τα εχεις χαμένα εντελως!........Σε λιγο θα μας πεις ρε κομματοσκυλο οτι το χαιρονται κιολας.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οταν πονάει το κολάντερό σου εσενα ξεχνάς την ορθογραφία σου?
τα εχεις χαμένα εντελως!........Σε λιγο θα μας πεις ρε κομματοσκυλο οτι το χαιρονται κιολας.
τότε έμενες πρίν από το γήπεδο… κοντά στην Κατσιμίδη στα σύνορα Τούμπας-Τριανδρίας…
...ΜΑς ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΑΝΑΝΙΑ....Εισαι μεγαλη ψυχη...οταν θα καπνιζεις νωχελικα το κοχιμπα σου παρεα με ενα ταλισκερ ,να μας σκεφτεσαι που και που....να μας θυμασαι με κατανοηση και μεγαλοψυχια...
ευχαριστω για τις ευχαρες σου τυπεα!
δεν γουστάρω ταλισκερ, μονο λαγκαβουλιν τυπεα, η και γκλενμοραντζι! ουτε πουρα, τα βρισκω βλαχομπαροκ! τ αφήνουμε για τους γκρηκ γυφτοπρουχοντες!
παντως, να μην λεμε πιπες, η ελλαδα ηταν αρκετα ακριβη σε όλα, χωρις λογο!
το μονο πραγμα που θα μου λειψει, ειανι τα σουβλάκια!
αλλα δεν αξιζει τον κοπο, να ζεις μεσα στην πλεμπα τωρα, γι αυτό!
Ας την βγαλουμε με μπεργκερ Κινγκ και ναντος, τυποι!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!![]()
![]()
![]()
Ρε παπάρα αυτα που σου είπα είναι στο Χαιδάρι![]()
![]()
Στην Διογένους έμενα στον δρόμο απέναντι απο το γήπεδο με τις καφετέριες γωνία με ανω τζουμαγιας
Τους δρόμους της κεντρικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης τους ξέρω καλούτσικα λόγω ντελίβερι![]()
κάτω από την Κονίτσης λοιπόν… στην εποχή μου (1974-1978) ήταν χωράφια εκεί ρε παπάρα
και δρόμοι με ονόματα νησιών υπάρχουν εκεί που σου είπα … σύνορα Τούμπας Τριανδρίας … οδό Σάμου έμενα απέναντι από το Καυτατζόγλειο στην διαστάυρωση της Τριανδρίας…
και μετά Τσαπάνου στο τέρμα της Κονίτσης … τέρμα θεού τότε φάτσα σε έναν ανθόκηπο .. ένα τετράγωνο μετά το χάος…
ο αλεξ και ο ρεντμαν φτο τους εστειλαν ολους στον κουβα :SΤελικα ρε μαγκες η προπαγανδα του Πρετεντερη και του Ρουβα μονο στους καημενους τους ονλινε στοιχηματζηδες επιασε απ'οτι φαινεται και χασαν τα λεφτα τους!!![]()
δε καταλαβαινεις οτι ψαχνει να βρει σημειο επαφης για να τον παρεις για νοσοκομα που σου ειπα πριν?Τις ξέρω τις περιοχές εκεί, 300 μέτρα πιο πέρα έμενα
Άλλαξε το σκηνικό στην περιοχή εκει, αρκετά νεόκτιστα
Τις ξέρω τις περιοχές εκεί, 300 μέτρα πιο πέρα έμενα
Άλλαξε το σκηνικό στην περιοχή εκει, αρκετά νεόκτιστα
ο αλεξ και ο ρεντμαν φτο τους εστειλαν ολους στον κουβα :S
Εγώ το είχα πει ότι θα επικρατήσει το όχι τύπε από την ημέρα που ανακοίνωσε το δημοψήφισμα ο Τσίπραςο αλεξ και ο ρεντμαν φτο τους εστειλαν ολους στον κουβα :S
..του καλου πασοκ...της ευθυνης!![]()
H μονη συναινεση που θα δειξει για σας ο πασοκολαός ειναι στο ποσες φορές ισοβια θα φατε για τη ψηφο και τα λεφτά που του κλέψατε και μας φτάσατε εδώναι ρε της ευθυνης
το δειξε σημερα που η φωφη πηγε στο συμβουλιο των αρχηγων
το δειξε το 12 ο βενιζελος που ελεγε να συσταθει διαπραγματευτικη επιτροπη
το δειξε το 10 που ο παπανδρεου ζηταγε συναινεση για τα μετρα που αναγκαστηκε να παρει
αντε προβατα που εχετε και θρασος