john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
εκτός αν εννοείς τις τράπεζες σπέρματος έλα να κάνω το ΑΤΜ και να σου δώσω λίγο...
εκτός αν εννοείς τις τράπεζες σπέρματος έλα να κάνω το ΑΤΜ και να σου δώσω λίγο...
περιμεντε συμφωνια εσεις
και αυριο μερα ειναι
γιατί εσύ τι ακριβώς περιμένεις ??
έχεις γρασάρει την ροδέλα σου και περιμένεις να σου μπεί η πούτσα της χρεωκοπίας ??
ρε θα ρθει συμφωνια λεμε
ο βαρουφακης εφταιγε
eurobank και alpha?
Μπρούκληδες με τους όρθιους γιακάδες ετοιμαστείτε για την επιστροφή στο χωριό
Η Τσάπα θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος
Καναν αμαν και ντε να την αφησουν ο Βεγγος,ο Φραγκισκος Μανελης,ο Χατζηχρηστος,ο Μαλουχος,60 χρονια πριν για να ρθουν στη πολη,ειναι να ξαναγυριζουμε πισω;Μπρούκληδες με τους όρθιους γιακάδες ετοιμαστείτε για την επιστροφή στο χωριό
Η Τσάπα θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος
σε πρώτη φάση θα την βάλουν στον κώλο τους να δουνε πως λειτουργεί...
ρε μαλάκα εγώ που δεν έχω χωριό τι θα κάνω ??
αστος πάπου προς πάπον αμφότεροι πρόσφυγες ο ένας ιατρός (μόνο ο μαλάκας ο συχωρεμένος ο γέρος μου δεν κατάφερε να σπουδάσει φαίνεται τον έφαγε το μουνί της εποχής) ο άλλος ναυτικός...
το βρήκα ρε .... θα πάω σε καμμιά πλαγιά που ανήκει στο δημόσιο και θα την καταπατήσω....
Έληξε και σήμερα Τρίτη, μετά το δημοψήφισμα, η εργάσιμη ημέρα και οι τράπεζες ΔΕΝ άνοιξαν.
Για να μη ξεχνιόμαστε.
Εγω σε περίπτωση ανάγκης έχουμε ένα σπίτι σε ένα χωρίο κοντά στην Νιγρίτα, εκεί γεννήθηκε ο πατέρας μου.
Αν και δεν μας γουστάρουν γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν δεξιός και τότε ήταν έγκλημα να μην είσαι καραμανλικός στις Σερρες
Καναν αμαν και ντε να την αφησουν ο Βεγγος,ο Φραγκισκος Μανελης,ο Χατζηχρηστος,ο Μαλουχος,60 χρονια πριν για να ρθουν στη πολη,ειναι να ξαναγυριζουμε πισω;
Εγω σε περίπτωση ανάγκης έχουμε ένα σπίτι σε ένα χωρίο κοντά στην Νιγρίτα, εκεί γεννήθηκε ο πατέρας μου.
Αν και δεν μας γουστάρουν γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν δεξιός και τότε ήταν έγκλημα να μην είσαι καραμανλικός στις Σερρες
αι βεεεεε
σερραιος εισαι τυπε
αι βεεεεε
σερραιος εισαι τυπε
Εκεί έστειλαν τον παππού μου όταν τους έδιωξαν απο τον Πόντο!
Γιούνκερ ψάχνει την μάνα σου ο Παπακαλιάτης