redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και ο Καρατζαφέρης με τους Ρότσιλντεχει συνεχη επικοινωνια και με ομπαμα λενε τυπε![]()
Και ο Καρατζαφέρης με τους Ρότσιλντεχει συνεχη επικοινωνια και με ομπαμα λενε τυπε![]()
Τσιπα να αποκτησει ο παππους που παιρνει 1.800 ευρω και κλαιγεται, οταν ο εγγονος του παιρνει 500 ευρω.Όλα μια χαρα ;)
Αλλα όχι να μου βγαζει το κομματοσκυλο στη σεντρα τον παππου που του εκοψαν τη συνταξη και διαμαρτύρεται...
και να χρησιμοποιει και εκφρασεις τυπου εμετος για να δειξει και την αγανακτηση του...
Λιγη τσιπα!!
Όλα μια χαρα ;)
Αλλα όχι να μου βγαζει το κομματοσκυλο στη σεντρα τον παππου που του εκοψαν τη συνταξη και διαμαρτύρεται...
και να χρησιμοποιει και εκφρασεις τυπου εμετος για να δειξει και την αγανακτηση του...
Λιγη τσιπα!!
Αυτα τα "ρυθμισε τη ζωη του" τα ακουω βερεσε.ρε παπαρες εγω τα υπολογιζα και τους τα εδινα;
Ε ο ανθρωπος ρυθμισε την ζωη του με αυτά και τωρα που του τα κοβουν διαμαρτύρεται. Που είναι το περιεργο;
Τσιπα να αποκτησει ο παππους που παιρνει 1.800 ευρω και κλαιγεται, οταν ο εγγονος του παιρνει 500 ευρω.
Αλλά γουσταρει, γιατι στα 80 του κάνει κουμαντο στους νεους.
ΕΜΕΤΟΣ ΛΕΜΕ.
Σιγα μην του δωσουνε και τεχνικη ποινη ρε απιθανεΗθελε διακοπη ο Βαγγελας!Ρε καποιος να του εξηγησει τους κανονες! Δεν τα πιανει το παιδι!
![]()
Θελεις και επιτοκιο ρε δεινοσαυρεΝΑΙ !!!!!!! ας είναι και με χαμηλό επιτόκιο .... ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...
Σιγα μην του δωσουνε και τεχνικη ποινη ρε απιθανε
Οχι, εγω προτιμω να το δω σε σχεση με τις γενιές. Αυτο με ενοχλει περισσοτερο.Ρε συ, χεσε τον εγγονο. Ο συνομιληκος του ελ. επαγγ. που πληρωνε αντιστοιχα σημερινα 350-400 το μηνα ΜΙΝΙΜΟΥΜ και παιρνει, δεν ξερω ποσα, 700-800 (??) τι σκατα να πει?????
Θελεις και επιτοκιο ρε δεινοσαυρε![]()
Καλα, μην αγχωνεσαι τοσο...Προσεξτε εκει στην κουμουνδουρου μην σκασει μυτη κανενας Ρουβικωνας γιατι βλεπω να σας εχουν αχτι...Κι αυτοί που ενδεχομένως θα 'θελαν να τον ψηφίσουν, μάλλον, απογοητεύτηκαν απόψε.
γιατι να μην κλαιγεται ρε φιλε;Κοιταξε, σε αυτο συμφωνω με τον Αλεξ, δε μπορει να μου κλαιγεται αυτος που απο τα 2700![]()
![]()
εχει πεσει στα 1800
![]()
. Λιγη ντροπη. Ασς τους νεους, ασε το μελλον, λιγη ντροπη για τους αντιστοιχους συνομηλικους τους που ΚΑΙ περισσοτερα εχουν ΠΛΗΡΩΣΕΙ στη ζωη τους ΚΑΙ πολυ λιγοτερα παιρνουν. Ποση ειναι η συνταξη του ΟΑΕΕ ας πουμε, σημερα, ξερει κανεις να μου πει?
Ο Καρατζαφερης ειναι ό,τι πιο παλαιοκομματικο, λαικιστικο, αναχρονιστικο, ημιμαθες υπαρχει στον πολιτικο βιο της χωρας.Πάει χάθηκε ο DE VITO
Σας πήραν χαμπάρι και οι πέτρες λαμόγια![]()
Ο Λεβέντης είχε τα αρχίδια 26 χρόνια και κατέβαινε στις εκλογές παρά τις αποτυχίες αυτό δείχνει ότι δεν είναι του συστήματος και ούτε πάει για τα φράγκα
Αντίθετα ο Καρατζαφέρης κλπ με την πρώτη αναμενόμενη αποτυχία την έκαναν με ελαφρά![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε τρολλαρεις?! Ο Μειμαρακης παρακαλει να τον καλεσουν στη Κουμουνδουρου για να μπει στη κυβερνηση!Καλα, μην αγχωνεσαι τοσο...Προσεξτε εκει στην κουμουνδουρου μην σκασει μυτη κανενας Ρουβικωνας γιατι βλεπω να σας εχουν αχτι...
Σεκιουριτι εχετε αυτην την ωρα στα γραφεια?
ναι ρε παπάρα... 34.5 χρόνια κρατάει το χρήμα που έδωσα τον πρώτο μήνα που έπιασα δουλειά και το εκμεταλλεύεται... φυσικά και πρέπει να δώσει και τόκο όπως ακριβώς και οι ασφαλιστικές εταιρείες στα συνταξιοδοτικά τους προγράμματα...