EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μη σηκωνεις σκονη ρε κουναβι, φερε τα λεφτα που μου χρωστας τωρα παλιομπατιρη
Δραχμαραααααααααααααααααααααααααααααααααααα
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=118357.0;attach=619615;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δραχμαραααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Θα ερθει η επομενη παγκοσμια κριση οπου να ναι, θα την ξεπερασουν ολοι κι εμεις θα ψηφιζουμε ΟΧΙ στα μετρα για να βγουμε απο την πρωτη, το χετε παρει χαμπαρι;;;;
φερε τα λεφτα μου λεμε καραγκιοζη, εχεις γινει ρομπα σε ολο το σαϊτ βλημα
Σιγα και τι εγινε;Εδω μολις τελειωσε ο Β Παγκοσμιος πολεμος και ολοι κοιταγαν πως να επουλωσουν τις πληγες τους και τι θα κερδισουν,εμεις ξεκιναγαμε εμφυλιο για να ισοπεδωσουμε οτι ειχε μεινει ορθιο.Θα ερθει η επομενη παγκοσμια κριση οπου να ναι, θα την ξεπερασουν ολοι κι εμεις θα ψηφιζουμε ΟΧΙ στα μετρα για να βγουμε απο την πρωτη, το χετε παρει χαμπαρι;;;;
..Ποιος μαλακας σε αμολησε απο το δαφνι αρρωστο ανθρωπο και χωρις φαρμακα ηθελα μονο να ξερα...Όχι "εγώ" φιλαράκο.
"Εγώ" και ο κάθε εχέφρων "Εγώ", ήμουν εκείνος που στήριζε την χώρα όταν οι γαμιόληδες, τα μπατίρια και τα γκρουπούσκουλα παπαρολογούσαν και παίζανε στα ζάρια τις τύχες της ...
Για μένα λοιπόν το 60% που ψήφισε ΟΧΙ είναι απλά ταξικός εχθρός - προσωπικός αντίπαλος που θα καταβάλω με κάθε διαθέσιμο νόμιμο (κατ αρχήν) τρόπο.
Για ανθρώπους όπως εγώ η πλάκα ΤΩΡΑ αρχίζει (και στον κύκλο μου σε διαβεβαιώ είμαστε ΠΟΛΛΟΙ).
..Ποιος μαλακας σε αμολησε απο το δαφνι αρρωστο ανθρωπο και χωρις φαρμακα ηθελα μονο να ξερα...
..Ποιος μαλακας σε αμολησε απο το δαφνι αρρωστο ανθρωπο και χωρις φαρμακα ηθελα μονο να ξερα...
Ο άνθρωπος αυτός είναι ντυμένος με κουστούμι και
το επάγγελμά του είναι τα χρηματοοικονομικά
να σου πω... κάποια στιγμή ο καθένας μας πρέπει να πάψει να ασχολείται με το "εσύ" και "οι άλλοι" και να ασχοληθεί με την πάρτη του και τα συμφέροντα του...
αυτή είναι και η μοναδική ιδεολογία που έχει λογική... τα άλλα όλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
κάτι καλύτερο δηλαδή από εσένα που το επάγγελμα σου είναι να τρώς την σύνταξη του μπαμπά και της μαμάς...
Αυτό το κάνεις εσύ.
Σαν παράσιτο μεθύστακας που είσαι.
Εγώ ζώ από την εργασία μου, από τότε που ήμουν φοιτητής και
ο πατέρας μου έχει αποβιώσει εδώ και πολλά χρόνια.
Κάτσε καλά ,να μη σου στείλω τέσσερις ντυμένους στα άσπρα
στο Σεφιλντ να σε κλείσουν στην πτέρυγα των βαριά ψυχοπαθών
και στερηθείς το πιώμα για καιρό...
Μιλάει ο Τράμυς, μιλάει το πιοτό
και τραυλίζει..
καλό αυτό ... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ???
να σου πω... κάποια στιγμή ο καθένας μας πρέπει να πάψει να ασχολείται με το "εσύ" και "οι άλλοι" και να ασχοληθεί με την πάρτη του και τα συμφέροντα του...
αυτή είναι και η μοναδική ιδεολογία που έχει λογική... τα άλλα όλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Επειδή εσύ παίρνεις επίδομα ψυχοπαθούς στην Αγγλία
νομίζεις ότι όλοι έτσι είναι;
Εσύ ποστάρεις από το πρωϊ ως το βράδυ εδώ, άρα ΔΕΝ εργάζεσαι .