Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
τα ηνια θα τα αναλαβουν οι καραμπινες και οι κρεμαλες
Coming soon
Αρχίδια..
Αυτά τα ακούμε 40 χρόνια τώρα..
Τίποτα δεν θα γίνει..
τα ηνια θα τα αναλαβουν οι καραμπινες και οι κρεμαλες
Coming soon
Αρχίδια..
Αυτά τα ακούμε 40 χρόνια τώρα..
Τίποτα δεν θα γίνει..
μια χαρα τα παει ο πρωθυπουργος μεγαλη εντυπωση μου κανει αλλα ειναι ηγετης γι αυτο
Γαλλική σαμπάνια που δεν παραγουμε αλλα μου αρεσει θα μπορώ να αγοράσω λεφτι? θα εχω την ελευθερία επιλογής?
Ο λεφτις είναι το παράσιτο που δεν αξίζει να ζει, που όσα τραβάμε οφείλονται σε χιλιάδες τεμπελιδες σαν αυτόν.
Τι λενε οι ψηφοφοροι δηλαδη? Οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι δεξιο?
Επειδη πηρε 6%?
Δηλαδη οταν ο Συριζα επαιρνε 3% ηταν δεξιο κομμα?
Εχεις παρει τιποτα?
μια χαρα τα παει ο πρωθυπουργος μεγαλη εντυπωση μου κανει αλλα ειναι ηγετης γι αυτο
σαφώς και δέχομαι κανένα πρόβλημα
καλά ηγέτη δεν τον λες υπάλληλος της Μέρκελ είναι
σαφώς και όχι θα πίνεις ελληνικό κρασάκι που έχουμε άφθονο και κάνει καλό στην καρδιά
ενώ εσύ είσαι η προσωποποίηση της επιτυχίας που ωφελείς το κοινωνικό σύνολο?
δεν τον ψηφιζεις;
ξεκάθαρα όχι από τον ιούλιο και μετά
μπα τι μας λες ??? από πότε έγινες κεχαγιάς στα γούστα μας λέφτη ???
θα τρώμε και θα πίνουμε ότι γουστάρουμε εφόσον το αντέχει η τσέπη μας ... στο φινάλε δεν τα κλέβουμε τα λεφτά ούτε τα ζητιανεύουμε από άλλους όπως εσύ...
συρε και γαμίσου...
το ότι λέει ότι είναι αριστερό δεν σημαίνει ότι είναι και όλας και κάτι τέτοιο ισχύει και με το συριζα
κόμμα που αυξάνει τις τιμές των τροφίμων ιδιωτικοποιεί κρατικούς οργανισμούς προβαίνει σε απολύσεις προσωπικού μειώνει τους μισθούς και μειώνει κοινωνικά επιδόματα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται σαν αριστερό
άμα σταματήσουν οι εισαγωγές δεν θα μπορείς να αγοράσεις έτσι και αλλιώς η φιλοσοφία του εθνικού νομίσματος είναι να μην πεινάει ο λαός και όχι να έχουμε σαμπάνια να πίνουμε
τον ψήφισες όμως τον γενάρη... άρα και συ ευθύνεσαι που κατσικώθηκε στην καρέκλα του πρωθυπουργού...
σκασμός...
ένα κόμμα που έχει στελέχη με 25 ακίνητα, κάτι μύρια σε καταθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που πληρώνονται 50 χιλιάρικα για κάθε διάλεξη το λες αριστερό ???
έχουν γίνει εκλογές τον Σεπτέμβριο ο λαός προτίμησε την αποχή και την πλάνη δεν πειράζει όπως λέει και ο σύντροφος λαφαζάνης θα γίνουν πολλές αλλαγές σε σύντομο διάστημα και θα αλλάξει ριζικά η πολιτική σκακιέρα
και δε ξεχνάμε 3 Δεκεμβρίου πανελλαδική απεργία 24ωρη