EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ειναι αγγλια μποι.δεν ειναι απαραιτητο ;)
Τον χαλκά τον βγάζω γιατί έχω να κάνω και με γιαγιάδες δυστυχώς
Δεν είναι όλες 20αρες μουνάρες οι μιλφάρες, το αντίθετο μάλιστα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ειναι αγγλια μποι.δεν ειναι απαραιτητο ;)
Σαλονικιος είσαι ρε καρντάση; Και πως έγινες ΑΕΚ και όχι ΠΑΟΚ;
Τον χαλκά τον βγάζω γιατί έχω να κάνω και με γιαγιάδες δυστυχώς
Δεν είναι όλες 20αρες μουνάρες οι μιλφάρες, το αντίθετο μάλιστα![]()
Τελικά δεν διευκρίνησες αν εξετάζεις πάντα με την
παρουσία νοσοκόμας.
Το 1995 είναι 12 χρόνια πριν το 2007, που δεν είχε ξεκινήσει η κρίση.
Μάλλον άκαιρα είναι αυτά που λες !![]()
![]()
Όσο για το Ιατρικό Κέντρο, ΔΕΝ δέχονται πια ασφάλειες πολλοί
γιατροί του , διότι δεν πληρώνουν πολλές φορές οι Ιδιωτικές ασφάλειες ,
και πριν κλείσουν οι τράπεζες.
Επίσης το 1995 οι Ιδιωτικές Ασφάλεις είχαν πολύ μεγάλες ζημιές
στον κλάδο Υγείας διότι έκαναν μεγάλες προσφορές για να
τραβήξουν πελατεία, που τους ασφάλιζαν και στους άλλους κλάδους.
Το 2007 για να πήγαινες να δεις τι προσέφερε η Ιδιωτική Ασφάλεια
και με τι ψηλές εισφορές...
Α γι' αυτο κλεισανε οι συριζαιοι τις τραπεζες, και στησανε τα παππούδια στις ουρές.Τα οποία αναγκάζεται να πληρώσει στο ακέραιο σχεδόν λόγο της πολιτικής της λιτότητας του Σαμαροβενιζέλου. Από τον έναν γλιτώσαμε. Τώρα μένει ο άλλος που κατάφερε να βάλει το φερέφωνό του
Συνήθως ναι αλλά όχι για αυτό που ανέφερες
τυπε θα παρεις τον τραμυ για νοσοκομα? ειναι ανεργος και πλενει ταψια στην αγγλια για μιση λιρα την ωρα :S ειναι λιγο μαλακας και του αρεσει να βαζει πραματα στον κωλο του αλλα δε γαμιεται, ψυχικο θα κανεις....μπας και μαζεψει και τα 50κ που μου χρωσταει καποια στιγμη ;)Συνήθως ναι αλλά όχι για αυτό που ανέφερες
Αυτο δεν μου λεει τιποτα, ούτε τον κανει λιγοτερο ανικανο.Μόνο που ο πρόεδρος του 15μελούς τους έχει πάει γαμιώντας τους "πολιτικούς" σας
μαλακιστίρι ιδιωτική ασφάλεια υγείας έχω από το 1987 εγώ και από το 1989 που παντρεύτηκα και η γυναίκα μου, από το 1990 ο γιός μου και από το 1992 η κόρη μου… παίζει να είμαι και από τα πρώτα συμβόλαια της ING (τότε Nationale Nederlanden) στο Major Medical …
πολύ πιθανόν να μην ήσουν ούτε καν σπόρος στα παπάρια του μπαμπάκα σου ξεραόλα…
και μια χαρά με πληρώνει όποτε την χρειαστώ και μέχρι μία και χωρίς μαλακίες του τύπου “έχουμε συμβάσεις με γιατρούς που λένε τόσο”…
και χωρίς υποχρεωτική ετήσια αύξηση ασφαλίστρου (γιατί το συμβόλαιο είναι παλιό και δεν προέβλεπε τέτοιους όρους) και ισόβιο …
αει παίξε παραπέρα ντροπή του ΕΜΠ…
Δάσος Χαϊδαρίου γεννήθηκα τύπε και ήμουν μέχρι τα 14, μετά ήρθαμε οικογενειακώς Θεσαλονίκη απέναντι απο το γήπεδο σχεδόν.
Για αυτό γουστάρω και ΠΑΟΚ
Ναι ο Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες. Πως το έλεγε ο Μέμος (αν δε κάνω λάθος); Με ποιο νόμισμα έκλεισαν οι τράπεζες; Με το ευρώ σαςΑ γι' αυτο κλεισανε οι συριζαιοι τις τραπεζες, και στησανε τα παππούδια στις ουρές.
Για να κατηγορησουν τη ΝΔ οτι εβαλε τους συνταξιουχους να πληρωνουν μεγαλυτερη συμμετοχη στα φαρμακα.
Σατανικο.
Μόνο που ο πρόεδρος του 15μελούς τους έχει πάει γαμιώντας τους "πολιτικούς" σας
Εντάξει,Άλεξ μην πορώνεσαι.Ο Τσίπρας απέδειξε ότι έχει ικανότητες,αυτό το αναγνωρίζουν και οι εχθροί του πλέον.Αυτο δεν μου λεει τιποτα, ούτε τον κανει λιγοτερο ανικανο.
Τύπε γουστάρεις την Περιστέρα;σιγα το μομολο
για το νινι της περιστερας γινονται ολα
ελα μωρη χαιδαραρα!Δάσος Χαϊδαρίου γεννήθηκα τύπε και ήμουν μέχρι τα 14, μετά ήρθαμε οικογενειακώς Θεσαλονίκη απέναντι απο το γήπεδο σχεδόν.
Για αυτό γουστάρω και ΠΑΟΚ
Τη παίζει με τη φωτό της Φωφάρας ρε. Η Περιστέρα είναι γι αυτόν ονείρωξηΤύπε γουστάρεις την Περιστέρα;
Τα οποία αναγκάζεται να πληρώσει στο ακέραιο σχεδόν λόγο της πολιτικής της λιτότητας του Σαμαροβενιζέλου. Από τον έναν γλιτώσαμε. Τώρα μένει ο άλλος που κατάφερε να βάλει το φερέφωνό του