alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Α εισαι οντως βλακας. Συζητηση τελος.τοτε γιατι αντιδρατε και λετε οτι ειναι απαραδεκτο ?
Α εισαι οντως βλακας. Συζητηση τελος.τοτε γιατι αντιδρατε και λετε οτι ειναι απαραδεκτο ?
Ο Παραμυθας θωρακιζει τους πραιτωριανους του με αυξησεις και στημένες συνεντεύξεις την ώρα που οι άλλοι θα ψοφάνε της πείνας και κουμπώνει γερά το μασιφ μονομπλοκ που τον ενδιαφέρει και τον ψηφίζει,τους ευρυτερους δημοσιοκηφηνες.Το εχουν πει αλλωστε και μπράβο τους,αυτοι που μας ψηφιζουν,οι άλλοι πούλο,όπως η κλασσικη κουμμουνιστικη σαπιλα- ο ολυμπιακος να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να -του Ελληνα Γέλτσιν του τάππερμαν.Το πρόβλημα το εχουν οι άλλοι που αυνανιζονται ονειρευοντας να τρουπωσουν απο καμμια χαραμάδα στο δημοσιο εστω και αν πεθανουν περιμενοντας.Δε τους ενδιαφερει τίποτα άλλο.Για αυτους και ο σάνος του Φαυλοπουλου οτι ταχα οι δυ ειναι λίγοι,αρα κάντε όνειρα τσάμπα ειναι, για αυτους και οι αναγγελιες νεων προσληψεων,να μενει η φλόγα των ηλιθιων άσβεστη.Ο Παραμυθης εφερε μνημονιο και λεει οτι ειναι αντιμνημονιακος και δεν το πιστευει, αρα λυπηθειτε με και συμπαρασταθειτε μου,
Οι δημοσιοκηφηνες καλα κανουν και τον ψηφιζουν.Ο Παραμυθας θωρακιζει τους πραιτωριανους του με αυξησεις και στημένες συνεντεύξεις την ώρα που οι άλλοι θα ψοφάνε της πείνας και κουμπώνει γερά το μασιφ μονομπλοκ που τον ενδιαφέρει και τον ψηφίζει,τους ευρυτερους δημοσιοκηφηνες.Το εχουν πει αλλωστε και μπράβο τους,αυτοι που μας ψηφιζουν,οι άλλοι πούλο,όπως η κλασσικη κουμμουνιστικη σαπιλα- ο ολυμπιακος να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να -του Ελληνα Γέλτσιν του τάππερμαν.Το πρόβλημα το εχουν οι άλλοι που αυνανιζονται ονειρευοντας να τρουπωσουν απο καμμια χαραμάδα στο δημοσιο εστω και αν πεθανουν περιμενοντας.Δε τους ενδιαφερει τίποτα άλλο.Για αυτους και ο σάνος του Φαυλοπουλου οτι ταχα οι δυ ειναι λίγοι,αρα κάντε όνειρα τσάμπα ειναι, για αυτους και οι αναγγελιες νεων προσληψεων,να μενει η φλόγα των ηλιθιων άσβεστη.
Οι δημοσιοκηφηνες καλα κανουν και τον ψηφιζουν.
Οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα, μπορει καποιος ψυχολογος να ασχοληθει και να μου απαντησει γιατι ψηφισαν μαζικα Συριζα, το κομμα του δημοσιου και του κρατισμου και εχθρος των ιδιωτικων επενδυσεων που θα τους εδιναν δουλεια?
Υπαρχει τελικα καμια λογικη σε αυτον τον λαο?
Τοτε ψόφος.Γιατί από το ενάμισι εκατομμύριο ανεργους, το ένα εκατομμύριο δεν ψάχνει δουλειά αλλά βόλεμα.
Σου ειπα η χαραμαδα.Οι δημοσιοκηφηνες καλα κανουν και τον ψηφιζουν.
Οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα, μπορει καποιος ψυχολογος να ασχοληθει και να μου απαντησει γιατι ψηφισαν μαζικα Συριζα, το κομμα του δημοσιου και του κρατισμου και εχθρος των ιδιωτικων επενδυσεων που θα τους εδιναν δουλεια?
Υπαρχει τελικα καμια λογικη σε αυτον τον λαο?
Οποιος ψηφισε με τη λογικη "δεν εχω να χασω και τιποτα" του αξιζει να κοιμαται σε παγκακι και να τρωει απο τα σκουπιδια.Εγώ αναρωτιέμαι ... Οι πουτάνας γιοί που τους ψήφισαν με την λογική "δεν έχω τίποτα να χάσω", "δεν υπάρχουν χειρότερα", "όλοι ίδιοι είναι" κτλ κτλ Όταν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη ρίχνουν καμιά ροχάλα ή μπάααα ... !?
Οποιος ψηφισε με τη λογικη "δεν εχω να χασω και τιποτα" του αξιζει να κοιμαται σε παγκακι και να τρωει απο τα σκουπιδια.
Αρκετη ανοχη πλεον δειξαμε στους βλακες που ψηφιζουν και κρινουν το μελλον αυτης της χωρας με την ιδια σοβαροτητα (η μαλλον λιγο λιγοτερη) που παιζουν το πουλι τους.
Θελουμε να μεγαλωσουμε την παραταξη, οχι να την μικρυνουμε κι αλλο.Άδωνι ή Κυριάκο? Προβληματίζομαι ... αν και όχι δεξός θα πάω να ψηφίσω αφού η ΝΔ είναι η μόνη ουσιαστική κυβερνητική εναλλακτική για την χώρα πλέον ... για πες γνώμη ...
Άδωνι ή Κυριάκο? Προβληματίζομαι ... αν και όχι δεξός θα πάω να ψηφίσω αφού η ΝΔ είναι η μόνη ουσιαστική κυβερνητική εναλλακτική για την χώρα πλέον ... για πες γνώμη ...
Εγώ αναρωτιέμαι ... Οι πουτάνας γιοί που τους ψήφισαν με την λογική "δεν έχω τίποτα να χάσω", "δεν υπάρχουν χειρότερα", "όλοι ίδιοι είναι" κτλ κτλ Όταν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη ρίχνουν καμιά ροχάλα ή μπάααα ... !?
Συνεχιζεις?ελα να σε διασκεδασω
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ - 24 Αυγ 2010
Ανέβηκε στις 24 Αυγ 2010
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΡΣΗΣ ΚΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ - ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
Εξαλλου το επιχειρημα "δεν τον ψηφιζω γιατι ειναι τζάκι" μου φαινεται πλεον αφελές.
Τι εχουν τα τζακια δηλαδη?
Ειδαμε και που βαλαμε μια σομπα για πρωθυπουργο σημερα πώς προκοψαμε...