεν πήγαινες ?? αντε ένα χρόνο έπαιρνες το επίδομα ανεργίας τα άλλα δύο τι έκανες ρε τεμπελόσκυλο ?? έτρωγες την σύνταξη της μαμάς ??
Πας καλά μωρέ; Αν δούλευε πως θα δήλωνε άνεργος να τον πάρουν στην ΔΕΗ αργομισθία;
Άσε που "θα κέρδιζε την υπεραξία της εργασίας του ο καπιταλιστής εργοδότης"!
(Σύντομο ανέκδοτο)
σιγά την ανακάλυψη σου είπα από το προηγούμενο πόστ μου το κτήμα είναι μεταξύ αγιας μαρίνας και κορωπί ο δήμος για την ακρίβεια είναι κρωπίας όπως και όλοι οι κάτοικοι της αγίας μαρίνας ανήκουν στο δήμο κρωπίας είναι ανάμεσα στις δύο περιοχές δεν είναι σε σχέδιο πόλεως παρόλο που πολλοί έχουν χτίσει παράνομα στην περιοχή και πολλά σπίτια έχουν ρεύμα
1ον δεν βγάζω μεροκάματο στο μπου.κομ αλλά στη ΔΕΗ
2ον έχει ένα οικόπεδο η μητέρα μου 200 τετραγωνικά μέτρα στην αγία μαρίνα αττικής σχετικά κοντά στο μετρό και σαν χόμπι που έχω την κηπουρική φύτεψα λαχανικά σε μποστάνι επίσης από παλέτες και έφτιαξα και ένα μικρό κοτέτσι και κουνελώνες και αγόρασα κοτοπουλάκια και κουνελάκια με ταιστρες θα κατεβαίνω με το μετρό μια φορά την εβδομάδα να γεμίζω με φαί της ταίστρες και με νερό τη ποτίστρες
ωραία και τα τρία χρόνια που ήσουν άνεργος γιατί δεν πήγαινες ?? αντε ένα χρόνο έπαιρνες το επίδομα ανεργίας τα άλλα δύο τι έκανες ρε τεμπελόσκυλο ?? έτρωγες την σύνταξη της μαμάς ??