Όλα όσα έχουμε γύρω μας τα φτιάξαμε με εθνικό νόμισμα. Με το ευρώ απλά χρεωθήκαμε και τα υποθηκεύσαμε.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=118357.0;attach=638702;image[/img[/URL]]
Φιλε έχω βαρεθεί να βλέπω αυτό τον μύθο με τις τιμές το 1999 και τώρα.
Τέτοιου είδους συγκρίσεις είναι εύκολο να καταλήξουν τελικά σε σύγκριση βούρτσες - πούτσες, αλλα πέρα από αυτό όλες οι λίστες που κυκλοφορούν για το θέμα (υπάρχουν μπόλικες) λένε και ψέματα.
Συγκεκριμένα η δικιά σου μιλάει για βασικό μισθό το 1999 170 χιλιάδες ενώ ήταν 140 και για βασικό μισθό σήμερα 480 ενώ είναι 510.
Οι τυρόπιτες δεν έκαναν 100 δραχμές ούτε στις αρχές της δεκαετίας του 90, πόσο μάλλον στο τέλος της.
Οι ντομάτες έχουν εντελώς άλλη τιμή τον Αύγουστο και άλλη τον Δεκέμβριο, στην λίστα κάποιος σύγκρινε την τιμή του 1999 τον Αύγουστο (και πάλι 100 δραχμές δεν νομίζω να έβρισκες τότε ούτε τρίτης διαλογής) και την σημερινή τος Δεκέμβριο.
Ένα μέσο αμάξι πόλης τότε έκανε πάνω από 5 εκατομμύρια δραχμές και όχι 3.
Γενικά η λίστα σου είναι μια μαλακια και μισή, ψεύτικα νούμερα μαζί με μερικά άσχετα με την σύγκριση όπως η τιμή της βενζίνης που αφορά διεθνείς τιμές και ειδικούς φόρους κατανάλωσης. Δηλαδή αν είχαμε δραχμή η βενζίνη σήμερα θα ήταν φτηνότερη? :jerking: :jerking:
Με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο μπορώ και εγώ να φτιάξω μια λίστα που να λέει ότι σήμερα αμάξι 2 χιλιάδες κυβικά και πάνω στο χαρίζουν ενώ το 1999 το πλήρωνες χρυσό, ότι τα σπίτια σήμερα είναι φτηνά, ότι η τυρόπιτα τότε έκανε 300 δραχμές ενώ τώρα γνωστη αλυσίδα στην δίνει δωρεάν μαζί με τον καφέ ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: