jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εντάξει,Άλεξ μην πορώνεσαι.Ο Τσίπρας απέδειξε ότι έχει ικανότητες,αυτό το αναγνωρίζουν και οι εχθροί του πλέον.
σοβαρεψουυυυυυυυυυ
Εντάξει,Άλεξ μην πορώνεσαι.Ο Τσίπρας απέδειξε ότι έχει ικανότητες,αυτό το αναγνωρίζουν και οι εχθροί του πλέον.
Μην μπερδευεσαι.Εντάξει,Άλεξ μην πορώνεσαι.Ο Τσίπρας απέδειξε ότι έχει ικανότητες,αυτό το αναγνωρίζουν και οι εχθροί του πλέον.
ενω πριν εσκαγε απο υγεια το κρατος.Μην μπερδευεσαι.
Ικανοτητες σε τι?
Σε εσωτερικους "ελιγμους" και "κνιτικες πρακτικες"?
Ναι, πιθανοτατα.
Εγω ξερω ομως οτι σε πεντε μηνες διακυβερνησης εχει τιναξει τη χωρα στον αερα.
μαλακιστίρι ιδιωτική ασφάλεια υγείας έχω από το 1987 εγώ και από το 1989 που παντρεύτηκα και η γυναίκα μου, από το 1990 ο γιός μου και από το 1992 η κόρη μου… παίζει να είμαι και από τα πρώτα συμβόλαια της ING (τότε Nationale Nederlanden) στο Major Medical …
πολύ πιθανόν να μην ήσουν ούτε καν σπόρος στα παπάρια του μπαμπάκα σου ξεραόλα…
και μια χαρά με πληρώνει όποτε την χρειαστώ και μέχρι μία και χωρίς μαλακίες του τύπου “έχουμε συμβάσεις με γιατρούς που λένε τόσο”…
και χωρίς υποχρεωτική ετήσια αύξηση ασφαλίστρου (γιατί το συμβόλαιο είναι παλιό και δεν προέβλεπε τέτοιους όρους) και ισόβιο …
αει παίξε παραπέρα ντροπή του ΕΜΠ…
από την πάνω πλευρά της Κονιτσης ρε ή από την κάτω ???
Κατι ντεμεκ αριστεροι που δεν εχουν πεισθει ακομα για τις ικανότητές του, τι ειναι ρε τυπε? Σε ποια κατηγορια μπαινουν?Εντάξει,Άλεξ μην πορώνεσαι.Ο Τσίπρας απέδειξε ότι έχει ικανότητες,αυτό το αναγνωρίζουν και οι εχθροί του πλέον.
Κατι ντεμεκ αριστεροι που δεν εχουν πεισθει ακομα για τις ικανότητές του, τι ειναι ρε τυπε? Σε ποια κατηγορια μπαινουν?
τυπε θα παρεις τον τραμυ για νοσοκομα? ειναι ανεργος και πλενει ταψια στην αγγλια για μιση λιρα την ωρα :S ειναι λιγο μαλακας και του αρεσει να βαζει πραματα στον κωλο του αλλα δε γαμιεται, ψυχικο θα κανεις....μπας και μαζεψει και τα 50κ που μου χρωσταει καποια στιγμη ;)
μποι,προσωπικα δεν εχω παιδια και σολαρω χωρις προβληματα.αντε, βγηκε το 'πολυποθητο' όχι απτο τον 'λαο' (οι οποιοι εσπευσαν να πανηγυρισουν, αλλα μια ευλογη απορια είναι η εξης: για ποιον λογο δηλαδή πανηγυρισαν ακριβως? ξερουν κατι που δεν γνωριζει το υπολοιπο 38% της ελλαδας? τι ακριβως περιμενουν?
ηδη, με το καλημέρα δηλαδή, το όχι εδωσε αξια στο ναι, καθως παραιτηθηκε ο βαρουφακης, καθοτε δεν θα μπορουσε να παρεχει καμμια συμφωνια εντος....'48' ωρων, και υπηρξε εξαιρετικα προκλητικος!
ευχομαι αυτή η πλειοψηφια να δικαιωθεί που εδωσε μια λευκη επιταγή σε αυτην την 'κυβερνηση', η οποια πανηγυρισε παρεα με την χα, και να βρει το....'φως'.
Προσωπικα κι εγω πειστηκα για τα καλα πλεον, ότι δεν γουστάρω να ζησω άλλο σε μια κοινωνια που αιωνίως ανεχεται την ξεφτιλα και την αναξιοκρατια, και πλεον, μ αυτά που είναι να γινουν, χαιρομαι που τα περισσοτερα φιλαράκια μου είναι εξω, για να με φιλοξενησουν οσο ψάχνομαι να φτιαξω εκει την φαση μου!
ας κραξουν ο,τι θελουν οποιοι θελουν, κι ας βρασουν στο καζανι στης ελληνικης σαπιλας, οσο εμεις θα πινουμε τα ουισκακια μας, και θα ζουμε σαν ανθρωποι!
Ελλαδα μονο για καλαμαράκια, και μονο επι δραχμης, για να χει και value for Money επιτελους!
θα μα στε ωραιοι!
Πάμε να υπογράψουμε άυριο μια συμφωνία χειρότερη από αυτή που απορριψαμε. Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο.
Πριν θα μας πηδούσαν και θα κλαιγαμε. Τώρα θα μας πηδούν και θα χορεύουμε στις πλατείες.
χου ρε χλεμπονιαρη...αυτοι που γραφεις απεδειξαν πως δεν μασανε....τα τσιρακια σας απο το μεγκα τους εσπρωχναν κιολας αν δεν εκαναν σαματα!ΤΕΛΕΜΕΔΕΣ....Προφανως το τουιταρισε καποιος καναπεδακιας, ο οποιος δεν εχει πατερα ή παππου που πρεπει υποβασταζομενος να στηνεται για να παρει 50 ή 60 ευρω καθε μερα για να πληρωσει τα φαρμακα του.
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Σε λιγο θα μας πεις ρε κομματοσκυλο οτι το χαιρονται κιολας.χου ρε χλεμπονιαρη...αυτοι που γραφεις απεδειξαν πως δεν μασανε....τα τσιρακια σας απο το μεγκα τους εσπρωχναν κιολας αν δεν εκαναν σαματα!ΤΕΛΕΜΕΔΕΣ....
...ΜΑς ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΑΝΑΝΙΑ....Εισαι μεγαλη ψυχη...οταν θα καπνιζεις νωχελικα το κοχιμπα σου παρεα με ενα ταλισκερ ,να μας σκεφτεσαι που και που....να μας θυμασαι με κατανοηση και μεγαλοψυχια...αντε, βγηκε το 'πολυποθητο' όχι απτο τον 'λαο' (οι οποιοι εσπευσαν να πανηγυρισουν, αλλα μια ευλογη απορια είναι η εξης: για ποιον λογο δηλαδή πανηγυρισαν ακριβως? ξερουν κατι που δεν γνωριζει το υπολοιπο 38% της ελλαδας? τι ακριβως περιμενουν?
ηδη, με το καλημέρα δηλαδή, το όχι εδωσε αξια στο ναι, καθως παραιτηθηκε ο βαρουφακης, καθοτε δεν θα μπορουσε να παρεχει καμμια συμφωνια εντος....'48' ωρων, και υπηρξε εξαιρετικα προκλητικος!
ευχομαι αυτή η πλειοψηφια να δικαιωθεί που εδωσε μια λευκη επιταγή σε αυτην την 'κυβερνηση', η οποια πανηγυρισε παρεα με την χα, και να βρει το....'φως'.
Προσωπικα κι εγω πειστηκα για τα καλα πλεον, ότι δεν γουστάρω να ζησω άλλο σε μια κοινωνια που αιωνίως ανεχεται την ξεφτιλα και την αναξιοκρατια, και πλεον, μ αυτά που είναι να γινουν, χαιρομαι που τα περισσοτερα φιλαράκια μου είναι εξω, για να με φιλοξενησουν οσο ψάχνομαι να φτιαξω εκει την φαση μου!
ας κραξουν ο,τι θελουν οποιοι θελουν, κι ας βρασουν στο καζανι στης ελληνικης σαπιλας, οσο εμεις θα πινουμε τα ουισκακια μας, και θα ζουμε σαν ανθρωποι!
Ελλαδα μονο για καλαμαράκια, και μονο επι δραχμης, για να χει και value for Money επιτελους!
θα μα στε ωραιοι!
θέλεις να σε σωσει απο 40 χρόνια χάους που εχετε φτιάξει...μεσα σε 5 μήνες?Μην μπερδευεσαι.
Ικανοτητες σε τι?
Σε εσωτερικους "ελιγμους" και "κνιτικες πρακτικες"?
Ναι, πιθανοτατα.
Εγω ξερω ομως οτι σε πεντε μηνες διακυβερνησης εχει τιναξει τη χωρα στον αερα.
...ΜΑς ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΑΝΑΝΙΑ....Εισαι μεγαλη ψυχη...οταν θα καπνιζεις νωχελικα το κοχιμπα σου παρεα με ενα ταλισκερ ,να μας σκεφτεσαι που και που....να μας θυμασαι με κατανοηση και μεγαλοψυχια...
Σε λιγο θα μας πεις ρε κομματοσκυλο οτι το χαιρονται κιολας.
..του καλου πασοκ...της ευθυνης!θέλεις να σε σωσει απο 40 χρόνια χάους που εχετε φτιάξει...μεσα σε 5 μήνες?
και με την εχθρα που εχετε ενάντια σε οτιδήποτε δεν εχει σφραγίδα κουμπάρων της δεξιάς!?...α,ξέχασακαι του πασοκ....![]()
Μας γάμησες τώρα, μια Παπανδρέου θυμάμαι που αρχίζει απο Καβάλας και μπαίνει μέσα στο δασος και εκεί που έμενα ο δρόμος ήταν κάτι σαν νησί, Μυκόνου, τηνου κάτι τέτοιο