tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Όχι στις επομένες που θα γίνουν τον Γενάρη αναφέρομαι![]()
μέχρι τότε θα έχει αυτοκτονήσει γιατί δεν θα υπάρχει πλέον αριστερά στην Ελλάδα...
Όχι στις επομένες που θα γίνουν τον Γενάρη αναφέρομαι![]()
τι λες ρε παπαρα (κ)λεφτη που θα στειλω τα παιδια μου σε κομματικα κεντρικα σχεδιασμενα σχολεια να τους μαθαινει ο καθε ινστρουχτορας με μυαλα σαν τα δικα σου ανοησιες
μπα ?? δηλαδή τα 60 τμ αυτουνού που έχει εισόδημα 2000 τον μήνα είναι περισσότερο εφλεκτα από τα 60 τμ αυτού που έχει εισόδημα 500 ευρώ τον μήνα ??/
και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι θέλουμε να αναστήσουμε την σοβιετία ????
και από που και ως που ρε άχρηστε αγράμματε θες να έχεις ισοσκελισμένη αμοιβή με έναν γιατρό ή ένα μηχανικό ?? τι είσαι ρε και διεκδικείς ίση αμοιβή ?? τι είσαι ρε τιποτένιε που δεν μπόρεσες να κάνεις τίποτε για να βελτιώσεις τον εαυτό σου που έχεις και απαιτήσεις ??
την δικιά σου την δουλειά, την δουλειά του σκουπιδιάρη, του σκαφτιά του οποιοδήποτε άτεχνου και ανειδίκευτου την κάνει ο γιατρός (ο μηχανικός, ο δικηγόρος κλπ) όποτε γουστάρει... εσύ και οι όμοιοι σου δεν είσαστε ικανοί να κάνετε την δικιά του δουλειά ...
γιαυτό θα παίρνετε πολύ λιγώτερα από αυτούς .. γκεγκε ??
ισοσκελισμενα εισοδηματα δεν θελει - θα καθομαστε λοιπον σαν καλοι τεμπεληδες / ανεργοι και θα μας ταιζει στιφαδο απο τα κουνελια του
ακομα το περιμενω παπαρο(κ)λεφτη !!!
μεγιστε (κ)λεφτη πως το καταφερες αυτο ? πεφτω απο τα συννεφα ! εγραψες σωστα μια τοσο δυσκολη λεξη ?υποθέσεις κάνεις και είσαι Προκατειλημμένος
O leftins είναι τύπος![]()
![]()
Στις επόμενες εκλογές τι κόμμα λες να ψηφίσει;
Όπως και ο Σύριζα που ψήφισες τύπεκαι τώρα και πάντα θα ψηφίζω κόμματα και θα εντάσσομαι σε αυτά που έχουν ξεκάθαρα μαρξιστική λενινιστική ιδεολογία που θα προωθούν την αταξική κοινωνία και την οικονομική ισότητα
δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ το φαγητό μου με κάποιον που έχει τα ίδια η και λιγότερα από εμένα
δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ το φαγητό μου με κάποιον που έχει τα ίδια η και λιγότερα από εμένα
μεγιστε (κ)λεφτη πως το καταφερες αυτο ? πεφτω απο τα συννεφα ! εγραψες σωστα μια τοσο δυσκολη λεξη ?
καλα λεγαμε οτι εισαι ο αδωνις και μας τρολλαρεις
δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά η χαρουπιά είναι πολύ ανθεκτικό δέντρο που δεν χρειάζεται φυτοφάρμακα και έχει άμεση παραγωγή το κόστος του είναι μηδαμινό περίπου 0,12€ το κιλό πωλείται και μπορείς να φτιάξεις χαρουπάλευρο δεν περιέχει καθόλου γλουτένη και έχει αρκετές βιταμίνες και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη
απλά είναι παρεξηγημένο γιατί χρησιμοποιείτε λόγο χαμηλού κόστους για ζωοτροφή
η ελλάδα έχει αρκετά στρέμματα καλλιεργήσιμα και αδρευτικά όπου με σωστή και άμεση οργάνωση έχει πλήρεις διατροφική επάρκεια
και τώρα και πάντα θα ψηφίζω κόμματα και θα εντάσσομαι σε αυτά που έχουν ξεκάθαρα μαρξιστική λενινιστική ιδεολογία που θα προωθούν την αταξική κοινωνία και την οικονομική ισότητα
Όπως και ο Σύριζα που ψήφισες τύπε
http://[URL unfurl="true"]www.philenews.com/data/zz.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
το πρόγραμμα του ήταν καθαρά μαρξιστικό λενινιστικό το ότι ο τσιπρας λειτούργησε ω σαν βοναπάρτης έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια κεντρικες επιτροπές νομαρχιακές επιτροπές απλούς αγωνιστές και συντρόφους και πήρε μια απόφαση που δεν εκφράζεται απο συλλογικές διαδικασίες και συνέδρια αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματάμε να το στηρίζουμε ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ψήφο του
Tι λες πάλι ρε σταλινικό σκουπίδι;
Με χαρούπια θέλεις να θρέψεις 11.000.000 κόσμο;
Τι λες ρε βλαξ;
Ξέρεις πόσο έχουν τα παξιμάδια από χαρούπια και πόσο από σιτάρι;
Χαρούπια: 3,88 τα 300 γρ.
Σιτάρι: 2,95 τα 500 γρ.
Ακούστε τον ηλίθιο:
Ζαχαροκάλαμα, χαρούπια.
και επειδή το σάιτ έχεις πολλούς αναγνώστες διαφόρων κατηγοριών προωθώ και αυτό
υπάρχει μια συλλογικότητα όπου βοηθάει όσους δεν έχουν χρήματα να έχουν ένδυση
μπορείτε να πάτε να πάρετε εως 3 ρούχα ο καθένας επίσης κάτι ακόμα πιο όμορφο μπορείτε να ανταλλάξετε ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά με άλλα π.χ έχετε παντελόνια που δεν σας κάνουν πάτε για ανταλλαγή δίνετε αυτά που δεν σας κάνουν και παίρνεται αυτά που σας κάνουν για περισσότερη ενημέρωση επισκεφτείτε το σάιτ παρακαλώ προωθήστε το σε όσους έχουν ανάγκη
έλα που εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα να μοιραστώ το δικό μου φαγητό με κάποιον ο οποίος το απαιτεί ...
ΥΓ με το ποιόν θα μοιραστώ το φαγητό μου είναι δικό μου θέμα και δική μου απόφαση δεν νομίζεις ??
αντε σου 'φεξε παλι - θα πουλας τα κουνελια στη μαυρη αγορα σε ιδια τιμη με το χαβιαριτι λες ρε καπιταλιστικό ξέρασμα ??/
σε μια αταξική κοινωνία το χαρουπάλευρο θα έχει όσο το μαύρο χαβιάρι... ισότητα ...