Επισκέπτης
λεφτι σε κοβω σε 6 μηνες να γινεσαι κκε ησουν κκε εγινες τσυριζα τωρα δραχμαζανης μεθαυριο παλι θα εισαι δυσαρεστημενος
ΤΟΣΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΙΣΑΙ
ΤΟΣΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΙΣΑΙ
Και τότε γιατί φαλήρησαν και γάμησε και ο κάθε καημένος δυτικός ρωσικό μουνί με πενταροδεκάρες?
Βασικά για αυτό που παράγεις, θα επρεπε να μην πληρώνεσαι...
Ναι κανε ονειρα εσυ θα περιορισεις την μεγαλη περιουσια του μπενυ και του καθε στρατουλη...την δικια σου που σου εχει απομεινει θα εξαφανισουν ρε μαλακα ξυπνα επιτελους,θα μας παρουν και τα σωβρακα μεχρι το καλοκαιρι και θα σε βαλουν να κατσεις πανω στο αγγουριακριβώς σε ένα σοσιαλιστικό κράτος πρέπει να περιοριστεί η μεγάλη περιουσία προς πάσα κατεύθυνση το ίδιο τόσο για το βενιζέλο όσο και για το στρατούλη
και τι με αυτό δηλαδή κάποιος που έχει ακίνητα απαγορεύεται να ασκεί αριστερή πολιτική?
αν βρήκε οικογενειακή περιουσία τι να κάνει
το θέμα είναι τι ιδεολογία θέλει να εφαρμόσει
τι παραγεις ρε σπαμαρισματα στο μπου εν ωρα εργασιας?και ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις? έχεις γίνει προιστάμενος της ΔΕΗ
και ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις? έχεις γίνει προιστάμενος της ΔΕΗ
λεφτι σε κοβω σε 6 μηνες να γινεσαι κκε ησουν κκε εγινες τσυριζα τωρα δραχμαζανης μεθαυριο παλι θα εισαι δυσαρεστημενος
ΤΟΣΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΙΣΑΙ
δεν είναι προιστάμενος της ΔΕΗ... αφεντικό και ιδιοκτήτης της ΔΕΗ είναι... και επειδή πληρώνει πολύ περισσότερους φόρους από σένα έχει μεγαλύτερο μερίδιο ιδιοκτησίας από σένα οπότε κάνει κουμάντο αυτός και όχι εσύ...
κατάλαβες βλάκα...
κάνεις λάθος διαφωνώ με το σταλινισμό και τις μεθόδους του και συμφωνώ απόλυτα με τον λένιν και τον τρότσκι
οπότε μου είναι αδύνατο να στηρίζω ένα σταλινικό μοντέλο όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από την κεντρική επιτροπή όπου η κεντρική επιτροπή θα είναι ίδια και απαράλλαχτη για δεκαετίες
αφού θέλει να την εφαρμόσει ας ξεκινήσει πρώτα από τον εαυτό του και μετά να πάει στους άλλους...
κάνεις λάθος στη δημόσια περιουσία είμαστε όλοι ίσοι δεν έχει να κάνει με την πληρωμή των φόρων το ίδιο ορίζει κι το σύνταγμα
άρα όσο είναι ο ίδιος αφεντικό και ιδιοκτήτης άλλο τόσο είμαι και εγώ
σαν πελάτης δεν νομίζω να έχει κάποιο παράπονο? δεν έχει ρεύμα το σπίτι του?
συνεπώς διαφωνείς και με την ΛΑΕ η οποία δεν έχει κάνει ακόμη συνέδριο και έχει δοτή διοίκηση...
λάθος ... έχουμε και μετοχές της ΔΕΗ
ρεύμα έχει αλλά το χρυσοπληρώνει... αν δεν τάιζε η ΔΕΗ κάτι κοπρίτες σαν και του λόγου σου το ρεύμα θα ήταν πολύ φτηνότερο...
είναι αδύνατο να εφαρμοστεί μονομερώς ο σοσιαλισμός όταν η κυρίαρχη επικράτηση σε ένα κράτος είναι ο καπιταλισμός η εφαρμογή πρέπει να είναι καθολική και όχι μονομερής
εσύ που το ξέρεις?
εσύ έχεις μετοχές της δεη?
εεε τότε ο σοσιαλισμός δεν είναι καλό σύστημα.... καλύτερος ο χριστιανισμός... αυτός μπορεί να εφαρμοστεί και ατομικά..
έχω 1500 κομμάτια...
και το ρεύμα είναι πανάκριβο.. και ο λόγος είναι ότι έχει πολύ μα πάρα πολύ άχρηστο προσωπικό...
ποια δεη ρε κοπριτη? τον λαγηε τον αδμηε και τον δεδδηε τους συμπεριλαμβανεις και αυτους?εσύ που το ξέρεις?
εσύ έχεις μετοχές της δεη?
επίσης το κράτος κρατάει το 51% των μετοχών άρα είναι πλειοψηφία
σε μια σύγχρονη κοινωνία κοιτάμε το σύνολο και όχι το άτομο