Επισκέπτης
του εχουν ταξει οτι θα αναλαβει τον πρωθυπουργικο θωκο στην οικουμενικη κυβερνηση που επροκειτο να συσταθει λιαν συντομωςσε τι;
του εχουν ταξει οτι θα αναλαβει τον πρωθυπουργικο θωκο στην οικουμενικη κυβερνηση που επροκειτο να συσταθει λιαν συντομωςσε τι;
άμα σταματήσουν οι εισαγωγές δεν θα μπορείς να αγοράσεις έτσι και αλλιώς η φιλοσοφία του εθνικού νομίσματος είναι να μην πεινάει ο λαός και όχι να έχουμε σαμπάνια να πίνουμε
έχουν γίνει εκλογές τον Σεπτέμβριο ο λαός προτίμησε την αποχή και την πλάνη δεν πειράζει όπως λέει και ο σύντροφος λαφαζάνης θα γίνουν πολλές αλλαγές σε σύντομο διάστημα και θα αλλάξει ριζικά η πολιτική σκακιέρα
και δε ξεχνάμε 3 Δεκεμβρίου πανελλαδική απεργία 24ωρη
Πληρώνω φόρους, ΕΝΦΙΑ, τελη, που από αυτα ζουν τεμπέλιδες.
Εσυ τι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο? Περιμένεις να σε ζουν αλλοι μήπως?
και εισαι και ο ιδρυτης της μπουεφα φιλε το ξεχασες αυτοΔουλεύω κανονικά και το απόγευμα σεμιναριο, είμαι εισηγητής με θεμα τα Διεθνη Λογιστικά Προτυπα... αυτά που δεν ξερεις...
Τότε γιατί να δουλεύουμε?
του εχουν ταξει οτι θα αναλαβει τον πρωθυπουργικο θωκο στην οικουμενικη κυβερνηση που επροκειτο να συσταθει λιαν συντομως
θα εργαζόμαστε για να έχουμε όλοι βασικό επίπεδο διαβίωσης σίτιση στέγαση ρεύμα δομές υγείας κοινωνικό κράτος
Δουλεύω κανονικά και το απόγευμα σεμιναριο, είμαι εισηγητής με θεμα τα Διεθνη Λογιστικά Προτυπα... αυτά που δεν ξερεις...
και αυτοι που εχουν να δινουν και στους τεμπεληδεςθα εργαζόμαστε για να έχουμε όλοι βασικό επίπεδο διαβίωσης σίτιση στέγαση ρεύμα δομές υγείας κοινωνικό κράτος
σε ποναει που εχει απαξιωσει τον φωφη ο τζιφρας...δεν πειραζει θα σε γλεντησει ο λεβεντης εσενα παλιο κρατικοδιαιτο σκουληκιστην μιχαλους τον εχουν ταξει
Aφού αυτά τα παρέχουν και τα επιδόματα στην κοινωνία που φαντασιώνεσαι.
Τοτε γιατί να δουλεύουμε?
είμαι άνεργος λόγο των πολιτικών του μνημονίου και όχι από επιλογή και εγώ αξιοπρεπή εργασία αναζητώ με ερηγασιακά δικαιώματα όπου θα πληρώνω όλα τα παραπάνω
και στην τελική και εγώ πληρώνω φόρους (όχι εισοδήματος αλλά πληρώνω φπα και έμμεσων φόρων) και ενφια κανονικά
σε ποναει που εχει απαξιωσει τον φωφη ο τζιφρας...δεν πειραζει θα σε γλεντησει ο λεβεντης εσενα παλιο κρατικοδιαιτο σκουληκι
ρε ναυαγιο εσυ μονο για κανα 8μηνο στην δεη και κανα 5μηνο στο δημο σε ενδιαφερει να βρεις να φυτοζωεις με τα λεφτα της εε που δινει για την ανεργια...και απο πανω το παιζεις και λαφαζανικος..σε ένα σοσιαλιστικό κράτος όλοι θα έχουν εργασία και θα παράγουν αυτός θα είναι ο σκοπός
εργασία 8 ώρες την ημέρα καταμερισμός και κοινωνικό κράτος για αυτούς που δεν μπορούν να εργαστούν
σε ένα σοσιαλιστικό κράτος όλοι θα έχουν εργασία και θα παράγουν αυτός θα είναι ο σκοπός
εργασία 8 ώρες την ημέρα καταμερισμός και κοινωνικό κράτος για αυτούς που δεν μπορούν να εργαστούν
θα εργαζόμαστε για να έχουμε όλοι βασικό επίπεδο διαβίωσης σίτιση στέγαση ρεύμα δομές υγείας κοινωνικό κράτος
Εσενα τι σε κοφτει ρε λαμογιο? αφου το εφαπαξ το πηρες και προλαβες και βγηκες στην συνταξητωρα που ειναι στα μεσα θα δωσει τα 800 ευρω συνταξη στους ανασφαλιστους ο ψυχακιας;