alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Το 2012 ειχαμε ΠΑΣΟΚ?παντως επι νδ δεν εγινε
επι πασοκ εγινε
ρουφα το αυγο σου
Το 2012 ειχαμε ΠΑΣΟΚ?παντως επι νδ δεν εγινε
επι πασοκ εγινε
ρουφα το αυγο σου
Το 2012 ειχαμε ΠΑΣΟΚ?
Άνθρωπος που παραιτείται από υπουργική και βουλευτική θέση λόγω ιδεολογικής διαφωνίας με τον αρχηγό του και διεκδικεί με ντεσαβανταζ εκλογή με σταυρό στην δυσκολότερη εκλογική περιφέρεια της χώρας (β'Αθηνών), ξε-πουλάει το σπίτι των γονιών του για να ξεχρεώσει προσωπικά και επαγγελματικά δάνεια (μεταξύ άλλων γιατί οι αναρχοάπλυτοι και τα κομούνια κάψανε το μαγαζί του 15-16 φορές) και πουλάει βιβλία στην τηλεόραση για να εξασφαλίσει το ψωμί (ή ακόμα και το παντεσπάνι) του μπορεί να είναι πολλά πράγματα αλλά ΟΧΙ λαμόγιο ...
3872/10 (ΦΕΚ 148 Α/3-9-2010
αιντε καλά... αν αυτός ο νόμος έκανε άρση του καμποτάζ εγώ είμαι αστροναύτης...
τσονυ εγω στηριζω προσωπα οχι κομματα. δε στηριζω το ψωμι μου σε κομματα να γελοιοποιουμαι σαν ανθρωπος οπως κανεις εσυ.
Στην αρχη ειπε οτι το εκανε ο ΓΑΠ το 2009-2011.τι τον εμποδισε να το κανει τοτε που ηταν υπουργος τσονυ? ασε που το βιντεο δεν πρεπει να το ειδες καν. αερα κουβεντα λεει τιποτα ουσιας
Ε ολα και εχουν ενα οριο, νισάφι.
Τότε μην το ξεπερνας, κριμα ειναι μεγαλος ανθρωπος.ολα εχουν ενα οριο
ακομα και στο ψεμα
Τότε μην το ξεπερνας, κριμα ειναι μεγαλος ανθρωπος.
Στην αρχη ειπε οτι το εκανε ο ΓΑΠ το 2009-2011.
Μετα ειπε οτι το εκανε ο Χρυσοχοιδης το 2012 επι πρωθυπουργίας Παπαδημου, και οτι ο Αδωνης ηταν ενας υφυπουργίσκος και στο κατω κατω ηταν στο ΛΑΟΣ τοτε
Μετα μας εβαλε βιντεο του 2000 με τον Παπουτσή.
Τωρα μας βαζει νομο του 2010.
Ε ολα και εχουν ενα οριο, νισάφι.
το βιντεο ειναι του 2000?
Aκυρο, ηθελα να πω οτι μας ελεγε οτι το εκανε το 2001 ο Παπουτσής.το βιντεο ειναι του 2000?
Ναι, ενταξει. πιασου απο εκει και το εσωσες. Τι να σου πω καημενε.εχει χαθει στην μεταφραση ο αλεξ
εχει χαθει στην μεταφραση ο αλεξ
Ναι, ενταξει. πιασου απο εκει και το εσωσες. Τι να σου πω καημενε.
Το καμποταζ το ήρε ο Αδωνις.
Και κλαψε.