john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν τύπε.Αν έκανε μια κίνηση να τους παρατήσει, αυτοί θα παρακαλούσαν μετά. Δεν μας αφήνουν εκτός. Δεν τους συμφέρει.
Θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν τύπε.Αν έκανε μια κίνηση να τους παρατήσει, αυτοί θα παρακαλούσαν μετά. Δεν μας αφήνουν εκτός. Δεν τους συμφέρει.
Εθνικη αξιοπρεπεια αποκτας μεσα απο συμμαχιες, συνεννοηση και εφαρμογη των κανονων.ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχω ψηφίσει ποτέ.. Ούτε και δεξιός είμαι. Είμαι όμως Ελληνας και θέλω η Ελλάδα ολόκληρη να ανήκει στους Έλληνες.
Ναι συμφωνω τυπε οτι δουλευε τον κοσμο 20 ωρες την ημερα της αλλες δεν το εκανε γιατι κοιμοταν!Ε ναι. Ο Σαμαρας δεν εβγαινε να δινει εκατο συνεντευξεις να φτιαχνει δημοσια εικονα.
Απλώς δούλευε 20 ωρες τη μερα.
Τωρα ας φανε καποιοι δημοσια εικονα.
Μια κοινωνια μετριων που τρωνε το κουτοχορτο με το κουταλι.
ειναι πασιγνωστα διαβασε οποιον οικονομολογο απο στιγκλιτς εως λαπαβιτσα κ θα δεις
ετσι κι αλλιως εκει παμε ,δεν γινοντσι μνημονια επ απειρον
Ο,τι και να λετε, ξερετε κατα βαθος οτι αν ειχε μεινει ο Σαμαρας στην κυβερνηση τον Ιανουαριο, τωρα θα ημασταν πολυ καλυτερα.
Mπραβο παιδι μουΕίμαι όμως Ελληνας και θέλω η Ελλάδα ολόκληρη να ανήκει στους Έλληνες.
Σου ευχομαι να μην ερθεις ποτέ στη θεση του, να αγωνιζεσαι σαν το σκυλι για εναν σκοπο, με κοστος ακομη και την προσωπικη σου υγεια, και να υπαρχουν απεναντι σου καποιοι που να σε ειρωνευονται και να σε αποδομουν αδίκως.Ναι συμφωνω τυπε οτι δουλευε τον κοσμο 20 ωρες την ημερα της αλλες δεν το εκανε γιατι κοιμοταν!
Ο Βαρουφάκης τους έλεγε αλήθειες και δε άρεσε.. Γιαυτό τους έφτυσε. Δεν είναι πολιτικάντης να έχει διπλωματία. Ισως να ήταν λάθος του.
αστις μαλ,,ιες ρε αλεξ,,,,,Σου ευχομαι να μην ερθεις ποτέ στη θεση του, να αγωνιζεσαι σαν το σκυλι για εναν σκοπο, με κοστος ακομη και την προσωπικη σου υγεια, και να υπαρχουν απεναντι σου καποιοι που να σε ειρωνευονται και να σε αποδομουν αδίκως.
Και μετα οταν δικαιωνεσαι, να μην στο αναγνωριζουν κιολας.
Ε πώς να το κανουμε, ειναι λιγο μαλακια.
Οχι.alex71 απο τη Πύλο είσαι;
Τυπε εσυ που εισαι μέγας γνωστης, μήπως εχεις ευκαιρους τους κωδικούς του wifi που εφάρμοσε παντου ο σαμαρας;Ε ναι. Ο Σαμαρας δεν εβγαινε να δινει εκατο συνεντευξεις να φτιαχνει δημοσια εικονα.
Απλώς δούλευε 20 ωρες τη μερα.
Τωρα ας φανε καποιοι δημοσια εικονα.
Μιακοινωνια μετριων που τρωνε το κουτοχορτο με το κουταλι.
ουστ παλιοτρολ του διευρου την ωρα!!!
λογικο.ειναι ο σημερινος κωστοπουλος...Ο Βαρουφακης πρεπει να πληρωσει ομως.
Μολαταυτα βλεπω ακομη τύπους που τον γουσταρουν.
Προφανώς επειδη αντιπροσωπεύει στον κλασικο σαχλαμαρα και ταυτιζονται πολλοι.
Ναι θα κατσω να σκεφτω τον σαμαρα και το καθε βολεμενο -λαμογιο πολιτικο σε αυτη τι χωρα την ωρα που ο απλος πολιτης χωρις τεραστιους μισθους και χιλια δυο προνομια αγωνιζετε απ το πρωι ως το βραδυ για να πληρωσει της λαμογιες τους. ΟΥΣΤ ΡΕ!Σου ευχομαι να μην ερθεις ποτέ στη θεση του, να αγωνιζεσαι σαν το σκυλι για εναν σκοπο, με κοστος ακομη και την προσωπικη σου υγεια, και να υπαρχουν απεναντι σου καποιοι που να σε ειρωνευονται και να σε αποδομουν αδίκως.
Και μετα οταν δικαιωνεσαι, να μην στο αναγνωριζουν κιολας.
Ε πώς να το κανουμε, ειναι λιγο μαλακια.
ξυπνησανε τα ζωα???ΧΑΜΟΣ στο Facebook του πρωθυπουργού. Ο κόσμος τον καλεί να σηκωθεί να φύγει - ΣΩΣΕ το λαό κι άσε το ευρώ [video]http://www.freepen.gr/2015/07/facebook.html[/video]
Στην Ελλάδα ζεις; Έχεις φράγκα εκτός;ΧΑΜΟΣ στο Facebook του πρωθυπουργού. Ο κόσμος τον καλεί να σηκωθεί να φύγει - ΣΩΣΕ το λαό κι άσε το ευρώ [video]http://www.freepen.gr/2015/07/facebook.html[/video]