έτσι κι αλλιώς δεν θέλω να φάω χαβιάρι
επίσης με ποιο δικαίωμα με κρίνεις χωρίς να σε έχω κρίνει εγώ?
με το ιδιο δικαιωμα που ζητας να μοιραστουμε την δικια μας κουραση χωρις εσυ να κουραστεις
έτσι κι αλλιώς δεν θέλω να φάω χαβιάρι
επίσης με ποιο δικαίωμα με κρίνεις χωρίς να σε έχω κρίνει εγώ?
έχω απαντήσει άπειρες φορές θα ξανά απαντήσω πάλι
δεν έχω πρόβλημα να μοιραστώ με κάποιον που έχει τα ίδια η και λιγότερα από εμένα
με το ιδιο δικαιωμα που ζητας να μοιραστουμε την δικια μας κουραση χωρις εσυ να κουραστεις
ακόμη και αν αυτό οφείλεται στο ότι δεν θέλει να δουλέψει... ??
κανένα απολύτως πρόβλημα
δεν απάντησα σε δικό σου πόστ αλλά του τραμουντάνα
λες να με κανει ντα ??
λες να με κανει ντα ??
κανένα απολύτως πρόβλημα έτσι κι αλλίως το μόνο που κάνω είναι να τα ποτίζω και να γεμίζω με φαί της ταιστρες ποτίστρες μόνο 3 μέρες ασχολήθηκα με εργασίες και σκαψίματα λιπάσματα
Εγώ όμως έχω πρόβλημα και δεν γουστάρω να μοιράζομαι οτιδήποτε με κάποιον ο οποίος αρνείται να δουλέψει... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ...
δηλαδή ταυτίζεσαι πλήρως με τον τραμουντάνα???
αντε αγορινα - πηγαινε μοιρασε το στους φουκαραδες που ερχονται καθημερινα
καντο ομως πρωτα - οχι στα λογια και στο μπλα μπλα
σαφώς και έχεις πρόβλημα γιατί χρειάζεσαι ιδεολογικό μετασηματισμό προς την ισότητα την αλληλεγγύη και την ισοκατανομή
φυσικα ! οπως και εσυ αλλωστε - ισα και ομοια δεν οραματιζεσαι ?
κομμουνισμός δεν υπάρχει πουθενά ούτε έχει υπάρξει ποτέ σοσιαλισμό είχαν πολλές χώρες
ένα ωραίο παράδειγμα είναι η κουβα η αργεντινή αλλά και η βενεζουέλα επί τσάβεζ
και με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτός ο ιδεολογικός μετασχηματισμός μου ρε παίκτη ??
μέσω της μαρξιστικής λενινιστικής ιδεολογίας και τη στροφή της χώρας προς τον σοσιαλισμό
μέσω της μαρξιστικής λενινιστικής ιδεολογίας και τη στροφή της χώρας προς τον σοσιαλισμό
πες μας μονο ποιας χωρας διαβατηριο να παμε να βγαλουμε για να ερχομαστε ελευθερα εδωπερα