alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Το τι ζορι τραβας δεν καταλαβαινω. Αφου απεχεις, αντε στη γωνια σου και μην μιλας.Σου ειπα θα απεχω.Τι δεν καταλαβαινεις?!![]()
![]()
![]()
Το τι ζορι τραβας δεν καταλαβαινω. Αφου απεχεις, αντε στη γωνια σου και μην μιλας.Σου ειπα θα απεχω.Τι δεν καταλαβαινεις?!![]()
![]()
![]()
Ναι, ερχεται η αυτοδυναμια της Χρυσης Αυγης.από κατι τέτοιες ακυρες συγκρισεις παρακαλας το συριζα για συγκυβερνηση για να μην πεσει το κεφαλακι σου...
Αλλα να φοβάσαι. Εχετε ολοι μαζι 1-3 εκλογες... Μηνες μετρατε
να μην τους εβγαζες τοτε. Εσυ εισαι το κρατος όχι εγω...Παντως με συνταξιουχους 45 ετων των 2.700 ευρω σιγουρα δεν πηγε μπροστα.
Αυτόν τον έχω ικανό να πάει στο λευκό και να γράψει ΚαρατζαφέρηςΤο τι ζορι τραβας δεν καταλαβαινω. Αφου απεχεις, αντε στη γωνια σου και μην μιλας.
Χουντικος εισαι? Θα μου απαγορεψεις να γραφω? Δημοκρατια εχουμε! Βλεπω εχεις εκνευριστει απο την αποτυχημενη παρουσια του Βαγγελα! Ερχεται η ΗΤΤΑ!!!Το τι ζορι τραβας δεν καταλαβαινω. Αφου απεχεις, αντε στη γωνια σου και μην μιλας.
μακαρι για σενα αλλα μπα...Ναι, ερχεται η αυτοδυναμια της Χρυσης Αυγης.
Εγω ειμαι το κρατος? μπα?να μην τους εβγαζες τοτε. Εσυ εισαι το κρατος όχι εγω...
Κομματοσκυλο![]()
Για πες μας τι ψηφιζες πριν το 2009 ρε τύπε.μακαρι για σενα αλλα μπα...
Προβλεπω να ερθει κατ ευθειαν ο στρατος. 1-2 κυβερνησεις δεν θα βγουν, θα πεσουν και λιγες μπουνιες εντος κ εκτος βουλης και όλα ετοιμα!!!
Αν ειναι αυτο το μονο που βρηκατε να προσαψετε, μαλλον πηγε πολυ καλα...λολ πόσο ρόμπας ο βαγγέλας με τα κουλά για το ύψος ,και έξω από την ΕΡΤ τα ίδια έλεγε.Το twitter έχει πάρει φωτιά με την μοίρλα για το ύψος χαχαχα
Από τον Καρατζαφέρη πήγες στον Ξύριζα τύπε;Χουντικος εισαι? Θα μου απαγορεψεις να γραφω? Δημοκρατια εχουμε! Βλεπω εχεις εκνευριστει απο την αποτυχημενη παρουσια του Βαγγελα! Ερχεται η ΗΤΤΑ!!!
Μπραβο, ερχεται. Χεσε μας τωρα.Χουντικος εισαι? Θα μου απαγορεψεις να γραφω? Δημοκρατια εχουμε! Βλεπω εχεις εκνευριστει απο την αποτυχημενη παρουσια του Βαγγελα! Ερχεται η ΗΤΤΑ!!!
μαρτυρας και χωρις ξυλο...Εγω ειμαι το κρατος? μπα?
Κι εσυ τι λυσσας μην τους κοψουν κανενα ευρουλακι? Τους αγαπησες?
Διαφωνησες ποτέ οταν δινονταν αυξησεις αλογιστα?
Αλλά ξεχασα, τοτε ψηφιζες ΝΔ ε?
Επεσα μεσα ε? ΟΝΝΕΔιτης?μαρτυρας και χωρις ξυλο...
κομματοσκυλο![]()
![]()
![]()
Από τον Καρατζαφέρη πήγες στον Ξύριζα τύπε;
Mνημονιακός είσαι;
Ο Καρατζαφέρης τι έχει να πει για τα χαμαιτυπεία που συχνάζεις; Πρόσεχε μην σου βάλει χέρι![]()
Και με τα ιδιωτικα σχολεια των παιδιων του πηρε φωτια το twitter, αλλά δεν ειδα να σχολιασεις.λολ πόσο ρόμπας ο βαγγέλας με τα κουλά για το ύψος ,και έξω από την ΕΡΤ τα ίδια έλεγε.Το twitter έχει πάρει φωτιά με την μοίρλα για το ύψος χαχαχα
ουτε απ εξω!Επεσα μεσα ε? ΟΝΝΕΔιτης?
Δεν μας ενδιαφερουν οι ενοχές σου...
Και τι σε νοιαζει ρε μαλακα εσενα που θα στειλει τα παιδια του ο καθενας γονιος?Και με τα ιδιωτικα σχολεια των παιδιων του πηρε φωτια το twitter, αλλά δεν ειδα να σχολιασεις.
μαλλον θα ειχες παει βολτα και δεν το αντιληφθηκες.
Δεν θελω να φανταστω οτι κρινεις επιλεκτικα. Ναι?