maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ρε ελλεινο κομματοσκυλο δεν παιρνει 1800€ τοσα του δινουν από 2700 που επαιρνε...
Τι θες να κανει να σου πει ευχαριστω;;
το ότι εισαι λαμογιο και γλείφτης φαινεται απ όλα τα παραπανω!
καταλαβαίνεις ότι αυτος ειχε σταθερο εγγυημενο εισοδημα η λεμε μαλακιες να περναει η ωρα;
Το κακο ειναι οτι χειροτερευει μερα με τη μερα.Η ξεφτιλα εχει ΟΡΙΑ, η μουρλη οχι.
Θελεις και την public της ΑΥΓΗΣ?
http://[URL unfurl="true"]www.publicissue.gr/wp-content/gallery/pi2015016/14.JPG[/img[/URL]]
[/quote]Οπως στο δημοψηφισμα που ελεγες // Στις 5 ψηφιζουμε στις 6 φευγουν!// :2funny: :2funny: :2funny:
Τι εγινε το εβγαλες απο την υπογραφη σου?! :2funny: :2funny: :2funny:
Α μπραβο. Νατος ο σοβαρος ανθρωπος.Τιποτα δεν ειναι "σταθερο και εγγυημενο". Αλλο αν το εχουμε ποτισει στη νοοτροπια μας αυτο 30 χρονια τωρα.
Για πες προβλεψη τύπε? Εγω ειπα.Οπως στο δημοψηφισμα που ελεγες // Στις 5 ψηφιζουμε στις 6 φευγουν!//![]()
![]()
Τι εγινε το εβγαλες απο την υπογραφη σου?!![]()
![]()
![]()
Ετσι. Η Ελλαδα θα παει μπροστα οταν ξερριζωθουν νοοτροπιες οπως αυτες του φιλου.φυσικά και πρέπει να πεί και ευχαριστώ γιατί σίγουρα δεν έχει καταβάλει τις εισφορές που απαιτούνται για να πάρει τέτοια σύνταξη
καταλαβαίνεις ότι αυτος ειχε σταθερο εγγυημενο εισοδημα η λεμε μαλακιες να περναει η ωρα;
Θα γραψω την Παρασκευη αναλυτικη προβλεψη με τα ποσοστα ολων των κομματων.Για πες προβλεψη τύπε? Εγω ειπα.
α ετσι; και μου ζηταει αυτό το κρατος εμενα να είμαι συνεπης και να παιρνω αποδειξη από το 1,80 στο σουβλακι...Τιποτα δεν ειναι "σταθερο και εγγυημενο". Αλλο αν το εχουμε ποτισει στη νοοτροπια μας αυτο 30 χρονια τωρα.
Α σε επεισε κιολας. μπραβο.Θα γραψω την Παρασκευη αναλυτικη προβλεψη με τα ποσοστα ολων των κομματων.
Για να μην σε κραταω σε αγωνια , μετα το σημερινο ντιμπειτ ειμαι πεπεισμενος οτι ο Τσιπρας θα κερδισει! Παρα την κατασροφικη του διακυβερνηση! Τοσοι αχρηστοι ειναι εκει στη Συγγρου!!!
ναι η Ελλαδα θα παει μπροστα όταν ολοι δουλευουν σαν σκλαβοι μεχρι τα 90 και μετα τους δινεις ότι εχεις ευχαριστηση...Ετσι. Η Ελλαδα θα παει μπροστα οταν ξερριζωθουν νοοτροπιες οπως αυτες του φιλου.
DE VITOΑποκάλυψη Βόμβα!!! Με αρχιμασώνους συναντήθηκε ο "ορθόδοξος" Καρατζαφέρης!!!
DE VITO Τελικά ο Καρατζαφέρης είναι και ορθόδοξος και μασόνος;
![]()
Απο πού προκυπτει υποχρεωση του κρατους να διατηρει αμεταβλητα μισθους και συνταξεις?α ετσι; και μου ζηταει αυτό το κρατος εμενα να είμαι συνεπης και να παιρνω αποδειξη από το 1,80 στο σουβλακι...
Με τρολαρετε ετσι;
Παντως με συνταξιουχους 45 ετων των 2.700 ευρω σιγουρα δεν πηγε μπροστα.ναι η Ελλαδα θα παει μπροστα όταν ολοι δουλευουν σαν σκλαβοι μεχρι τα 90 και μετα τους δινεις ότι εχεις ευχαριστηση...![]()
Σου ειπα θα απεχω.Τι δεν καταλαβαινεις?!Α σε επεισε κιολας. μπραβο.
από κατι τέτοιες ακυρες συγκρισεις παρακαλας το συριζα για συγκυβερνηση για να μην πεσει το κεφαλακι σου...Απο πού προκυπτει υποχρεωση του κρατους να διατηρει αμεταβλητα μισθους και συνταξεις?
Απο ποια διαταξη? Αν μπορει, το κανει. Αν δεν μπορει, οχι.
Αντιθετως εσυ υποχρεουσαι να ζητας αποδειξη εκ του νομου.
Αρα ακυρη η συγκριση.