memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
λαϊκισμοι για πενταχροναΦοβερό στοιχείο!!! Τι να πώ!!! Τους ξεμπροστιάσατε όλους.
λαϊκισμοι για πενταχροναΦοβερό στοιχείο!!! Τι να πώ!!! Τους ξεμπροστιάσατε όλους.
λαϊκισμοι για πενταχρονα
Εισαι γερμανοτσολιας.1)Μπορείς να παραθέσεις επίσημη πηγή;Έχω πάει πολλές φορές στην Αυστρία και κανέναν δεν έχω ακούσει να παραπονιέται για το ευρώ και την Ε.Ε
2)Η Βιέννη φιλοξενεί την έδτα του ΟΠΕΚ.Σημαντικός οικονομικός οργανισμός
3)Η Αυστρία έχει χρέος 84,5%
4)Το χρέος που αναλογεί σε κάθε Αυστριακό είναι $35,972.92 έναντι $22,971.82 της Ελλάδας αλλά δε φωνάζουν "Δεν είναι βιώσιμο,είναι απεχθές κλπ"
5)Έχει βαριά εξαγωγική βιομηχανία
6)Έχει υψηλής προστιθέμενης αξίας τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο
7)Μέγιστος φορολογικός συντελεστής σε φυσικά πρόσωπα 50% για ποσά πάνω από 51000 η Ελλάδα 45 για πάνω από 100.000
8)Για τις επιχειρήσεις 25% έναντι 26% στην Ελλάδα
9)ΦΠΑ 20% και 10% για τα τρόφιμα.Εδώ 23% και 13% αντίστοιχα.Η διαφορά είναι ότι εκεί όλοι πληρώνουν εδώ 1 στους 10.Όταν εδώ ήταν 8% και 18% δεν τους άρεσε,και φοροδιέφευγαν.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν είναι η ώρα κατάλληλη.Η σύγκριση της Ελλάδας με την Αυστρία είναι ατυχής.
1)Μπορείς να παραθέσεις επίσημη πηγή;Έχω πάει πολλές φορές στην Αυστρία και κανέναν δεν έχω ακούσει να παραπονιέται για το ευρώ και την Ε.Ε
4)Το χρέος που αναλογεί σε κάθε Αυστριακό είναι $35,972.92 έναντι $22,971.82 της Ελλάδας αλλά δε φωνάζουν "Δεν είναι βιώσιμο,είναι απεχθές κλπ"
7)Μέγιστος φορολογικός συντελεστής σε φυσικά πρόσωπα 50% για ποσά πάνω από 51000 η Ελλάδα 45 για πάνω από 100.000
9)ΦΠΑ 20% και 10% για τα τρόφιμα.Εδώ 23% και 13% αντίστοιχα.Η διαφορά είναι ότι εκεί όλοι πληρώνουν εδώ 1 στους 10.Όταν εδώ ήταν 8% και 18% δεν τους άρεσε,και φοροδιέφευγαν.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν είναι η ώρα κατάλληλη.Η σύγκριση της Ελλάδας με την Αυστρία είναι ατυχής.
1)Μπορείς να παραθέσεις επίσημη πηγή;Έχω πάει πολλές φορές στην Αυστρία και κανέναν δεν έχω ακούσει να παραπονιέται για το ευρώ και την Ε.Ε
Φοβερό στοιχείο!!! Τι να πώ!!! Τους ξεμπροστιάσατε όλους.
ΤΙΠΟΤΑ δεν χάνουμε με το ΟΧΙ .
Ο εκφοβισμός ότι το όχι σημαίνει έξοδος από το ευρώ,
είναι στημένος.
Ένα ΟΧΙ απλά θα σημαίνει, διαπραγματεύσεις
από την αρχή.
Με το ΝΑΙ , θα υπογράψουμε την πλήρη ύφεση.
Αν τα μέτρα ήταν αυστηρά, αλλά αναπτυξιακά,
θα ψήφιζα ΝΑΙ.
Τα μέτρα που ζητούν είναι τελείως υφεσιακά.
Σιγα μη σκίσεις κανενα καλσον χρυσούλι.Ο Μεμος δεν πρόκειται να βάλει μαζί σου στοίχημα ΠΟΤΕ τα χοντρα τα παίζει μαζί μου και όχι με βλαχάκια του ιντερνετ
Επανάληψη του πρώτου πακέτου στην ουσία.
παρε μια στα γρηγορα
ενα περιεργο πραμα, για οτι δε σας συμφερει ξεχνατε πως γινεται το γουγλαρισμα.....
Μπράβο. Ακριβώς η αιτία που φτάσαμε ως εδώ. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που "σκέφτονται" έτσι. Και που ψηφίζουν κιόλας.